Pelvic_Thrust Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Τα πτυχια των ΙΕΚ (δημοσιων & ιδιωτικων) και ΤΕΕ ειναι αναγνωρισμενα στο εξωτερικο, και συγκεκριμενα στην Αυστραλια ?
DrLo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Αρκιχά τα ΤΕΕ δεν δίνουν "πτυχίο" αλλά απολυτήριο. Δε ξέρω τι δίνουν τα ΙΕΚ (λέγεται "πτυχίο" ή βεβαίωση σπουδών/κατάρτησης). Σε κάθε περίπτωση αν σκοπεύεις να πας έξω με αυτά ως εφόδιο θα σε συμβούλευα να το ξανασκεφτείς.
Pelvic_Thrust Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Οταν πηγαινα ΤΕΕ οι καθηγητες μας λεγανε οτι το απολυτηριο του ΤΕΕ ειναι και πτυχιο (?) ..Ρεεε τους μ@λ@κες Βεβαια.. το ξερω οτι με τετοια χαρτια δεν μπορεις να κανεις ονειρα για "μεγαλες" δουλειες και μισθους απλως ειναι καλυτερα απ'το να μην εχεις τιποτα. Μακαρι να'χαμε ολοι λεφτα για κολεγια και μεταπτυχιακα στο εξωτερικο ^^ -- Στο απολυτηριο του ΤΕΕ λεει "ΠΤΥΧΙΟ", επισης λεει: "Το παρον πτυχιο αντιστοιχει στο επιπεδο 3, οπως αυτο οριζεται στο αρθρο 6, παρ. 1, περ.γ. του Ν.2009/92" ??
cyber_katsarida Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Οταν πηγαινα ΤΕΕ οι καθηγητες μας λεγανε οτι τ ειναι και πτυχιο (?) ..Ρεεε τους μ@λ@κες εδώ οι περισσότεροι που έχω ακούσει, λένε πτυχίο τα χαρτιά τύπου ECDL. αν είναι δυνατόν! μαθαίνεις να βαράς μερικά πλήκτρα και έχεις πτυχίο. οπότε αν το ECDL είναι πτυχίο, ο απολυτήριο του ΤΕΕ τι είναι; πτυχίο εις την 10ατη. κατά τα άλλα ότι είπε ο DrLo 2
Pelvic_Thrust Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Εστειλα ενα email στο εδω και μολις παρω απαντηση θα σας ενημερωσω..
DrLo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Εστειλα ενα email στο εδω και μολις παρω απαντηση θα σας ενημερωσω.. Ομολογώ ότι δε θα περιμένω κρατώντας την ανάσα μου.
Pelvic_Thrust Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Ομολογώ ότι δε θα περιμένω κρατώντας την ανάσα μου. lol Απλως θελω να δω πως το αναγνωριζουν στο εξωτερικο και πως στην Ελλαδα..
De@th L0rd Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Εννοεί ότι μάλλον η απάντηση θα πάρει αρκετό χρόνο... Πάντως αυτό με τα πτυχία και τους καθηγητές ισχύει 100%. Είναι η προπαγάνδα της δευτεροβάθμιας.
Pelvic_Thrust Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μολις ελαβα απαντηση στο ερωτημα μου εαν το απολυτηριο του ΤΕΕ ειναι και πτυχιο: "Σχετικά με το ερώτημά σας, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ΄συμφωνα με την αριθμ. Ε/10537/8.5.2000 (ΦΕΚ 663/Β΄/2000) ΥΑ του ΥΠΕΠΘ τα πτυχία των ΤΕΛ του άρθρου 6 του ν. 1566/85 είναι ισότιμα με τα πτυχία των ΤΕΕ Β΄ Κύκλου Σπουδών του Ν. 2640/98 άρθρου 2 αντίστοιχης ειδικότητας. Οι ΕΛ έχουν διακίωμα εισαγωγής και στα ΑΕΙ της χώρας.Μάλιστα, σύμφωνα με το Ν. 2640/98 το πτυχίο αποτελεί τίτλο απόλυσης." Ομως, στον νομο Ν. 2640/98 λεει: Πως να λαβω αδεια ασκησεως επαγγελματος και απο που, οταν το "πτυχίο αποτελεί τίτλο απόλυσης" ?
Minko Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Παιδιά μια βοήθεια...έχω πτυχίο δημοσίου ΙΕΚ κ ειπα να γυρίσω στη βουλγάρια κ να δουλέψω εκεί..έχω πάρει την πιστοποίηση κ δεν μ αναγνωρίζουν το πτυχίο.μ ήρθε ένα γράμμα που μ λέει ότι θέλουν 3 χρόνια προϋπηρεσία.Ξέρει κάποιος κάτι να με ββοηθήσει θα του ειμαι ευγνώμων.Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα