nikos404 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 μόλις κατεβασα μια ταινια blu ray και την εχω κανει extract στην επιφανεια εργασιας. οταν παω να την στειλω στο φλασακι μού λεει οτι ειναι πολυ μεγαλη για τον προορισμο ενω ειναι 4.5 gb και στο φλασακι ειναι ελευθερα 15 giga.Ο υπολογιστης δεν υποστηριζει blu ray και θελω να την περασω στο playstation.Aμα την γραψω σε DVD ROM θα τη διαβάσει το playstation ? !!!!!!!!heeeeeeeelp!!!!!!!!
filip123go Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Γκουχ γκουχ, Φαντάζομαι την ταινία την έχεις αυθεντική και ήθελες το back up έτσι...?? Και τώρα θες να την παίξεις από το φλασακι γιατί το αυθεντικό blue ray γρατζουνίστικε, έτσι..? .... Κάνε διαμόρφωση το φλασάκι σε ntfs και όχι σε fat32 (που, λογικά είναι τώρα) Υ.Γ. 4,5gb είναι μικρή για blue ray...
xristoforos89 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Εχω την εντυπωση πως πρεπει να μετατρεψεις σε αλλη μορφη το flashακι σου για να το διαβασει κανονικα και να μπει η ταινια. Ας μιλησουν ομως οι πιο σχετικοι! Γκουχ γκουχ, Φαντάζομαι την ταινία την έχεις αυθεντική και ήθελες το back up έτσι...?? Και τώρα θες να την παίξεις από το φλασακι γιατί το αυθεντικό blue ray γρατζουνίστικε, έτσι..? .... Κάνε διαμόρφωση το φλασάκι σε ntfs και όχι σε fat32 (που, λογικά είναι τώρα) Υ.Γ. 4,5gb είναι μικρή για blue ray... edit: με προλαβες! Βασικα δεν του γρατσουνιστηκε το δισκακι.. δεν μπορει να το βρει πλεον, αλλα ειχε ηδη κανει back up.
kentasg Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Και παλι φανταζομαι οτι 4,5 gb είναι μαλλον σε mkv φορματ ε; Δεν το παιζει το ps3 αυτο το φορματ
LouCi4er Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Και παλι φανταζομαι οτι 4,5 gb είναι μαλλον σε mkv φορματ ε; Δεν το παιζει το ps3 αυτο το φορματ Γιατι δεν το παιζει.Matroska εχω δει παρα πολλα στο Ps3.
citakis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Το φλασακι πρέπει να είναι φορμαρισμένο σε fat32. Για να αποθηκεύσεις τόσο μεγάλο αρχείο πρέπει να το φορμαρεις σε ntfs, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι το PS3 θα διαβάσει ntfs
kentasg Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Γιατι δεν το παιζει.Matroska εχω δει παρα πολλα στο Ps3. Παίζει με media server από pc. Δεν μπορείς να βάλεις πχ ενα mkv σε ένα στικάκι η εξωτερικό δισκο και να το αναγνωρίσει το ps3. Ασε και το limitation του fat32(το ps3 δεν διαβάζει ntfs), δεν νομιζω να κυκλοφορούν και πολλές ταινίες κάτω των 4gb .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.