salliara Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Τι γνωριζετε για τον κωδικα Alimentarius για τα τροφιμα, την προσφατη τροποποιηση του, και το αντιστοιχο νομοσχεδιο?? Προσφατα διαβασα αυτο. Δεν βλεπω τηλεοραση και δεν εχω ιδεα αν εχει ανακοινωθει κατι, ή εστω αν εχει αναφερθει καποιος σ'αυτο. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι ολα αληθη στο αρθρο που παρεθεσα, ειναι σιγουρα ακραια και σοκαριστικα, τεινω ομως να τα πιστεψω. Το εχει ψαξει κανεις να μας πει τι γινεται?
marantonis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Ιχώρ; Ακροδεξιοι μυθομανεις με τασεις Λιακοπουλέικης καταστροφολογιας μου φανηκαν. Δες αυτο
gtroza Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δες αυτο πολύ αθώα εκδοχή για κατάποση .
marantonis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 πολύ αθώα εκδοχή για κατάποση . Και η αλλη ειναι το ακρως αντιθετο, για εκφοβισμο. . Δε παιρνω ορκο οτι το 100% οσων γραφονται εκει που ποσταρα ειναι αληθη και αντικειμενικα, παιρνω ομως για το οτι ειναι πολυ περισσοτερο αληθη και αντικειμενικα απο το λινκ του Ιχωρ.
salliara Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 το ολο θεμα μου ηρθε σε email, ηταν ενα αρθρο απο εναν καθηγητη κυριο Ταδε, κ ηταν υπερτεραστιο για να το ποσταρω, ετσι γκουγκλαρα κ βρηκα ενα τυχαιο λινκ που να λεει περιπου τα ιδια. Υπαρχουν κι αλλα site κ φορουμ ελληνικα κ ξενα που το αναφερουν, ετυχε απλα εγω να παραθεσω αυτο ως το πιο συνοπτικο. Δεν ξερω παντως τι να πιστεψω. ηλπιζα να γνωριζει καποιος απο δω 5 πραματα παραπανω.
gtroza Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δε παιρνω ορκο οτι το 100% οσων γραφονται εκει που ποσταρα ειναι αληθη και αντικειμενικα, παιρνω ομως για το οτι ειναι πολυ περισσοτερο αληθη και αντικειμενικα απο το λινκ του Ιχωρ. όρκος σημαίνει δεσμεύομαι για πάντα kalo kouragio .
marantonis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 όρκος σημαίνει δεσμεύομαι για πάντα kalo kouragio . Στην εφερα γιατι δεν εχω και τιποτα να ορκιστω σ' αυτο Ισως... σ' αυτον
status Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 όρκος σημαίνει δεσμεύομαι για πάντα kalo kouragio . Οφφτόπικ αλλά ο όρκος είναι η επίκληση στο ήθος του δεύτερου.
gtroza Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 σουμ σουμ αντίπροπαρασουμ @marantonis στην έφερα γιατί εγω "έχω φάει τα ψωμιά μου"! @status στρίβειν δια του αραβώνος, λέγεται! πολύ απλά δεν εμπιτστεύομαι τις "κουστουμαρισμένες" καταστάσεις .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Codex Astartes>all
opera Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 περιμένω να τεθεί σε εφαρμογή για να γελάσω θα γίνω τσαγιέμπορος και ριγανέμπορος ,πιό παράνομος δε γίνεται. υπάρχει σειρά με 5 βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=9RAxMZofQME&feature=player_embedded το πρώτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.