Προς το περιεχόμενο

LG με ips panel

Orifiel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση να κάνω στο αν αναμένονται καινούργια μοντέλα LG με ips panel. Επικοινώνησα με την LG Hellas σήμερα και με ενημέρωσαν ότι έρχονται νέα μοντέλα στης 15 Μαρτίου, δίνοντας μου την εντύπωση ότι θα έρθουν και μοντέλα με ips panel. Υπάρχει κάποια ενημέρωση για το θέμα? Αν ναι τι μοντέλα αναμένονται?

Δεύτερη ερώτηση για την εγγύηση. Οι ποιο πολλές εταιρίες σου δίνουν μεταχειρισμένα re-serviced .. Έχω ενημερωθεί όμως από κατάστημα που πουλά lg προϊόντα, ότι είναι από της λίγες εταιρίες που σου αντικαθιστούν αμέσως με καινούργιο, αληθεύει?

Υπάρχουν διάσπαρτες πληροφορίες από εδώ και από εκεί, ότι κυκλοφόρησαν 3 νέα μοντέλα με ips πάνελ, αλλά επίσημη ενημέρωση τουλάχιστο από την Ελληνική δεν μπορούσαν να μου δώσουν. Ο λόγος που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτό το θέμα είναι η εγγύηση της οθόνης.

Δημοσ.

Ε είναι κάπως να κατασκευάζει ένα μεγάλο ποσοστό των IPS panels η LG και να μη βλέπουμε ένα monitor της με δαύτα τόσο καιρό.

Σ' ενδιαφέρει ιδιαίτερα το θέμα της εγγύησης και κοιτάς προς LG μεριά ενώ υπάρχει η Dell; Χμμ..

Δημοσ.

Η dell αν έχει πρόβλημα σου δίνει μεταχειρισμένο και εγώ έχω αλλεργία με τα μεταχειρισμένα, η τα (παρωδία) σχεδόν μεταχειρισμένα.. χεχε Και εγώ δεν είμαι από αυτούς που παζαρεύουν την αντικατάσταση η να ζητώ «χάρες» διαλέγω πάντα την εγγύηση που μου ταιριάζει, αν και σέβομαι την πολιτική της όποιας εταιρίας, τι να κάνουμε απλά δεν ταιριάζουμε..

Πάντως κράτησαν το τηλ μου να με ενημερώσουν αμέσως για να μπει παραγγελία. 24 αν όχι τότε 23ρι μοντελάκι.. Αν αληθεύει ότι σε 13 ημέρες έρχονται ips πανελ, ίσως να είμαι και από τους πρώτους που θα το δοκιμάσουν..

Δημοσ.

Mε το καλό!

Μου φαινόταν περίεργο τόσο καιρό,πως γίνεται μια εταιρία που φτιάχνει IPS πάνελς και τα δίνει σε εταιρίες οπως η Dell, να μην έχει ρίξει στην αγορά μοντέλα δικά της.

Τα οποία λογικά θα ναι φθηνότερα,μιας και ειναι παραγωγός εταιρία του πιο ακριβού "ανταλλακτικού".

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεύτερη ερώτηση για την εγγύηση. Οι ποιο πολλές εταιρίες σου δίνουν μεταχειρισμένα re-serviced .. Έχω ενημερωθεί όμως από κατάστημα που πουλά lg προϊόντα, ότι είναι από της λίγες εταιρίες που σου αντικαθιστούν αμέσως με καινούργιο, αληθεύει?

έχω δει αρκετές περιπτώσεις ατόμων που πήραν refurbished LG μετά από από RMA και δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι...

Μου φαινόταν περίεργο τόσο καιρό,πως γίνεται μια εταιρία που φτιάχνει IPS πάνελς και τα δίνει σε εταιρίες οπως η Dell, να μην έχει ρίξει στην αγορά μοντέλα δικά της.

Τα οποία λογικά θα ναι φθηνότερα,μιας και ειναι παραγωγός εταιρία του πιο ακριβού "ανταλλακτικού".

όχι απαραίτητα, στις ανακοινώσεις των μοντέλων είχαν τσιμπημένες τιμές...

Δημοσ.

έχω δει αρκετές περιπτώσεις ατόμων που πήραν refurbished LG μετά από από RMA και δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι...

Εγώ πέρυσι πήρα καινούργια από την LG λόγω καμένου Pixel και όχι refurbished.

Το θέμα με τα refurbished monitors, για παράδειγμα, είναι ότι πωλούνται σε τιμές αρκετά χαμηλότερες από τα αντίστοιχα καινούργια (βλ.dell outlet).

Αν λοιπόν βρεις κάποιο ελάττωμα στο όλοκαίνουργιο dell ή όποιο άλλο monitor και σου φέρουν refurbished θα ήσουν ευχαριστημένος; Θα το δεχόσουν;

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα, από την στιγμή που ανανεώνεται η εγγύηση κάθε φορά που κάνεις RMA δεν με απασχολεί ιδιαίτερα...

Δημοσ.

αν δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα, από την στιγμή που ανανεώνεται η εγγύηση κάθε φορά που κάνεις RMA δεν με απασχολεί ιδιαίτερα...

γιατί τα μπερδεύετε τα πράματα;

αντικατάσταση με καινούρια συσκευή από τις αντιπροσωπείες γίνεται μόνο σε λεγόμενη περίοδο DOA.

από εκεί και πέρα η OnSite εγγύηση που κυρίως προσφέρει η LG είναι πάντα με ανακατασκευασμένο προϊον από το εργοστάσιο - χωρίς ανανέωση εγγύησης.

Η εγγύηση τρέχει βάσει της αρχικής απόδειξης αγοράς προϊόντος κ δεν έχει να κάνει με τον "τυπο" πανελ.

Πρόσφατα ενημερώθηκα πως πλέον κ η LG δίνει 2 χρόνια εγγύηση για τις αγορές από 1η Φεβρουαρίου 2010, και όχι 3 όπως ήταν.Για τους παλιους "συνδρομητες" , ισχύει κανονικά το "3 χρόνια εγγύηση" εως κ την λήξη της.

• Super Moderators
Δημοσ.

τι μπέρδεψα στο συγκεκριμένο post ρε gorillaz_gr?

είπα ότι ακόμα και αν είναι refurbished αν δεν έχει πρόβλημα δεν με χαλάει, έτσι κι αλλιώς σε κάθε RMA ανανεώνεται η εγγύηση...

τι έγραψα λάθος?

Δημοσ.

τι μπέρδεψα στο συγκεκριμένο post ρε gorillaz_gr?

είπα ότι ακόμα και αν είναι refurbished αν δεν έχει πρόβλημα δεν με χαλάει, έτσι κι αλλιώς σε κάθε RMA ανανεώνεται η εγγύηση...

τι έγραψα λάθος?

Ανανεώνεται για 2 χρόνια επιπλέον σα "καινουργια" προϊόν; (εφοσον ισχύει η εγγυηση 2 ετών πλεον).

• Super Moderators
Δημοσ.

κάθε φορά που κάνεις RMA τρώει "reset" η εγγύηση, φτου και από την αρχή...

Δημοσ.

Μια χαρά τότε.

Αρα και μτχ που σου δίνουν,ποσώς σε ενδιαφέρει.Στο θέμα της εγγύησης συνεπώς παίρνεις "καινούργιο" προϊόν.

Εντέλει μειώθηκε η εγγυηση στα 2 χρόνια;

Δημοσ.

Εγώ γενικότερα έχω πρόβλημα με μεταχειρισμένα προϊόντα, αν θέλω μεταχειρισμένο θα αγοράσω κάτι στο 1/10 της αρχικής τιμής.. δεν θα δώσω πχ 500 και μετά από 1 μήνα να βρεθώ με ένα μεταχειρισμένο..

Το είχε κάνει η Microsoft με το 360 σε εμένα παλιά και δεν το δεχόμουν, μου έδωσαν ένα κωδικό μετά και από όποιο κατάστημα ήθελα της Ελλάδας δίνοντας αυτό το κωδικό, πείρα του κουτιού.

Red ring of death σε 10 ημέρες..

Γενικότερα έχω πρόβλημα εγώ με μεταχειρισμένα.. όταν εννοώ αλλεργία, το εννοώ..

Αποτέλεσμα έχουν μόνο 3 λύσεις όποιος πάρει δικό μου πράγμα για επισκευή αν δεν είναι της πρώτες 7 ημέρες. Η καινούργιο, Η τα λεφτά μου πίσω, Η φτιάχνουν το δικό μου.

Δεν δέχομαι τίποτα παραπάνω από αυτό.

Εγώ γνωρίζω ότι η LG έχει την καλύτερη εγγύηση και ποτέ δεν δίνει re-serviced που προσοχή, είναι χειρότερα από τα μεταχειρισμένα, αν σου βγει κάτι σκάρτο, θα ξανά χαλάσει.

Στην ιστοσελίδα της lg γράφει 3 χρόνια.

http://www.lg.com/gr/press-release/article/lg-0-pixel-h-y-22-23-24.jsp

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...