Προς το περιεχόμενο

To Αληθινό Βίντεο με το αστυνομικό που χτυπιέται από μολότοφ ΜΕΣΩ CNN

sofiathereal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποτε ο εισαγγελεας να μην ασκησει διωξη συμφωνα με τους μαρτυρες αλλα συμφωνα με οτι δειχνει το βιντεο. Καλο κι αυτο. Ξεκοληστε απτην τηλεοραση ρεεε.

Καμιά φορά το βίντεο μπορεί να είναι καλύτερη πηγή από της μαρτυρίες/ενέργειες παρόντων ... βλέπε offside Κατσουράνη !

• Απαντ. 394
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Basilisc (όχι απαραίτητα μόνο προς εσένα) είναι εμφανές ότι δεν έχεις πάει σε πορεία στην ζωή σου, και κρίνεις ένα τέτοιο θέμα με καθωσπρεπισμούς τύπου "τα τσουβαλιάσματα είναι λάθος". Συμφωνώ δεν είναι όλοι οι Πατρινοί sons of bitches, ούτε όλοι οι Γάλλοι βρομύλοι...Κακό το τσουβάλιασμα.

Αλλά αρκεί να πας μια φορά σε πορεία, να δεις ιδίοις όμασι τους """νόμους""" και τις εντολές που λέει ο Hamurabi ότι εφαρμόζουν οι φίλοι μας οι αστυνομικοί.

Όταν σε καθόλα ειρηνική πορεία (να φανταστείς οι μπροστά δεν είχαν καν καδρόνια) πέσει το δακρυγόνο και σκάσει στην μύτη του διπλανού σου και τον βλέπεις σαστισμένο και αβοήθητο να γονατίζει ενώ όλοι οι υπόλοιποι να τρέχουν ε κάτι αρχίζει να σχηματίζεται στο μυαλό σου. Αν σε άλλη επίσης ειρηνική πορεία προχωράς χωρίς να προκαλείς και βλέπεις στα στενά από δω και από κει τους μπάτσους να αφρίζει το στόμα τους, να έχουν αφηνιάσει και να ετοιμάζονται για το ντου εδραιώνεις μια άποψη. Σε δυο τρεις ακόμα πορείες να πας και θα την αποκρυσταλλώσεις.

Δημοσ.

Basilisc (όχι απαραίτητα μόνο προς εσένα) είναι εμφανές ότι δεν έχεις πάει σε πορεία στην ζωή σου, και κρίνεις ένα τέτοιο θέμα με καθωσπρεπισμούς τύπου "τα τσουβαλιάσματα είναι λάθος". Συμφωνώ δεν είναι όλοι οι Πατρινοί sons of bitches, ούτε όλοι οι Γάλλοι βρομύλοι...Κακό το τσουβάλιασμα.

Αλλά αρκεί να πας μια φορά σε πορεία, να δεις ιδίοις όμασι τους """νόμους""" και τις εντολές που λέει ο Hamurabi ότι εφαρμόζουν οι φίλοι μας οι αστυνομικοί.

Όταν σε καθόλα ειρηνική πορεία (να φανταστείς οι μπροστά δεν είχαν καν καδρόνια) πέσει το δακρυγόνο και σκάσει στην μύτη του διπλανού σου και τον βλέπεις σαστισμένο και αβοήθητο να γονατίζει ενώ όλοι οι υπόλοιποι να τρέχουν ε κάτι αρχίζει να σχηματίζεται στο μυαλό σου. Αν σε άλλη επίσης ειρηνική πορεία προχωράς χωρίς να προκαλείς και βλέπεις στα στενά από δω και από κει τους μπάτσους να αφρίζει το στόμα τους, να έχουν αφηνιάσει και να ετοιμάζονται για το ντου εδραιώνεις μια άποψη. Σε δυο τρεις ακόμα πορείες να πας και θα την αποκρυσταλλώσεις.

συμφωνω.κ το σιγουρο ειναι πωσ οσοι πανε στις πορειεσ ειναι ανοιχτομυαλα ατομα κ καθολου αρνητικα κολημενοι με την αστυνομια.

Δημοσ.

Ναι. Ξυπνησανε μια μερα και ειπαν 'δεν μας αρεσει η αστυνομια'. Η αστυνομια απο την αλλη απαρτιζεται απο πρωτιστως ανοιχτομυαλα ατομα που δεν ειναι 'αρνητικα κολλημενοι' με τους διαδηλωτες. ;)

Δημοσ.

Άρα, σύμφωνα με αυτά που λες εσύ, καλό είναι όταν κανονίζεται ειρηνική διαδήλωση να παίρνεις ένα λοστάρι, μια μολότοφ , έτσι βρε αδελφέ να σου βρίσκεται.

Ρε σε διαδηλώσεις πάτε η να βγάλετε τα παιδικά σας απωθημένα;

Όσο εσείς παίζεται το παιχνιδάκι τους, τόσο πιο άκυρη γίνεται η δήλωση που θέλει να περάσει μια απεργία ή μια διαδήλωση.

Κ εσείς μπορεί να μην ψηφίσατε, αλλά εγώ ψήφισα και έχω όλο το δικαίωμα να διαδηλώσω εναντίων τους, και όχι επειδή μου το είπε το κόμμα αλλά επειδή επειδή ΕΓΩ δεν έχω να φάω, επειδή ΕΓΩ δεν έχω δουλειά, κ επειδή ένα μαλακιστίρη βλέπει αστυφύλακα και κοκκινίζει πρέπει να μου χαλάσει εμένα τον αγώνα μου; Ε όχι!

Δημοσ.

Και στο επόμενο βίντεο λοιπόν ο μπάτσος εφαρμόζει τον νόμο...

Ευχαριστούμε θερμά για το αίσθημα προστασίας και ασφάλειας που μας παρέχετε απλόχερα........

εσυ τι καλο εδωσεσ\ειπεσ στον αστυν που κανε κατι καλο? Τιποτα. Καλα ξυπνητουρια,γιατι σαυτο το κοσμο οτι δινεις περνεισ. Δινεισ τιποτα περνεισ τιποτα,οτι ςου αξιζει δηλαδη.

Δημοσ.

1)Μόνο εγώ έχω την εντύπωση οτι ο μπροστά (δείτε στο συντριβάνι) πετάει κάτι στον μοτόμπατσο και μετά αυτός πάει κατα πάνω του;

2)Αυτός που τον "πάτησε" φεύγει κύριος.. Κάποιος άλλος "διαδηλωτής" φροντίζει να τραβήξει το επόμενο (δικάβαλο), να ρίξει κάτω το μηχανάκι και να τους φορτώσει και μια καδρονιά καθώς ένας τρίτος προετοιμάζει το fatality με τη μολότοφ.

Όσο υπάρχουν "άνθρωποι" που είναι διατεθειμένοι να κάψουν ζωντανό για την πλάκα τους κάποιον γιατί είναι μπάτσος, γουρούνι, εβραίος, μάγισσα, συνταξιούχος, μανάβης, καναρίνι, κεφτές, αναρχικός δε θα με ενοχλήσει να τους δώ και να νεκρώνουν τρώγοντας ποπ κορν στο yt.

Θάνατος στους επικίνδυνους ηλίθιους όπου και αν αν ανήκουν.

Στο 0.35 κάτι πετάει που μπορεί να είναι και μανταλάκι, μανταρίνι, πετραδάκι, μολότοφ, μαχαίρι, κλπ.

Δεν θα μάθουμε ποτέ οπότε προσωπικά δεν μπορώ να πάρω θέση.

Φυσικά υπάρχουν πολλά αριστερά- δεξιά - εθνικιστικά - αντιεξουσιαστικά μυαλά που ήδη έχουν αποφασίσει.

Δημοσ.

post-140752-0-65630500-1298925979_thumb.jpg

post-140752-0-99139100-1298925986_thumb.jpg

post-140752-0-74356200-1298925995_thumb.jpg

Για μενα, αυτος που παει με κουκουλα ή κρανος ή κατι που κρυβει το προσωπο του και πεταει πετρες-μολοτοφ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ αλλα ενα ατομο το οποιο θελει να εκτονωθει. Το αποτελεσμα;

1) Κοινωνικος ρατσισμος (κακοι μπατσοι κακοι αναρχικοι, κακοι δημοσιογραφοι)

2) Αλλη μια αποτυχημενη διαδηλωση

ΥΓ: Αληθεια ξερει κανεις για ποιο λογο εγινε αυτη η διαδηλωση ; (μη το googlarete απλα σκεφτειτε το)

Δημοσ.

Ναι. Ξυπνησανε μια μερα και ειπαν 'δεν μας αρεσει η αστυνομια'. Η αστυνομια απο την αλλη απαρτιζεται απο πρωτιστως ανοιχτομυαλα ατομα που δεν ειναι 'αρνητικα κολλημενοι' με τους διαδηλωτες. ;)

επειδη εγω εθμαι κεντρο ξερω πολυ καλα οτι καθε πορεια ξεκιναω με το τραγουδακι μπατσοι γρν δλφνοι. Μετα απαυο τι περιμενουν οι διαδηλ απτουσ μπατσουσ?αγαπη κ κατανοηση? Ειπαμε οτι δινεισ περνεισ,ειναι κανονασ.

Δημοσ.

οι συλληψεις που κανει η αστυνομία στις διαδηλώσεις ειναι σαν το λοττο κι αν τους κατσει, πιάνουν οποιους να ναι, τους πάνε στη γαδα, απο εκει οι περισσότεροι θα φύγουν γιατι θα πεσουν τηλεφωνηματα αν μεινουν τίποτα κοροιδα, θα τους στειλουν στον εισαγγελέα με ό,τι κατηγορία μπορούν να φανταστούν,

και αν γίνει κάποτε το δικαστήριο τότε θα εμφανιστουν τίποτα αστυνομικοι, δήθεν αυτοπτες μάρτυρες που μπορεί να μην ήταν καν εκεινη την μερα σε εκεινο το σημείο, για να τους αναγνωρίσουν και όσοι οι κατηγορούμενοι δεν έχουν χρήματα να πάρουν κανα δικηγόρο που να ειναι μέσα στα πράματα τότε θα πανε και φυλακή απο πάνω...

Δημοσ.

συμφωνω.κ το σιγουρο ειναι πωσ οσοι πανε στις πορειεσ ειναι ανοιχτομυαλα ατομα κ καθολου αρνητικα κολημενοι με την αστυνομια.

έτσι.ο συνταξιούχος, ο δάσκαλος, ο φαρμακοποιός,ο φοιτητής,... είναι όλοι κολλημένοι με την αστυνομία

Σε ποιες πορείες τα έχετε δει αυτά? Στην κάθοδο των Χόμπιτ που έτρεχαν τα σάλια των Ορκ?

η αλήθεια είναι ότι από την τηλεόραση δεν φαίνονται τέτοια πράγματα γιατί ε να κοίτα δεν τα πήρε η κάμερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...