stabill Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Γεια χαρα σε ολους. Θα ηθελα την γνωμη οσων γνωριζουν οχι μονο απο hardware, αλλα και απο...... ηλεκτρικα(!!!!) Διαβαζω σε site οτι η EVGA GTX-580, χρειαζεται τα παρακατω χαρακτηριστικα σε τροφοδοτικο: 600W τροφοδοτικό με +12 Volt 42 Amps καθώς και 6-pin+8-pin PCI-E power connectors. Εγω εχω ενα ENERMAX GALAXY 850 WATT με μια παλια GTX-8800, 3 σκληρους δισκους, εναν τετραπυρηνο AMD & 4GB μνημης... Τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης: 1. τα 850watt θα σηκωσουν αυτο το θηριο (την GTX580 εννοω) μαζι με τα υπολοιπα? 2. τι ειναι τα 12volt, 6pin, 8pin... τα εχει αυτα το τροφοδοτικο μου? ξερω οτι ανοιγοντας το κουτι ισως φαινονται, απλα δεν εχω ιδεα απο τετοια πραγματα... αν δεν τα εχει, αλλαζω τροφοδοτικο, ή υπαρχει καποιος αλλος τροπος να τα "αποκτησω"? Ευχαριστω εκ των προτερων ολους οσους απαντησουν. Σταυρος
phanispal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=960&pageID=2547 Η GTX580 καταναλώνει από ~40W @ idle έως 250W @ load και 300W σε extreme καταστάσεις. Το τροφοδοτικό σου λογικά δε θα πρέπει να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.
nick#18 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Τα 12volt 6pin και 8pin ειναι οι συνδεσεις της καρτας... 6pin ειναι αυτο και 8pin το αντοιστοιχο με αλλα 2 πινακια στο πλαι...αν το τροφοδοτικο σου δεν εχει στα καλωδια του 8pin θα εχει μαλλον η καρτα μεσα καποιο τετοιο ανταπτορακι οποτε θα εισαι οκ...
stabill Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Τα 12volt 6pin και 8pin ειναι οι συνδεσεις της καρτας... 6pin ειναι αυτο και 8pin το αντοιστοιχο με αλλα 2 πινακια στο πλαι...αν το τροφοδοτικο σου δεν εχει στα καλωδια του 8pin θα εχει μαλλον η καρτα μεσα καποιο τετοιο ανταπτορακι οποτε θα εισαι οκ... ...και φανταζομαι οτι ακομα κι αν δεν βρισκονται στο πακετο της καρτας αυτα τα ανταπτορακια, πωλουνται στο εμποριο, σωστα?
Chaos3X Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 ...και φανταζομαι οτι ακομα κι αν δεν βρισκονται στο πακετο της καρτας αυτα τα ανταπτορακια, πωλουνται στο εμποριο, σωστα? Φυσικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.