NIKOsVAIO Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα σε ολους, εχω εναν αποκωδικοποιητη AKAI stb8309 και θελω να του κανω αναβαθμιση λογισμικου αλλα στο site της εταιριας δεν υπαρχει τιποτα.(Ο αποκωδικοποιητης εχει δυνατοτητα αναβαθμισης μεσω usb) Μπορει να βοηθησει κανεις? Ευχαριστω!
phanispal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Έχεις ακούσει από κάπου ότι το έχουν κάνει άλλοι;
NIKOsVAIO Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Έχεις ακούσει από κάπου ότι το έχουν κάνει άλλοι; Ε ναι...Αλλα ετσι κι αλλιως μου το γραφει οτι αναβαθμιζεται απο usb...
phanispal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Όχι, εννοώ αν έχει βγει αναβάθμιση για τον δικό σου, παρόλο που δεν αναφέρεται κάτι στη σελίδα.
NIKOsVAIO Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Όχι, εννοώ αν έχει βγει αναβάθμιση για τον δικό σου, παρόλο που δεν αναφέρεται κάτι στη σελίδα. Μα αυτο ειναι το προβλημα μου.Στη σελιδα τους δεν υπαρχει ουτε λεξη για update.Και δεν ξερω που να παω για να βρω κατι...
opera Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 έχει κάποιο πρόβλημα και θέλεις να τον αναβαθμίσεις ,αν όχι αφησέ τον όπως είναι αλλιώς στείλε μέϊλ στην εταιρία για να σου λύσουν την απορία.
NIKOsVAIO Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 έχει κάποιο πρόβλημα και θέλεις να τον αναβαθμίσεις ,αν όχι αφησέ τον όπως είναι αλλιώς στείλε μέϊλ στην εταιρία για να σου λύσουν την απορία. Ψιλοκοληματα οταν του βαζω usb και τετοια.Δηλαδη δεν υπαρχει διαθεσιμο update ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.