Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μεταφορά αρχείων...

zizu10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω κάτι αρχεία iso γύρω στα 7-8GB και όταν προσπαθώ να τα περάσω στον εξωτερικό σκληρό μου βγάζει πολύ μεγάλο μέγεθος αρχειου και δεν τα αντιγράφει...Τι μπορώ να κάνω προκειμένου να μην χάσω τα αρχεία μιας και θέλω να κάνω format στον υπολογιστή μου???

Δημοσ.

Ο εξωτερικός σου δίσκος προφανώς χρησιμοποιεί σύστημα αρχείων FAT32 Αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να περιέχει αρχεία μεγαλύτερα από 4gb..

Κάτι που μπορείς να κάνεις είναι να τα χωρίσεις σε αρχεία .rar από 3gb το καθένα..

Δεξί κλικ στο αρχείο --> add to archive (πρέπει να έχεις εγκατεστημένο το RAR...)

πρίν πατήσεις "ok" επέλεξε εκεί που λέει "Split to volumes .bytes" "3 gb" ή ότι άλλο μέγεθος θες...

Έπειτα δοκίμασε να ξανά κάνεις copy - paste...

Δημοσ.

Μπορεί και απλά να τον μετατρέψει σε ntsf

...καλύτερα όμως σε NTFS.

και αυτό γίνεται...

Bεβαίως, αλλά ΝΑ ΕΧΕΙ υπ' όψιν, ότι σε περίπτωση που χρειαστεί να τον συνδέσει σε συσκευή που αναγνωρίζει μόνο FAT (συνήθως "φέτες" που συνδέονται σε tv), η αντίστροφη μετατροπή, ΔΕΝ παίζει.

Δημοσ.

Bεβαίως, αλλά ΝΑ ΕΧΕΙ υπ' όψιν, ότι σε περίπτωση που χρειαστεί να τον συνδέσει σε συσκευή που αναγνωρίζει μόνο FAT (συνήθως "φέτες" που συνδέονται σε tv), η αντίστροφη μετατροπή, ΔΕΝ παίζει.

Οπότε κάνε αυτό που είπαμε στην αρχή :P

Δημοσ.

Εγώ μόνο για το pc τον θέλω και επειδή είναι παιχνίδια φοβάμαι την μετατροπή σε rar γιατί άλλη φορά που είχα μεταφέρει ένα iso που περιεχόταν σε πολλά μικρά αρχεία rar μετά μου έβγαινε σφάλμα στην αποσυμπίεση....

Δημοσ.

Εγώ μόνο για το pc τον θέλω και επειδή είναι παιχνίδια φοβάμαι την μετατροπή σε rar γιατί άλλη φορά που είχα μεταφέρει ένα iso που περιεχόταν σε πολλά μικρά αρχεία rar μετά μου έβγαινε σφάλμα στην αποσυμπίεση....

Κάτι θα έκανες λάθος δεν μπορεί να σου έβγαλε σφάλμα από το πουθενά..

Προς το παρών δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη λύση...

Δημοσ.

Εγώ μόνο για το pc τον θέλω

...τότε χωρίς φόβο και πάθος, μετατρέπεις το σύστημα αρχείων του, με τον τρόπο που είχε υποδέιξει ο TheELF και καθαρίζεις.

Δημοσ.

Βασικά πήρα από τον σκληρό μου τον φάκελο με τα πολλά rar αρχεία τον αντέγραψα στον εξωτερικό, έκανα format στο pc και μετά ξαναμετέφερα τον ίδιο φάκελο στον εσωτερικό σκληρό του η/υ και όταν προσπάθησα να αποσυμπιέσω τα rar για να βγάλω το αρχείο iso πάντα μου παρουσίαζε σφάλμα....

...τότε χωρίς φόβο και πάθος, μετατρέπεις το σύστημα αρχείων του, με τον τρόπο που είχε υποδέιξει ο TheELF και καθαρίζεις.

Παίζει να χάσω τίποτα αρχεία στην μετατροπή???

Δημοσ.

Βασικά πήρα από τον σκληρό μου τον φάκελο με τα πολλά rar αρχεία τον αντέγραψα στον εξωτερικό, έκανα format στο pc και μετά ξαναμετέφερα τον ίδιο φάκελο στον εσωτερικό σκληρό του η/υ και όταν προσπάθησα να αποσυμπιέσω τα rar για να βγάλω το αρχείο iso πάντα μου παρουσίαζε σφάλμα....

Παίζει να χάσω τίποτα αρχεία στην μετατροπή???

Ολα τα αρχεια σου θα χαθουν.. Γιατι κατα τη μετατροπη στο σκληρο σου γινεται φορματ..

Οποτε κοιτα να βρεις ενα 2ο δανεικο σκληρο για μια μερα για να κανεις back-up..

Δημοσ.

Ολα τα αρχεια σου θα χαθουν.. Γιατι κατα τη μετατροπη στο σκληρο σου γινεται φορματ..

Οποτε κοιτα να βρεις ενα 2ο δανεικο σκληρο για μια μερα για να κανεις back-up..

Ναι αλλά από ότι διάβασα εδώ λέει ότι άμα κάνεις convert τότε τα αρχεία σου παραμένουν ως έχουν σε αντίθεση με την διαμόρφωση....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...