ianos666 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 εδω και καποιο καιρο ( ενα μηνα περιπου ) καθε φορα που ανοιγω το pc μου λεει οτι ενας δισκος ( απο τους 3 που εχω ) περιεχει αρχεια ntfs και οτι πρεπει να γινει ελεγχος και στο τελος αυτης της διαδικασιας ολα καλα ! το θεμα ειναι γτ συμβαινει ? ξερει κανεις ?? (να τονισω οτι εβαλα εναν καινουριο σκληρο καθαρα για backup πριν 2 μηνες )
TheELF Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Αν έχεις WindowsXP και τρέχει κάθε φορά που ανοίγεις τον Η/Υ τότε πρόκειται για το ένα από τα γνωστά σκαλώματα τον windowsXP. Πάνε εδώ στην γραμμή 82. και κατέβασε το Disable είναι ένα αρχείο .reg που αφού το κατεβάσεις το τρέχεις και περνάει στο μητρώο τον windows.
ianos666 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 τα 7 professional 64 bit εχω .... οποτε τι κανω ?
TheELF Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δοκίμασε αυτήν την λύση. http://windows7forums.com/windows-7-discussion/8645-frecuently-chkdsk.html?language=el
TheELF Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Σέξι σελιδούλα Έλφη...Μπράβο, μπράβο Τα συγχαρητήρια αξίζουν...στην(στων;; ) kelly,να και ένας υπάλληλος της microsoft που αξίζει πραγματικά.
washcloud Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Σωστό κι αυτό, αλλά και τα λινκ είναι το ήμισυ του παντός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.