Προς το περιεχόμενο

Η Κριση των πρωτων ''αντα''

Τοξοβολος_UK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε sheik δεν εχεις άδικο σε αυτό που λές, αλλα ρε φίλε εγω όσες φορές χτυπούσα μικρός και έκλαιγα φώναζα "μαμά" και όχι μπαμπα. Πιστεύω οτι πολλοί απο εσας αν όχι ολοι κάνατε το ίδιο. Φίλε σαν την μάνα δεν έχει και είναι πολύ σωστό το ρητό η μανα είναι μονο μια!

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τέςπα είμαστε σε αλλο θέμα οποτε ας το λήξουμε εδω!

Ναι,αλλα για 2 σελιδες ολο το ληγουμε εδω κ ληξη δεν βλεπω.Ειπα ευχαριστως να συζητησω το θεμα της υιοθεσιας απο γκει ζευγαρια στο αναλογο θεμα.Εκει να ακουσω τα επιχειρηματα σου κ να τοποθετηθω.

http://www.insomnia.gr/topic/145442-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CE%B9%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1/page__st__170

Εδω γραφουμε για τις επιπτωσεις κ τις αλλαγες που φερνει στην ζωη μας η αποδοχη ολοενα κ περισσοτερο ευθυνων καθως μεγαλωνουμε,η διαχειρηση αυτων απο εμας κ κατα ποσο η κριση των 30 ειναι στο μυαλο μου η οχι.

Δημοσ.

"εγώ είμαι ο μάγκας ο έλληνας που τα ξερω όλα"

Χωρίς ειρωνία, εσύ ως τι το λες αυτό το συμπέρασμα:

θα ήθελα να σου επιστήσω την προσοχή και να επισημάνω ότι η παρουσία της μάνας στη φύση είναι απαραίτητη και αναντικατάστατη κυρίως για τα πρώτα χρόνια της ζωής του βρέφους.

το θηλασμό και την αγκαλιά δε μπορείς να την αντικαταστήσεις και δυστηχώς αυτό δεν το καταλαβαίνεις.

Ως ψυχολόγος ας πούμε; Έχεις κάνει σχετική έρευνα; Το έχεις διαβάσει στον αστρολόγο ιανουαρίου; Απο προσωπική εμπειρία? Ως τι?

Επίσης για εσένα που (φαντάζομαι) σε μεγάλωσε και μητέρα και πατέρας τι έχεις να πεις που αποκαλείς τον άλλον πούστρα;

Δημοσ.

Επίσης για εσένα που (φαντάζομαι) σε μεγάλωσε και μητέρα και πατέρας τι έχεις να πεις που αποκαλείς τον άλλον πούστρα;

sshot417.jpg

...?

Δημοσ.

Ας μας πει ο Τοξοβόλος να μάθουμε. Παίζει διαφορά μητέρας με ό,τι να 'ναι care giver; ΛΕΓΕ ΡΕ.

Δημοσ.

Ας μας πει ο Τοξοβόλος να μάθουμε. Παίζει διαφορά μητέρας με ό,τι να 'ναι care giver; ΛΕΓΕ ΡΕ.

Οχι ειναι ακριβως το ιδιο.

Δημοσ.

...λογικά δεν είναι ακριβώς το ίδιο Νικ, αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερο απ' το να μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο. Και βεβαίως καλό είναι να λείπουν οι αηδίες τύπου ν' αποκαλείται ο εις εκ των δύο του ζευγαριού, "μαμά". Και ακόμη βεβαιότερα θέλει πολύ προσοχή στο μεγάλωμα, για να μην όντως βγει προβληματικό το μικρό, μιας και η διαπαιδαγώγηση μπορεί να είναι το Ωμέγα, αλλά σίγουρα υπάρχει και το Άλφα των γονιδίων που θα κουβαλάει. Κατά τ' άλλα, μια χαρά προβληματικά βγαίνουν κι από ετεροφυλόφιλους γονείς. Οπότε.

Δημοσ.

Οχι ειναι ακριβως το ιδιο.

Kαι με ποιον από τους δυο γονείς θα ταυτιστεί το παιδί εφ' όσον δεν μπορεί να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ άντρα και γυναίκας; Δεν έχει σημασία για τη σεξουαλική του ανάπτυξη; Ρωτάω, δε ξέρω.

Δημοσ.

Kαι με ποιον από τους δυο γονείς θα ταυτιστεί το παιδί εφ' όσον δεν μπορεί να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ άντρα και γυναίκας; Δεν έχει σημασία για τη σεξουαλική του ανάπτυξη; Ρωτάω, δε ξέρω.

u got trolled

Δημοσ.

.Κατά τ' άλλα, μια χαρά προβληματικά βγαίνουν κι από ετεροφυλόφιλους γονείς. Οπότε.

Αυτο δεν ειναι επιχειρημα. Δηλαδη επειδη βγαινουν προβληματικα παιδια και απο ετεροφυλοφιλους, να αυξησουμε την πιθανοτητα να βγαινουν προβληματικα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...