sanji Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια δεν ξερω κατι επαθε το pc και μου βγαζει ολα τα αρχεια με την ονομασια τους στο τελος.πχ.στις εικονες βαζει .jpg στα τραγουδια .mp3(στον ιδο φακελο μου βγαζει και τις φωτογραφιες απο τα αλμπουμ των τραγουδιων σαν να εχω πατησει αποκοπη και οταν προσπαθησα να τα σβησω μου ελεγε αυτη η διαγραφη μπορει να επηρεασει τον υπολογιστη και κατι τετοια)(μερικα τραγουδια μετα δεν τα επαιζε ο player) στα βιντεο .avi σε υποτιτλους . srt κ.α .Αλλα οταν παω μετονομασια και σβηνω την καταληξη μου το βγαζει το αρχειο σαν να μην υπαρχει προγραμμα να το ανοιξει και οταν το ανοιγω με προγραμμα παλι την εμφανιζει.Επισης μου εχει σε καποιους φακελους κατι αρχεια που λεει thumbs.db και αλλα και εμφανιζει και αλλα αρχεια σαν να εχω πατησει αποκοπη (και μερικα μου τα εχει και στον τοπικο δισκο,αλλα και καινουργια που δεν υπηρχαν)????????????? Τι να κανω ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
TheELF Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Άνοιξε έναν οποιοδήποτε φάκελο και πάνε πάνω στο μενού στην επιλογή εργαλεία και επιλογές φακέλων... στην καρτέλα Προβολή επέλεξε το Απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.