Προς το περιεχόμενο

ποια η διαφορα αναμεσα σε αυτα τα cooler???

Anaisthitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H πρώτη:

1. Είναι απίθανο να τη βρεις.

2. Αν τη βρεις, είναι η πρώτη έκδοση και δεν έχει fan mounting clips για δεύτερο ανεμιστήρα και push-pull διάταξη.

Νταξ, γίνεται να βάλεις δεύτερο, όπως εγώ με καλώδιο από handsfree :Ρ

Δημοσ.

εντομεταξυ σαν να εχει εγκοπες για τα κλιψακια για fan.....τεσπα το ειδα και μου εκανε εντυπωση η τιμη και ειπα να την παρω γιατι εχω μια coolermaster n520 και εχει 2 9.2cm ανεμιστηρια και κανουν λιγακι φασαρια....αξηζει η πρωτη η αν ειναι να παρω μια τετοια να παρω την δευτερη να τελειωνω?

Δημοσ.

Η Megahalems είναι αν όχι η καλύτερη, άνετα μέσα στις καλύτερες αερόψυκτρες, στο λέω από πρώτο χέρι (αν και δεν είναι αναγκαίο με τόσες απόψεις χρηστών και reviews).

Όπως προείπα, ναι, έχει εγκοπές για δεύτερο ανεμιστήρι, και μπορείς να βάλεις αν βρεις τρόπο.

Το θέμα είναι ότι δεν παίζει να τη βρεις για τους γνωστούς λόγους.

Δημοσ.

http://www.eworld.com.gr/front/details/1154

Ψάξου όμως πριν δώσεις 4.50+ τουλάχιστον άλλα τόσα για μεταφορικά. Μπορείς να τη βάλεις και με μαΐμουδιά.

Επίσης δεν αποκλείεται αν στείλεις mail στην Prolimatech να σου στείλουν free, απλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.

Δημοσ.

Ναι, αρκεί να έχει το σχετικό bracket μέσα, κάτι που πρέπει να προσέξεις αν βρεις τη φθηνή, γιατί είναι πολύ πιθανό όλο και κάτι να λείπει, αφού θα είναι μεταχειρισμένη.

Δημοσ.

Ναι, αρκεί να έχει το σχετικό bracket μέσα, κάτι που πρέπει να προσέξεις αν βρεις τη φθηνή, γιατί είναι πολύ πιθανό όλο και κάτι να λείπει, αφού θα είναι μεταχειρισμένη.

Φάνη, το "σχετικό μπράκετ" για να μπει η Megahalems (ανεξαρτήτως revision) σε σόκετ AMD υπάρχει ΜΟΝΟ ως εξτρά και κοστίζει περί τα 12 γιούρα...

Άρα,

55 η ψήκτρα

12 το retention

και

15 ένα καλός ανεμιστήρας... :shifty:

Δημοσ.

Για sAM3 Μugen2 και πάλι Mugen2 αλλά που να την βρείς να μου πείς ... :P

Εdit:

Διαθέσιμη απο 03/03/11

http://www.eworld.com.gr/front/details/670

Αυτά είναι πολύ καλά νέα, είχε εξαφανιστεί για πολύ καιρό από την αγορά! Η Mugen είναι αστέρι, αν κάποιον απαλλαγεί από τον πολύ μέτριο (εώς μάπα) ανεμιστήρα της και την εξοπλίσει με κάτι πιο αξιόλογο, τότε χτυπάει εύκολες πρωτιές σε όλους του τομείς.

Βέβαια, είναι σαφώς ογκώδης (ο όγκος της είναι η ισχύς της στην πραγματικότητα...), γεγονός που ενίοτε δημιουργεί κάποια χωροταξικά ζητήματα. Κλασικό best-buy η Mugen2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...