Προς το περιεχόμενο

To Αληθινό Βίντεο με το αστυνομικό που χτυπιέται από μολότοφ ΜΕΣΩ CNN

sofiathereal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έτσι.ο συνταξιούχος, ο δάσκαλος, ο φαρμακοποιός,ο φοιτητής,... είναι όλοι κολλημένοι με την αστυνομία

Σίγουρα όχι αλλά όσοι πάνε με κράνη και μολότοφ δεν νομίζω να έχουν αυτούς στο μυαλό τους.

• Απαντ. 394
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα δύο άκρα είναι για σφαλιάρες τουλάχιστον, δεν ξέρω και ούτε με αφορά το ποιος ξεκίνησε πρώτος, αλλά άλλος πήγε με τόξο και βέλη στην πορεία και άλλοι με μολότοφ και καδρόνια, κατά τα άλλα ειρηνική πορεία «««διαμαρτυρίας»»»

Status, πολλά γράφεις και καλύτερα πριν ξαναγράψεις να κατέβεις και σε καμμια πορεία για να καταλάβεις τι γίνεται.

Ήμουνα στην πορεία εγω μαζί με καμμια 100αριά χιλιάδες κόσμο (στανταρ ήταν παραπάνω αλλα ας πούμε οτι ήταν τόσοι). Αυτοι που κατεβαίνουν στις πορείες με καδρόνια και τα σπάνε είναι 200-300 ατόμα και πολλοι απο δαύτους είναι αστυνομικοι. Μην υποτιμάς λοιπον τη νοημοσύνη του μέσου διαδηλωτή που πεινάει και κατεβαίνει να το φωνάξει.

Έχω να καταγγείλω κάτι που έγινε μπροστά στα μάτια μου. Ήμουνα στο μπλόκ της ΟΤΟΕ και είδα κουκολοφόρο να μπαίνει στο μπλόκ, να πετάει μολότωφ και 3 άτομα να τον πιάνουν και να τον πετάνε κάτω. Ξερείς τι έγινε; Ξαφνικά ως εκ θαύματος βρέθηκε ένα υπηρεσιακό όπλο στην άσφαλτο και τον αφήσανε.

Η αλήθεια ειναι οτι είχα ακούσει τέτοιες ιστορίες και παρόλο που θεωρούσα οτι στέκουν, τις περισσότερες τις θεωρουσα κομμουνιστικές ιστορίες για αγρίους. Για δες όμως πως τα φέρνει η ζωή.

Επίσης κατέβα και δες στην ουρα ΚΑΘΕ πορείας που είναι το λεγόμενο black block, όλοι με μάσκες βατραχανθρώπων και τσάντες πλάτης. Αλήθεια γιατι δεν τους κάνουν έναν έλεγχο πριν την πορεία και τους αφήνουν ΠΑΝΤΑ να συμμετέχουν; Συναδελφική αλληλεγγυη μήπως;

Η πορεία ήταν ειρηνικότατη και τα επισόδεια ΚΑΤΑΦΩΡΑ υποκεινούμενα απο αυτούς που φοβούνται τη δύναμη του κόσμου, που στο προσεχές μέλλον θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Δεν αργεί η ώρα.

Δημοσ.

εσυ τι καλο εδωσεσ\ειπεσ στον αστυν που κανε κατι καλο? Τιποτα. Καλα ξυπνητουρια,γιατι σαυτο το κοσμο οτι δινεις περνεισ. Δινεισ τιποτα περνεισ τιποτα,οτι ςου αξιζει δηλαδη.

Εσύ τι καλό έδωσες/είπες στον σκουπιδιάρη του δήμου? Τίποτα. Γιατί κάνει απλά τη δουλειά του. Άμα όμως απεργήσει και γίνουν τα σκουπίδια βουνό τον στολίζεις με κάμποσα επίθετα.

Δημοσ.

Σου λέω όμως ότι όχι κράνος και κουκούλες δεν φοράγαμε αλλά δεν είχαμε ούτε καδρόνια και δεν προκαλέσαμε. Και το δακρυγόνο για λίγα εκατοστά δεν το έφαγα εγώ, αλλά ένας φίλος μου.

Και εγώ νόμιζα ότι ήξερα Άλκη αλλά μια πορεία είναι αρκετή για να καταλάβεις ότι τελικά δεν ήξερες. Δοκίμασέ το.

Δημοσ.

Μακάρι όλοι οι κομπλεξικοί και ηλίθιοι της κοινωνίας μας να γίνονταν αστυνομικοί. Έτσι που μαζεύονται όλοι μαζί, θα τους καθαρίζαμε και θα ησυχάζαμε. Έλα όμως που δεν είναι έτσι!Αυτή η λογική του άσπρου-μαύρου μας έχει φάει. Υπάρχουν πολλοί ΜΑΤατζήδες που είναι βλακέντιοι και κολλημένοι. Προφανώς! Πολλοί γιατροί είναι ψωνάρες και φραγκοφονιάδες. Φυσικά! Πολλοί δικηγόροι είναι απατεώνες και ψεύτες. Καμία αμφιβολία!

Αλλά ρε φίλε -δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένο- εσύ που τολμάς να γράψεις ή να πεις ότι ΟΛΟΙ οι μπάτσοι είναι καθίκια και γι' αυτό είναι λογικό να προσπαθήσουμε να σκοτώσουμε ή να κάψουμε κάποιον απ' αυτούς, αδιακρίτως, γιατί σίγουρα το αξίζει, δεν δικαιούσαι να ζεις σ'αυτή την κοινωνία. Μια κοινωνία που έχει φτύσει αίμα για να μην γίνεσαι σαπούνι επειδή είσαι Εβραίος, να μην πέφτεις στον Καιάδα επειδή είσαι κουτσός, να μην έχεις αλυσίδες γιατί είσαι μαύρος, να μην είσαι στο ξερονήσι επειδή είσαι κομμουνιστής, να μην σε σφάζουν επειδή είσαι χριστιανός, να μην σε βιάζουν επειδή είσαι διανοητικά καθυστερημένος. Εσύ που στοχοποιείς έναν άνθρωπο (ασχέτως ποιότητας, IQ ή χαρακτήρα) μόνο και μόνο επειδή ανήκει σε μια "ομάδα" είσαι αυτός που, αν αύριο μας προκύψει ένας νέος Χίτλερ και σου δώσει το δικαίωμα θα έρθεις και θα ξεκοιλιάσεις τον πατέρα μου, θα βιάσεις τη μάνα μου και θα σφάξεις το παιδί μου γιατί... έτσι. Γιατί έτσι σου είπανε ή έτσι νομίζεις. Ε όχι ρε, δε θα σου περάσει.

Σημείωση: το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ ισχύει και για τον αστυνομικό που βαράει στο κεφάλι τον διαδηλωτή γιατί "όλοι οι διαδηλωτές κατεβαίνουν για να τα σπάσουν και είναι ρεμάλια", απλώς χρησιμοποιώ την άλλη οπτική, γιατί ευτυχώς δεν εμφανίζονται συχνά αστυνομικοί που να το παίζουν αγωνιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους.

Δημοσ.

Σίγουρα όχι αλλά όσοι πάνε με κράνη και μολότοφ δεν νομίζω να έχουν αυτούς στο μυαλό τους.

σε παω στοιχημα οτι αν πηγαινα μονος μου με ενα ροπαλο και μια σακουλα tie-wrap,θα μαζευα 10πλασιους "αναρχικους" με μολοτοφ κρανη και κουκουλες απ οσους εχει συλλαβει η αστυνομια απο το 80 και μετα.

ειναι κοινο μυστικο ποια οτι οι περισσοτεροι ειναι ασφαλιτες,χρυσαυγητες και πληρωμενοι για να τα κανουνε αυτα γιατι δε γινεται να μην υπαρξει πορεια χωρις μπαχαλο.

Δημοσ.

εσυ τι καλο εδωσεσ\ειπεσ στον αστυν που κανε κατι καλο? Τιποτα. [...]

Αναμενόμενο αυτό το μη επιχείρημα, αλλά θα έπρεπε να ντρέπεσαι να το παπαγαλίζεις όταν δεν παίρνουν συγχαρητήρια άνθρωποι που προάγουν τον πολιτισμό και τα γράμματα όπως ο Μύρωνας Μιχαηλίδης ή ο νεκρός πια Δημήτρης Κωνστάντιος, που το έργο τους είναι οδηγός για το σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό. Και για να μην το πάω τόσο μακρυά και σε βραχυκυκλώνω, ούτε στους δασκάλους, ούτε στους γιατρούς έχω δώσει συγχαρητήρια ποτέ, αλλά αυτοί συνεχίζουν να υπηρετούν την κοινωνία.

Δημοσ.

Οσο υπαρχει πλευρα που θα δικαιολογει τις πραξεις των μπαχαλακηδων, τοσο θα υπαρχει πλευρα που δικαιολογει τη βια των μπατσων. Απλα πραγματα

Άρα, σύμφωνα με αυτά που λες εσύ, καλό είναι όταν κανονίζεται ειρηνική διαδήλωση να παίρνεις ένα λοστάρι, μια μολότοφ , έτσι βρε αδελφέ να σου βρίσκεται.

Ρε σε διαδηλώσεις πάτε η να βγάλετε τα παιδικά σας απωθημένα;

Όσο εσείς παίζεται το παιχνιδάκι τους, τόσο πιο άκυρη γίνεται η δήλωση που θέλει να περάσει μια απεργία ή μια διαδήλωση.

Κ εσείς μπορεί να μην ψηφίσατε, αλλά εγώ ψήφισα και έχω όλο το δικαίωμα να διαδηλώσω εναντίων τους, και όχι επειδή μου το είπε το κόμμα αλλά επειδή επειδή ΕΓΩ δεν έχω να φάω, επειδή ΕΓΩ δεν έχω δουλειά, κ επειδή ένα μαλακιστίρη βλέπει αστυφύλακα και κοκκινίζει πρέπει να μου χαλάσει εμένα τον αγώνα μου; Ε όχι!

Quoted for truth.

Status, πολλά γράφεις και καλύτερα πριν ξαναγράψεις να κατέβεις και σε καμμια πορεία για να καταλάβεις τι γίνεται.

Ήμουνα στην πορεία εγω μαζί με καμμια 100αριά χιλιάδες κόσμο (στανταρ ήταν παραπάνω αλλα ας πούμε οτι ήταν τόσοι). Αυτοι που κατεβαίνουν στις πορείες με καδρόνια και τα σπάνε είναι 200-300 ατόμα και πολλοι απο δαύτους είναι αστυνομικοι. Μην υποτιμάς λοιπον τη νοημοσύνη του μέσου διαδηλωτή που πεινάει και κατεβαίνει να το φωνάξει.

Έχω να καταγγείλω κάτι που έγινε μπροστά στα μάτια μου. Ήμουνα στο μπλόκ της ΟΤΟΕ και είδα κουκολοφόρο να μπαίνει στο μπλόκ, να πετάει μολότωφ και 3 άτομα να τον πιάνουν και να τον πετάνε κάτω. Ξερείς τι έγινε; Ξαφνικά ως εκ θαύματος βρέθηκε ένα υπηρεσιακό όπλο στην άσφαλτο και τον αφήσανε.

Η αλήθεια ειναι οτι είχα ακούσει τέτοιες ιστορίες και παρόλο που θεωρούσα οτι στέκουν, τις περισσότερες τις θεωρουσα κομμουνιστικές ιστορίες για αγρίους. Για δες όμως πως τα φέρνει η ζωή.

Επίσης κατέβα και δες στην ουρα ΚΑΘΕ πορείας που είναι το λεγόμενο black block, όλοι με μάσκες βατραχανθρώπων και τσάντες πλάτης. Αλήθεια γιατι δεν τους κάνουν έναν έλεγχο πριν την πορεία και τους αφήνουν ΠΑΝΤΑ να συμμετέχουν; Συναδελφική αλληλεγγυη μήπως;

Η πορεία ήταν ειρηνικότατη και τα επισόδεια ΚΑΤΑΦΩΡΑ υποκεινούμενα απο αυτούς που φοβούνται τη δύναμη του κόσμου, που στο προσεχές μέλλον θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Δεν αργεί η ώρα.

Βρε συ, 100.000 κοσμος και δεν μπορει να απομονωσει 200-300 που στην τελικη θα χαλασει ολη την προσπαθεια; Μεγαλο κατορθωμα. Ποσοι απο τους 100 χιλιαδες κουβαλουσαν μολοτωφ (δεν ειναι καδρονι που το βρηκες στο δρομο απλα για να αμυνθεις, ειναι οπλο που το κατασκευασες σπιτι και το κουβαλας μαζι σου), και ποσες απο τις μολοτωφ τελικα εσκασαν; Αν λοιπον σε 100 χιλιαδες κοσμο ειναι δυσκολο να γαμησετε τους 200 για να μη σας γαμησουν την προσπαθεια, λυπαμαι αλλα καπου καποιοι ειναι λαθος.

Δημοσ.

Νταξ ο τοξοβολος ηταν καραγκιοζης. Στην τελευταια σου προταση διαφωνω.

ενω αυτος που πεταξε την μολοτωφ δεν ηταν.αυτος ηταν ηρωας. :rolleyes:

Δημοσ.

Οσο υπαρχει πλευρα που θα δικαιολογει τις πραξεις των μπαχαλακηδων, τοσο θα υπαρχει πλευρα που δικαιολογει τη βια των μπατσων. Απλα πραγματα

Βρε συ, 100.000 κοσμος και δεν μπορει να απομονωσει 200-300 που στην τελικη θα χαλασει ολη την προσπαθεια; Μεγαλο κατορθωμα. Ποσοι απο τους 100 χιλιαδες κουβαλουσαν μολοτωφ (δεν ειναι καδρονι που το βρηκες στο δρομο απλα για να αμυνθεις, ειναι οπλο που το κατασκευασες σπιτι και το κουβαλας μαζι σου), και ποσες απο τις μολοτωφ τελικα εσκασαν; Αν λοιπον σε 100 χιλιαδες κοσμο ειναι δυσκολο να γαμησετε τους 200 για να μη σας γαμησουν την προσπαθεια, λυπαμαι αλλα καπου καποιοι ειναι λαθος.

δηλαδη ο διαδηλωτης θα απομονωσει και θα συλλαβει τον ταραξια?τοτε τι τη θελουμε την αστυνομια?

λεω εγω ο καχυποπτος...

βαζει η αστυνομια 2-3 να σπανε και να πετανε πετρες...για να βρισκει αφορμη να δερνει και να σπαει τη πορεια...

Δημοσ.

Καλα δεν καθομαι να διαβαζω 12 σελιδες,σε περιπτωση που δεν εχει ειπωθει παντως να πω οτι ο αστυνομικος που την εφαγε θα μπορουσε να ειναι ο πατερας,φιλος,συγγενης καποιου.Αρα γαμιεται αυτος που την πεταξε.Βασικα κατω στην βια απο αμφοτερες τις πλευρες

Δημοσ.

δηλαδη ο διαδηλωτης θα απομονωσει και θα συλλαβει τον ταραξια?τοτε τι τη θελουμε την αστυνομια?

λεω εγω ο καχυποπτος...

βαζει η αστυνομια 2-3 να σπανε και να πετανε πετρες...για να βρισκει αφορμη να δερνει και να σπαει τη πορεια...

Σε 100 χιλιαδες κοσμο, δεν ειναι "ο διαδηλωτης", δεν πας μονος σου, οπως εχεις κοινα σημεια και θα πας σαν μια γροθια, απεναντι στον ταδε μπατσο που θα δειξει "υπερβολικο ζηλο", φροντισε να πας σαν μια γροθια, πρωτα σε αυτους που σου χαλανε την πορεια. Δεν ξεκινησαν χτες οι πορειες, και δεν ειναι κατι νεο που δεν το ξερει ο κοσμος, χρονια τωρα ολες μα ολες οι πορειες χαλανε απο συγκεκριμενα ατομα. Μην κανουμε τους ανηξερους.

Δημοσ.

1.Νομίζω ότι περίγραψα ένα σκηνικό όπου πήγαν να απομονώσουν έναν και είχε υπηρεσιακό όπλο ή κάνω λάθος?

2.Ποιο παλιά άτομα απο την ΚΝΕ μου έχουν περιγράψει σκηνικά όπου απομονώνανε ομάδες μπαχαλάκηδων, τους σπάγανε στο ξύλο και στη συνέχεια παραδίδανε τις αστυνομικές του ταυτότητες στη ΓΑΔΑ (τα λεγόμενα ΚΝΑΤ κατα τους αναρχικούς). Late 90s αν θύμασαι, είχαν απομονώσει 200 άτομα έξω απο το πολυτεχνείο και τους είχανε σαπίσει. Στη συνέχεια τους παραδώσανε στην αστυνομία (τα δείξαν οι ειδήσεις αυτα που λέω) και φυσικά την άλλη μέρα ήταν ελέυθεροι να κάνουν τις περιπολίες τους.

3.Το ΠΑΜΕ, κάνει ξεχωριστή πορεία πλήρως περιφρουρημένη και δεν συμβαίνει ποτέ απολύτως τίποτα. Μίλαμε για επιτάφειο, όχι για πορεία. Αυτο γιατι οι μπαχαλάκηδες δεν τολμουν να μπουνε στα μπλόκα του ΠΑΜΕ, πρώτον επείδη περιφρουρούνται σε όλη τη διάρκεια της πορείας με ανθρώπινες αλυσίδες και δεύτερον γιατι υπάρχει πολύ νεολαία μέσα που θα τους σαπίσει (βλ. 1). Άρα που μπαίνουν οι πανεξυπνοι μπαχαλάκηδες? Μπαίνουν στην ουρα της πορείας που απεχει 2 χιλιόμετρα απο την κορυφη που ειναι το ΠΑΜΕ και στην οποία βρίσκεται το μπλοκ της ΓΣΕΕ με κάτι ραμολιμέντα και κάτι κυράτσες και γενικά σε μή περιφρουρημένα μπλοκ. Ας πουμε στην ΟΤΟΕ με μέσω όρο ηλικίας 50, που ήμουν εγώ λόγω φίλων αντε βρες περιφρούρηση.

4. Τι πόσες μολότως έπεσαν? Καμμια 200αρια το πολύ (όσοι ήταν και αυτοί που είχαν τσάντες στην πλάτη και είχαν κουκουλες. Αν ήταν κοντά στο πολυτεχνείο, θα ήταν πολυ περισσότερες γιατι ανεφοδιάζονται. Τα δακρυγόνα πάντως ήταν πάνω απο 200 και πήγαιναν προς τον κόσμο που δεν είχε καμμία σχέση με τις ταραχές. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.

Τέλος, επειδή μένεις στην Άρτα κατέβα στην Αθήνα, στείλε μου pm και πάμε στην επόμενη γενική απεργία στην πορεία. Θα δείς ότι περιγράφω τα πράγματα ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.

Ελπίζω να σου λύθηκαν οι απορείες.

Δημοσ.

1.Προσωπική μαρτυρία

Συζητούσα με μια φίλη και μου έλεγε γεμάτη περιφάνεια πως ο γκόμενός της που δούλευε ΜΑΤαντζής, είχε σπάσει με γκλοπιά το γόνατο διαδηλωτή... Τη γκόμενα δεν την εξετάζω, αφού δεν πάει να δέρνει άλλους, αλλά τί μπορώ να υποθέσω για το πνευματικό επίπεδο και την καταλληλότητα και επάρκεια αυτού του ΜΑΤαντζή που καμαρώνεται στη γκόμενα του για τις σωματικές βλάβες που μπορεί να προκαλέσει σε διαδηλωτές; Θα είμαι κακός ή «αναρχικός» αν ευχηθώ να του βάλουν το γκλόμπ στον κ...;

2.Ερώτηση α:

Τον κλοιό του ΠΑ.ΜΕ τον διαπερνάνε ταραξίες;

3.Ερώτηση β:

Επιτρέπεται η κίνηση μηχανοκίνητων επάνω σε πεζοδρόμια και πλατείες;

EDIT:

Με πρόλαβε ο Critter για το ΠΑΜΕ.

Καλα δεν καθομαι να διαβαζω 12 σελιδες,σε περιπτωση που δεν εχει ειπωθει παντως να πω οτι ο αστυνομικος που την εφαγε θα μπορουσε να ειναι ο πατερας,φιλος,συγγενης καποιου.Αρα γαμιεται αυτος που την πεταξε.Βασικα κατω στην βια απο αμφοτερες τις πλευρες

Αν είχα πατέρα ή συγγενή που έκανε αυτό το πράγμα

deltas_high.jpg

θα τον πλάκωνα με ίδια μου τα χέρια. Για να μην πω τίποτα χειρότερο. Ευτυχώς στην οικογένεια μου δεν έχουμε τάσεις τραμπουκισμού. Μια ζωή σα μαλάκες κάναμε το αρνί.

Αν ήταν φίλος μου ο εν λόγω μπάτσος, θα έπαυε να είναι φίλος μου μέχρι να πεθάνω.

Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε ότι η αστυνομία δεν είναι η δουλειά της η απονομή δικαιοσύνης, αλλά η σύλληψη του παραβάτη και η προσαγωγή του στον δικαστή που θα απονείμει τη δικαιοσύνη; Από τη στιγμή που θα σου φορέσει χειροπέδες, δεν έχει δικαίωμα να σου αγγίξει ούτε το μικρό σου δακτυλάκι. Και για να σου φορέσει αυτές τις χειροπέδες δεν μπορεί επ ουδενί να ξεπεράσει τα όρια που του δίνει ο νόμος, διότι δεν είναι ούτε νομοθέτης, ούτε δικαστής.

http://www.youtube.com/watch?v=bye_TBwuNEA&NR=1

Δημοσ.

1.Νομίζω ότι περίγραψα ένα σκηνικό όπου πήγαν να απομονώσουν έναν και είχε υπηρεσιακό όπλο ή κάνω λάθος?

2.Ποιο παλιά άτομα απο την ΚΝΕ μου έχουν περιγράψει σκηνικά όπου απομονώνανε ομάδες μπαχαλάκηδων, τους σπάγανε στο ξύλο και στη συνέχεια παραδίδανε τις αστυνομικές του ταυτότητες στη ΓΑΔΑ (τα λεγόμενα ΚΝΑΤ κατα τους αναρχικούς). Late 90s αν θύμασαι, είχαν απομονώσει 200 άτομα έξω απο το πολυτεχνείο και τους είχανε σαπίσει. Στη συνέχεια τους παραδώσανε στην αστυνομία (τα δείξαν οι ειδήσεις αυτα που λέω) και φυσικά την άλλη μέρα ήταν ελέυθεροι να κάνουν τις περιπολίες τους.

3.Το ΠΑΜΕ, κάνει ξεχωριστή πορεία πλήρως περιφρουρημένη και δεν συμβαίνει ποτέ απολύτως τίποτα. Μίλαμε για επιτάφειο, όχι για πορεία. Αυτο γιατι οι μπαχαλάκηδες δεν τολμουν να μπουνε στα μπλόκα του ΠΑΜΕ, πρώτον επείδη περιφρουρούνται σε όλη τη διάρκεια της πορείας με ανθρώπινες αλυσίδες και δεύτερον γιατι υπάρχει πολύ νεολαία μέσα που θα τους σαπίσει (βλ. 1). Άρα που μπαίνουν οι πανεξυπνοι μπαχαλάκηδες? Μπαίνουν στην ουρα της πορείας που απεχει 2 χιλιόμετρα απο την κορυφη που ειναι το ΠΑΜΕ και στην οποία βρίσκεται το μπλοκ της ΓΣΕΕ με κάτι ραμολιμέντα και κάτι κυράτσες και γενικά σε μή περιφρουρημένα μπλοκ. Ας πουμε στην ΟΤΟΕ με μέσω όρο ηλικίας 50, που ήμουν εγώ λόγω φίλων αντε βρες περιφρούρηση.

4. Τι πόσες μολότως έπεσαν? Καμμια 200αρια το πολύ (όσοι ήταν και αυτοί που είχαν τσάντες στην πλάτη και είχαν κουκουλες. Αν ήταν κοντά στο πολυτεχνείο, θα ήταν πολυ περισσότερες γιατι ανεφοδιάζονται. Τα δακρυγόνα πάντως ήταν πάνω απο 200 και πήγαιναν προς τον κόσμο που δεν είχε καμμία σχέση με τις ταραχές. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.

Τέλος, επειδή μένεις στην Άρτα κατέβα στην Αθήνα, στείλε μου pm και πάμε στην επόμενη γενική απεργία στην πορεία. Θα δείς ότι περιγράφω τα πράγματα ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.

Ελπίζω να σου λύθηκαν οι απορείες.

Αρα οι μπαχαλακηδες ειναι ολοι αστυνομικοι ετσι; Δεν γινεται παντα σε ολες τις κουβεντες (κι εδω μεσα αν το ψαξεις) οταν αποκαλυπτεται ενας μπαχαλακης να τυχαινει να εχει υπηρεσιακο οπλο, αστυνομικη ταυτοτητα κλπ κλπ. Οκ να το δεχτω. Το θεμα ομως δεν ειναι να τον συλλαβεις και να παει φυλακη, και ενας τυχαιος νεος να ηταν, αμα ειχε τα απαραιτητα κοννε παλι εξω θα ηταν αυριο. Το θεμα ειναι εκεινη τη συγκεκριμενη στιγμη να μη σου χαλασει την πορεια, οποτε αντι να βγαλεις το αχτι σου στο μπατσο (τον εμφανη) βγαλτο στο κρυφο οπως εκαναν οι κνιτες, και χωρις να παραδωσεις ταυτοτητες, καντο σε καθε πορεια, και καντους ασηκωτους.

Το ΠΑΜΕ αν και δεν το "παω" καθολου, του βγαζω το καπελο, γιατι παει οργανωμενα και οχι μπουλουκι. Παολα αυτα διπλα στα εκτροπα, δεν ειδα ραμολιμεντα και κυρατσες, νεους ειδα κι εκει, τα ραμολιμεντα φροντιζουν τα προφυλαχτουν οσο μπορουν. Και στην τελικη, αν η γσεε δεν σε προφυλασσει, μην πας ρε φιλε, αν το βασικο οργανο του συνδικαλισμου σου ειναι κωλοχανειο

(που ειναι), δειξε πρωτα σε αυτο οτι πρεπει να αλλαξει. Και παλι βεβαια δε δεχομαι 100 χιλ, κοσμο να μου λενε οτι τους χαλασε την πορεια 200 μολοτωφ, απο 50-100 ατομα με κουκουλες (για δεν πηγαινε ενας θερμοαιμος να τραβηξει τις κουκουλες απο τα κωλοπαιδα) ; Αν εχουμε φτασει λοιπον να φοβομαστε 100 κουκουλες, δεν εχει νοημα το ολο εγχειρημα.

Δεν μου χριεαζεται να κατεβω στην Αθηνα, εχω κι εδω πορειες που πρεπει να υποστηριξω οσο μπορω, τις πορειες στην Αθηνα, οπως τις κανατε, ετσι να τις λουστειτε, και να καθεστε να βλεπετε 200 μολοτωφ σε 3 χιλιομετρα κοσμου να σας χαλανε τον αγωνα, ωστε να εχουμε κατι να πουμε και την επομενη φορα.

Mitsikas, οταν θα δουμε πορεια, οπου απο τη μερια των διαδηλωτων δεν υπαρχει μολοτωφ (οπλο εκ προ μελετης), και κουκουλες-κρανη (κρυψιμο προσωπου εκ προ μελετης), τοτε θα καταδικασουμε ολοι τις βλεκειες των μπατσων. Μεχρι τοτε θα βλεπουμε δυο πλευρες που βγαζουν απλα το αχτι τους.

Ποιος δε θυμαται την καλυτερη πορεια των συνταξιουχων, και ποιος δεν εβρισε μπατσους και κυβερνηση σε μια πορεια οπου απο τη μερια των διαδηλωτων δεν υπηρχαν κουκουλες... αν σε εκεινη την πορεια υπηρχαν κουκουλες και μολοτωφ, θα ειχε ξεχαστει οπως ολες οι αλλες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...