nikoltoulipa Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα To all!! Εδώ και καιρό έχω το εξής πρόβλημα: Χρησιμοπιούσα το Microsoft Outlook 2007 για την λήψη των μηνυμάτων μου απο το Yahoo και όλα δούλευαν μια χαρά πρίν απο κανα μήνα! Ξαφνικά δεν μπορούσα να κάνω λήψη των μηνυμάτων μου! Απο τότε έχω δοκιμάσει τα παρακάτω: 1. Απεγκατέστησα το Office και το ξαναεγκατέστησα!! Τίποτα όμως δεν άλλαξε! 2. Ξαναφτιαξα το λογαριασμό μου στο Outlook, τίποτα ξανά 3. Δοκίμασα και με mail που έχω απο το Google αλλά ούτε απο εκεί έκανε λήψη, έτσι σκέφτηκα μήπως είναι το avast antivirus που έχω, γι' αυτό απεγκατέστησα και το avast, αλλά πάλι τίποτα. 4. Τώρα είμαι στην εξής κατάσταση: Έχω απεγκαταστήσει το Microsft Office 2007, έχω ξαναεγκαταστήσει το avast antivirus, και εγκατέστησα το Thunderbird 3.1.7 μήπως βγάλω άκρη! Και εδώ όμως αποστολή μηνύματος κάνει αλλά όταν είναι για τη λήψη στην κονσόλα σφαλμάτων βλέπω το παρακάτω error: this._mostRecentActivityForFolder[aFolder.URI] is undefined Γραμμή 127 Καμια ιδέα υπάρχει???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.