Προς το περιεχόμενο

Χάσιμο συμπιεσμένων αρχείων !

egio13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

μόλις έχασα μια σειρά από συμπιεσμένα αρχεία από τα "Έγγραφά" μου .Υπάρχει κανένας άμεσος τρόπος να τα ανακτήσω;

Δημοσ.

Όχι(ή μάλλον ,ναι) ,διαγράφοντας τα μισά από τη συνολική λίστα-στο συγκεκριμένο πρόγραμμα με το οποίο έκανα downloading)- τα διέγραψε και από το φάκελο όπου είχαν αποθηκευτεί.

Δημοσ.

Εννοείς τα διέγραψες κατα λάθος;

Δεν αλλάζει πάντως κάτι στο τι πρέπει να κάνει τώρα.

egio κατέβασε το Recuva ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένον και ..ο θεός βοηθός. ^_^

Δημοσ.

Στο κάδο ανακύκλωσης δεν είναι; Από το συγκεκριμένο Pc γράφεις;

Αν δεν είναι στον κάδο κλείσε το Pc. Πήγαινε από ένα άλλο, κατέβασε το active @file recovery και προχώρα σε ανάκτηση.

Περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω

http://www.insomnia.gr/topic/243211-%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-hard-disk-data-recovery/

Δεν αλλάζει πάντως κάτι στο τι πρέπει να κάνει τώρα.

Η ερώτηση είχε ένα point αν έλεγε "όχι δεν τα διέγραψα". Για σκέψου απλά να τα είχε μεταφέρει αλλού (χωρίς να το έχει πάρει πρέφα) και με ένα search να τα έβρισκε κάπου μέσα στο σκληρό;

Δημοσ.

.... με το οποίο έκανα downloading)

Και τώρα που το σκέφτομαι, αφού ήτανε αρχεία κατεβαστηρίου, πιο λίγη ώρα θα σου πάρει να τα ξανακατεβάσεις παρά να κάνεις ανάκτηση και αν τα βρει.

Δημοσ.

Όχι, δεν ήταν στον κάδο.Για τα μισά χρειάστηκαν 4 ώρες περίπου! Η γκάφα ήταν δική μου,διότι γνώριζα ότι με τη διαγραφή των ήδη κατεβασμένων αρχείων σβήνει κάθε τι συμπιεσμένο στον προσδιορισμένο φάκελο,εκτός κι αν τα μεταφέρεις σε άλλο φάκελο.

Δημοσ.

egio ξανακατέβασε τα. Δεν αξίζει να μπεις στη άνω διαδικασία.

Δεν είναι πχ φωτογραφίες ή κάποια προσωπικά αρχεία τεσπα που δεν γίνεται να τα ξαναβρεις.

Για τα μισά χρειάστηκαν 4 ώρες περίπου!

Θα σου πάρει παραπάνω η ανάκτηση + το γεγονός ότι μπορεί μερικά να μην τα ανακτήσει πλήρως.

Εγώ θα τα ξανακατέβαζα παρά να μπω στο όλο τρυπάκι

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ και τους δύο για την άμεση βοήθεια. Μόνο μια τελευταία ερώτηση στον karmen. Γιατί μου είπες να κατεβάσω το active @file recovery από άλλο pc και να κλείσω το δικό μου;

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ και τους δύο για την άμεση βοήθεια. Μόνο μια τελευταία ερώτηση στον karmen.

Με σκότωσες, με διέλυσες, με έστειλες :shock:

Γιατί μου είπες να κατεβάσω το active @file recovery από άλλο pc και να κλείσω το δικό μου;

Γιατί όταν κάνουμε την γκάφα και διαγράψουμε αρχεία και εμείς συνεχίζουμε και λειτουργούμε το ίδιο Pc, ο δίσκος κάνει νέες εγγραφές. Αν αυτές οι εγγραφές πέσουν πάνω στα σημεία, που ήτανε αποθηκευμένα τα αρχεία μας, είναι πολύ πιο δύσκολο ένα πρόγραμμα να βρει αυτό που ψάχνουμε.

Σκέψου το σαν ένα κομμάτι λευκό χαρτί. Γράφεις μία λέξη με μολύβι και με μία γόμολάστιχα τη σβήνεις. Αν κοιτάξεις προσεχτικά βγάζεις άκρη τι είχε πριν το σβήσιμο. Αν όμως στο ίδιο σημείο γράφεις, σβήνεις και ξαναγράφεις είναι πιο δύσκολο να διακρίνεις την προηγούμενη λέξη.

Δημοσ.

Η ερώτησή μου προέρχεται φυσικά από άγνοια ,οπότε παρακαλώ μη με παρεξηγείς .

Και πάλι σ'ευχαριστώ.

Δημοσ.

Η ερώτησή μου προέρχεται φυσικά από άγνοια ,οπότε παρακαλώ μη με παρεξηγείς .

Και πάλι σ'ευχαριστώ.

Δεν παρεξήγησα με την ερώτησή σου, απλά με το "στον karmen" (και πάλι δεν ήταν παρεξήγηση, έχω συνηθίσει πλέον :P )

Για δες καλύτερα το avatar και το όνομα μου ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...