Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά backup Win XP από partition σε DVD+RW 4,7

IOSTEFO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος μπορώ να μεταφέρω το backup WinXP που έχω σε ένα partition σε DVD 4,7 GB αν ναι πως; σας ευχαριστω. :)

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος μπορώ να μεταφέρω το backup WinXP που έχω σε ένα partition σε DVD 4,7 GB αν ναι πως; σας ευχαριστω. :)

Υπάρχουν προγράμματα που κάνεις backup (εικόνας) αρχείων ή και ολόκληρου του σκληρού, με το λογισμικό και τις ρυθμίσεις τους, όπως τo Achronis True Image Home, EASEUS Todo Backup Home, Drive ImageXML.

Έχουν επιλογή για backup αρχείων και τα γράφεις σε DVD. To μέγεθος πολλές φορές φτάνει και για ένα CD μόνο.

Δημοσ.

Υπάρχουν προγράμματα που κάνεις backup (εικόνας) αρχείων ή και ολόκληρου του σκληρού, με το λογισμικό και τις ρυθμίσεις τους, όπως τo Achronis True Image Home, EASEUS Todo Backup Home, Drive ImageXML.

Έχουν επιλογή για backup αρχείων και τα γράφεις σε DVD. To μέγεθος πολλές φορές φτάνει και για ένα CD μόνο.

Δεν θέλω να κάνω άλλο backup απλός θα ήθελα να μεταφέρω σε DVD αυτό που ήδη έχω σ`ένα partition.

πάντως σ`ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν έχεις laptop και το διαμέρισμα προϋπήρχε,τότε είναι πολύ μεγάλες οι πιθανότητες να υπάρχει κάποιο πρόγραμμα περασμένο στα windows ή να υπάρχει κάποιο cd που κάνει ακριβώς αυτό,να δημιουργήσει δηλαδή dvd με το recovery.

Αν δεν στέκουν τα παραπάνω πες μας λίγα λόγια παραπάνω π.χ. πως δημιουργήθηκε το backup,φαίνεται το διαμέρισμα...

Δημοσ.

Τα παραπάνω δεν στέκουν, εγώ δημιούργησα δυο διαμερίσματα στο ένα έβαλα το backup του λειτουργικού XP που έφτιαξα με το ghost πριν έξι μήνες,ναι το διαμέρισμα φαίνεται,γιαυτό και ρωτώ αν αυτό το backup που έχω φτιάξει μπορώ να το μεταφέρω σε DVD.

Δημοσ.

Αφού φαίνεται το διαμέρισμα και είναι απλό αρχείο(μέσα από το ghost έχει και επιλογή να γράφει το backup σε κομμάτια των 4 και κάτι GB για να χωράνε σε dvd) σαφώς και μπορείς να το γράψεις σε δισκάκι με οποιοδήποτε πρόγραμμα εγγραφής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...