Anaisthitos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε αυτα τα 2 που παρολο δειχνουν να ειναι ιδια εχουν κατα πολυ διαφορετικη τιμη???? Prolimatech Megahelms CPU Cooler Prolimatech Megahalems Rev.2 CPU Cooler
JIMBOAthens Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 H rev.2 παίρνει 2 120άρηδες ανεμιστήρες ενώ η πρώτη μόνον έναν...
phanispal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 H πρώτη: 1. Είναι απίθανο να τη βρεις. 2. Αν τη βρεις, είναι η πρώτη έκδοση και δεν έχει fan mounting clips για δεύτερο ανεμιστήρα και push-pull διάταξη. Νταξ, γίνεται να βάλεις δεύτερο, όπως εγώ με καλώδιο από handsfree :Ρ
Anaisthitos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 εντομεταξυ σαν να εχει εγκοπες για τα κλιψακια για fan.....τεσπα το ειδα και μου εκανε εντυπωση η τιμη και ειπα να την παρω γιατι εχω μια coolermaster n520 και εχει 2 9.2cm ανεμιστηρια και κανουν λιγακι φασαρια....αξηζει η πρωτη η αν ειναι να παρω μια τετοια να παρω την δευτερη να τελειωνω?
phanispal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Η Megahalems είναι αν όχι η καλύτερη, άνετα μέσα στις καλύτερες αερόψυκτρες, στο λέω από πρώτο χέρι (αν και δεν είναι αναγκαίο με τόσες απόψεις χρηστών και reviews). Όπως προείπα, ναι, έχει εγκοπές για δεύτερο ανεμιστήρι, και μπορείς να βάλεις αν βρεις τρόπο. Το θέμα είναι ότι δεν παίζει να τη βρεις για τους γνωστούς λόγους.
Anaisthitos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 και κατι ακομα κλιψακια που μπορω να βρω......παιζει κανα link?
phanispal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 http://www.eworld.com.gr/front/details/1154 Ψάξου όμως πριν δώσεις 4.50+ τουλάχιστον άλλα τόσα για μεταφορικά. Μπορείς να τη βάλεις και με μαΐμουδιά. Επίσης δεν αποκλείεται αν στείλεις mail στην Prolimatech να σου στείλουν free, απλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.
Anaisthitos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 και κατι ακομα.....σε amd socket κανει?
phanispal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, αρκεί να έχει το σχετικό bracket μέσα, κάτι που πρέπει να προσέξεις αν βρεις τη φθηνή, γιατί είναι πολύ πιθανό όλο και κάτι να λείπει, αφού θα είναι μεταχειρισμένη.
Navu Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, αρκεί να έχει το σχετικό bracket μέσα, κάτι που πρέπει να προσέξεις αν βρεις τη φθηνή, γιατί είναι πολύ πιθανό όλο και κάτι να λείπει, αφού θα είναι μεταχειρισμένη. Φάνη, το "σχετικό μπράκετ" για να μπει η Megahalems (ανεξαρτήτως revision) σε σόκετ AMD υπάρχει ΜΟΝΟ ως εξτρά και κοστίζει περί τα 12 γιούρα... Άρα, 55 η ψήκτρα 12 το retention και 15 ένα καλός ανεμιστήρας...
phanispal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Ώπα ναι, έχεις δίκιο, κάπου τα μπέρδεψα :Ρ Sorry Anaisthitos :ο Και να φανταστείς ότι την έχω κιόλας..
Aldebaran Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Για sAM3 Μugen2 και πάλι Mugen2 αλλά που να την βρείς να μου πείς ... Εdit: Διαθέσιμη απο 03/03/11 http://www.eworld.com.gr/front/details/670
phanispal Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Παραείναι γομάρι όμως, με ό,τι αυτό συνεπάγεται..
Navu Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Για sAM3 Μugen2 και πάλι Mugen2 αλλά που να την βρείς να μου πείς ... Εdit: Διαθέσιμη απο 03/03/11 http://www.eworld.com.gr/front/details/670 Αυτά είναι πολύ καλά νέα, είχε εξαφανιστεί για πολύ καιρό από την αγορά! Η Mugen είναι αστέρι, αν κάποιον απαλλαγεί από τον πολύ μέτριο (εώς μάπα) ανεμιστήρα της και την εξοπλίσει με κάτι πιο αξιόλογο, τότε χτυπάει εύκολες πρωτιές σε όλους του τομείς. Βέβαια, είναι σαφώς ογκώδης (ο όγκος της είναι η ισχύς της στην πραγματικότητα...), γεγονός που ενίοτε δημιουργεί κάποια χωροταξικά ζητήματα. Κλασικό best-buy η Mugen2.
erevos_csd Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Για sAM3 Μugen2 και πάλι Mugen2 αλλά που να την βρείς να μου πείς ... Εdit: Διαθέσιμη απο 03/03/11 http://www.eworld.com.gr/front/details/670 παρεπιπτόντως, πόσο ζυγίζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.