Προς το περιεχόμενο

usb stick

aserprince

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να μαθω αν γινεται απο ενα usb stick αν μπορω να τρεξω τα windows xp (οχι να τα κανω εγκατασταση)δηλαδη απο το bios να κανω boot usb stick και τα windows να ανοιγουν απευθειας.Να μπαινω στα windows αμεσα.( στο στικακι να εχω εγκταστημενα windows.)

Δημοσ.

Θελω να μαθω αν γινεται απο ενα usb stick αν μπορω να τρεξω τα windows xp (οχι να τα κανω εγκατασταση)δηλαδη απο το bios να κανω boot usb stick και τα windows να ανοιγουν απευθειας.Να μπαινω στα windows αμεσα.( στο στικακι να εχω εγκταστημενα windows.)

Δεν γίνεται.

Τα windows θέλουν εσωτερικό δίσκο.

Δημοσ.

κι όμως,γίνετε! απλα δεν έχει βγει κάποια ''νόμιμη'' έκδοση.. εγώ όταν είχε πάθει κάτι το σύστημα μου,έτρεξα τα XP απο στικακι(κατεβαζμένα σπασμένα βέβαια ) έσωσα τα αρχεία μου και έκανα φορμάτ..επίσης υπάρχουν και τα 95.

Δημοσ.

κι όμως,γίνετε! απλα δεν έχει βγει κάποια ''νόμιμη'' έκδοση.. εγώ όταν είχε πάθει κάτι το σύστημα μου,έτρεξα τα XP απο στικακι(κατεβαζμένα σπασμένα βέβαια ) έσωσα τα αρχεία μου και έκανα φορμάτ..επίσης υπάρχουν και τα 95.

Έχει συζητηθεί πάλι στο forum.

Εγκατάσταση κανονικών windows στο usb δεν γίνεται και ακόμα κι αν ξεγελάσουμε το σύστημα (π.χ. με πειραγμένο dll ή με cloning) μόλις κάνει boot θα συναντήσεις το απέραντο γαλάζιο. Αν θες να εχεις backup τα windows σε ένα usb και να κάνεις boot απο εκει ... δεν γίνεται.

Από εκεί και πέρα κυκλοφορούν κάποιες εκδόσεις (σαν την mini windows xp) που μπορούν να τρέξουν (υπο προϋποθέσεις) από usb αλλά είναι τόσο πετσοκομένες και σκαλισμένες εκδόσεις που κάνουν για περιπτώσεις σαν τη δική σου (να μπω να πάρω τα αρχεία), αλλά και πάλι πρέπει να κάνεις mount, δεν έχει drivers και άλλα ανάλογα παράξενα. Δοκίμασες να εγκαταστήσεις κάτι; Δοκίμασες να κάνεις κάτι σημαντικό;

Δημοσ.

δεν έχει σημασία τι έκανα και τι όχι εγώ βρε παιδιά..σημασία έχει ο τοπικ στάρτερ τι δουλειά θέλει να κάνει και μας το ζητάει αυτό! ;)

Δημοσ.

μπορεί απλά να το έχει απορία...

άμα πάντως είναι για σώσιμο αρχείων ubuntulive CD

στο κάτω κάτω, πως είναι τα ubuntu εγκατεστημένα σε ένα CD και τρέχουν απο εκεί? δεν θα μπορούσε να γίνει το ίδιο?

Δημοσ.

γτ όμως δεν γίνεται? όπως μπορεί και γίνεται από τον δίσκο, θα μπορούσε να γίνει και από ένα GB

θεωρητικά

μπορεί απλά να το έχει απορία...

άμα πάντως είναι για σώσιμο αρχείων ubuntulive CD

στο κάτω κάτω, πως είναι τα ubuntu εγκατεστημένα σε ένα CD και τρέχουν απο εκεί? δεν θα μπορούσε να γίνει το ίδιο?

Θεωρητικά ναι,γινόταν αν ήθελε να ασχοληθεί και η microsoft(με το να κάνει το λειτουργικό της ακόμα ποιο ευάλωτο στην πειρατεία)

στο κάτω κάτω τα ubuntu είναι γραμμένα έτσι ώστε να τρέχει πάντα και από παντού,με ελάχιστες αλλαγές.

Δημοσ.

το καταννοώ αυτό, αλλά γτ να μην μπορείς να κάνεις εγκατάσταση και όταν επιλέγεις σε ποιά μοναδα να διαλέξεις το στικάκι αντί για κάποιον σκληρό δίσκο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...