V for Vagelis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Τις μολότοφ θα τις φτιάξει επειδή ετοιμάζεται να κάνει πόλεμο με τον μπάτσο απέναντί του. Θέλω να μην υπάρχει ο λόγος που ο τύπος δίπλα μου θα κουβαλάει μαζί του μολότοφ, χωρίς να συμφωνώ που τώρα το κάνει.
Hamurabi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 ή στην τελική και να μην το κάνεις μόνιμος είσαι.. δεν απολύθηκε ποτέ μπάτσος για τέτοιο λόγο.. ουτε στο πρωτο εχεις δικιο ουτε στο δευτερο. Η παραπληροφορηση παει συννεφο.
pournaras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Τις μολότοφ θα τις φτιάξει επειδή ετοιμάζεται να κάνει πόλεμο με τον μπάτσο απέναντί του. Θέλω να μην υπάρχει ο λόγος που ο τύπος δίπλα μου θα κουβαλάει μαζί του μολότοφ, χωρίς να συμφωνώ που τώρα το κάνει. Δηλαδη μου λες χυμα, οτι αυτος δεν παει (οπως ολοι οι αλλοι) για να φωναξει για τα δικαιωματα του σε μια πορεια, αλλα ετοιμαζεται για πολεμο με το μπατσο... Δηλαδη ο μπατσος να μην ετοιμαστει κι αυτος για πολεμο; Για πικ νικ θα παει; Οι υπολοιποι 100 χιλιαδες που κατεβηκαν στην τελευταια πορεια, μαλακες ηταν που δεν ετοιμαστηκαν για πολεμο, αλλα βγηκαν χωρις μολοτωφ για να φωναζουν για τα δικαιωματα τους; Που πανε οι χαμενοι χωρις οπλα; Αν ειχαν απο 3-4 μολοτωφ ο καθενας, βαλε 400 χιλιαδες μολοτωφ συνολο, μια χαρα πορεια θα γινοταν, θα καιγαμε και τη Ζιμπαμπουε.
slygeo87 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Άλλο κόσμος και άλλο χούλιγκαν Σε αυτό θα συμφωνήσω. =) Οι μπαχαλάκηδες όπως τους λέτε (οι οποίοι είναι και οι 200-300 πόσοι είναι δεν ξέρω, που ΦΕΥΓΟΥΝ από την διαδήλωση), δε νομίζω πως είναι αναρχικοί. Ίσως κάποιοι από αυτούς να είναι αναρχικοί και επειδή σε προηγούμενη πορεία έχουν φάει στυλιάρι, να πηγαίνουν για να ξεσπάσουν. Δεν αμφιβάλλω όμως πως είναι και τα ίδια άτομα που σκάνε μύτη στο Καραϊσκάκη ή στο ΟΑΚΑ για να τις παίξουν με τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας. Κάτι τέτοιοι γουστάρουν τα πλιάτσικα.
kostastnt Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Τελικά που καταλήγουμε? Ότι οι μπάτσοι είναι αδέρφια μας και οποιοσδήποτε αντιδρά μαλάκας.. Καλή φάση.. Δεν υπάρχει αντίδραση ειρηνική.. Αυτά πέθαναν μαζί με τους χίπηδες.. Δεν γίνεται απλά να βγαίνεις να φωνάζεις.. Κάπως πρέπει να ενδιαφερθεί και κανένας από το εξωτερικό που σκέφτεται έστω και ελάχιστα.. Ας πάρουμε παράδειγμα τους λαούς που τις τελευταίες βδομάδες ρίχνουν δικτάτορες.. Αναγκάστηκαν να βρεθούν σε εμφύλιο πόλεμο και να χτυπάνε τους πατεράδες ή τους αδερφούς τους που ήταν στην αστυνομία ή στο στρατό.. Υπήρξαν όμως και οι ένστολοι που μπορούσαν να σκεφτούν και πήγαν με το λαό.. Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και εδώ, απλά πλέον έχω χάσει κάθε ελπίδα ότι οι αστυνομικοί που σκέφτονται με λογική και έχουν ένα ελάχιστο επίπεδο είναι περισσότεροι από το 1%...
Hamurabi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 5 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 5 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος απλά πλέον έχω χάσει κάθε ελπίδα ότι οι αστυνομικοί που σκέφτονται με λογική και έχουν ένα ελάχιστο επίπεδο είναι περισσότεροι από το 1%... οκ συμφωνοι. απλα στις επομενες εκλογες που θα ξαναβγαλουμε τον γιωργακη ή τον μπουλη πεσμου κατα ποσο οι λογικοι πολιτες ξεπερνουν το 1%.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 "Μπάτσοι", αναφορές σε κόμματα και πολιτικούς, προσωπικές επιθέσεις. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.