Προς το περιεχόμενο

Προς πώληση το MySpace


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Myspace προσωπικά το γνώρισα ως έναν εύκολο τρόπο διάδοσης μουσικής από μπάντες που ποτέ δε θα είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν με άλλο τρόπο την δουλειά τους, σε μία εποχή ακόμα και το να σηκώσεις μία δική σου σελίδα δεν ήταν τόσο απλό όσο σήμερα.

 

 

 

Το παιχνίδι άρχισε να το χάνει από την στιγμή που είδε το τυράκι του facebook (που προσφέρει κάτι εντελώς διαφορετικό) και προσπάθησε να το ανταγωνιστεί.

Η εύκολη παραμετροποίηση της σελίδας από πλεονέκτημα γύρισε μπούμερανκ, καλή η διαφορετικότητα αλλά η πλατινομαλλούσα μπουρναζογκόμενα (το average κατοικίδιο του facebook) που θέλει επιβεβαίωση για το νέο της ξώβυζο μάλλον όταν ακούει HTML φαντάζεται οίκο μόδας.

 

Αναπόφευκτα λοιπόν, η σπασμωδική αντίδραση από πλευράς Myspace ήταν να κάνει πιο user friendly το περιβάλλον του, απλοποιώντας το όσο είναι δυνατό.

Η συγκεκριμένη ιδέα ήταν το βήμα στο γκρεμό, παταγώδης αποτυχία.

Το νέο περιβάλλον έγινε εξαιρετικά βαρύ (μερικές φορές θέλει πάνω από 5" να φορτώσει η σελίδα όλα τα διαόλια της), που σε συνδυασμό με την ανικανότητα περιορισμού των spam bots και την βαρετή (imho) ομοιογένεια όλων των σελίδων, ανάγκασε ακόμα και τους παλιούς θαμώνες να το παρατήσουν.

 

Grats myspace.

rip.

Respect τα είπες πολύ σωστά, εγώ προσωπικά ξενέρωσα απίστευτα που άλλαξαν το στυλ γιατί πάνω που μάθαινα html/css για να διαμορφώσω το προφίλ μου και χωρίς να με ρωτήσουν απλά το άλλαξαν

R.i.p

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η yahoo δεν περνούσε απο κρίση με κάποια site της πριν λίγο καιρό ή λάθος θυμάμαι?

αν θυμάμαι καλά, πιθανώς αυτοί οι ιστότοποι να είναι οι επόμενοι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε σείς ελάτε να τσοντάρουμε κάτι να το πάρουμε εμείς..

Πάντως όπως είπε και κάποιο άλλος το myspace ήταν κορυφή για το οτι πολλοί μουσικοί βάζαν δουλειές τους εκει.. Άξιζε πολύ γι αυτό. Κατα τ αλλα ποτέ δε μου άρεσε γενικότερα.. πολύ καρακιτσαριό τα περισσότερα προφίλ με κάθε είδους παπαριά αντ ον φορτωμένο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...