andreas86 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 παιδιά πείτε μου ....τα βλέπετε σωστά? ολο τρώσει σκαλόματα και κολλάει το Pc Uploaded with ImageShack.us ........Auto merged post: andreas1986 πρόσθεσε 6 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα αργότερα ........ έχω την ASUS P5VD2-VM INTEL CORE2DUO 6600 4GB RAM ATI RADEON HD4850 2X250GB HDD KAI ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ THERMALTAKE 420W... και αρκετές φορές παγώνει η οθόνη και δεν κινήται τίποτα
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 και αρκετές φορές παγώνει η οθόνη και δεν κινήται τίποτα Για να το επαναφερεις χρειαζεται restart ή μετα απο x δευτερολεπτα επανερχεται μονο του? Εχει παρατηρησει κατι κοινο στα κολληματα?Πχ παιζεις καποιο παιχνιδι, βλεπεις βιντεο στο youtube, βλεπεις καποια ταινια κλπ.
andreas86 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 πρέπει να κάνω restarτ από το κουμπί όμως...στον υπολογιστή δεν γίνεται τίποτα...και ναι κολλάει όταν κάνω αρκετά πράγματα μαζί που δεν πρέπει να γίνεται..δόξα το θεό μια χαρα μηχάνημα είναι
TheELF Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Η θερμοκρασίες αυτές είναι μόλις τον ανοίγεις ή μετά από αρκετή ώρα; Όπως και να έχει οι σκληροί σου δίσκοι είναι υπερβολικά θερμή.
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 και ναι κολλάει όταν κάνω αρκετά πράγματα μαζί που δεν πρέπει να γίνεται.. Ανελυσε το αυτο και απαντησε αν θελεις σ αυτο που σε ρωτησα πριν.
andreas86 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 αρκετή ώρα Ανελυσε το αυτο και απαντησε αν θελεις σ αυτο που σε ρωτησα πριν. ¨εχω ανοιχτό firefox,itunes,msn,utorrent και π.χ ακούς μουσική ή βλέπω ένα βίντεο ή κανω copy paste σε έναν εξωτερικό σκληρό
3leven Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Ειμαι ο μονος που εκνευριζεται οταν βλεπει ακυρους τιτλους του στυλ "Προβλημα! ή SOS" Βαλτε ενα $@^#$%@ τιτλο που να αναφερεται στο προβλημα σας για να μπορουν και αλλοι ανθρωποι που εχουν το προβλημα να βρουν το τοπικ σας μεσω αναζητησης.. Ελεος πλεον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.