zizu10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Παιδιά έχω κάτι αρχεία iso γύρω στα 7-8GB και όταν προσπαθώ να τα περάσω στον εξωτερικό σκληρό μου βγάζει πολύ μεγάλο μέγεθος αρχειου και δεν τα αντιγράφει...Τι μπορώ να κάνω προκειμένου να μην χάσω τα αρχεία μιας και θέλω να κάνω format στον υπολογιστή μου???
nikos_studio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ο εξωτερικός σου δίσκος προφανώς χρησιμοποιεί σύστημα αρχείων FAT32 Αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να περιέχει αρχεία μεγαλύτερα από 4gb.. Κάτι που μπορείς να κάνεις είναι να τα χωρίσεις σε αρχεία .rar από 3gb το καθένα.. Δεξί κλικ στο αρχείο --> add to archive (πρέπει να έχεις εγκατεστημένο το RAR...) πρίν πατήσεις "ok" επέλεξε εκεί που λέει "Split to volumes .bytes" "3 gb" ή ότι άλλο μέγεθος θες... Έπειτα δοκίμασε να ξανά κάνεις copy - paste...
nikos_studio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μπορεί και απλά να τον μετατρέψει σε ntsf και αυτό γίνεται...
washcloud Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μπορεί και απλά να τον μετατρέψει σε ntsf ...καλύτερα όμως σε NTFS. και αυτό γίνεται... Bεβαίως, αλλά ΝΑ ΕΧΕΙ υπ' όψιν, ότι σε περίπτωση που χρειαστεί να τον συνδέσει σε συσκευή που αναγνωρίζει μόνο FAT (συνήθως "φέτες" που συνδέονται σε tv), η αντίστροφη μετατροπή, ΔΕΝ παίζει.
nikos_studio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Bεβαίως, αλλά ΝΑ ΕΧΕΙ υπ' όψιν, ότι σε περίπτωση που χρειαστεί να τον συνδέσει σε συσκευή που αναγνωρίζει μόνο FAT (συνήθως "φέτες" που συνδέονται σε tv), η αντίστροφη μετατροπή, ΔΕΝ παίζει. Οπότε κάνε αυτό που είπαμε στην αρχή
zizu10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Εγώ μόνο για το pc τον θέλω και επειδή είναι παιχνίδια φοβάμαι την μετατροπή σε rar γιατί άλλη φορά που είχα μεταφέρει ένα iso που περιεχόταν σε πολλά μικρά αρχεία rar μετά μου έβγαινε σφάλμα στην αποσυμπίεση....
nikos_studio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Εγώ μόνο για το pc τον θέλω και επειδή είναι παιχνίδια φοβάμαι την μετατροπή σε rar γιατί άλλη φορά που είχα μεταφέρει ένα iso που περιεχόταν σε πολλά μικρά αρχεία rar μετά μου έβγαινε σφάλμα στην αποσυμπίεση.... Κάτι θα έκανες λάθος δεν μπορεί να σου έβγαλε σφάλμα από το πουθενά.. Προς το παρών δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη λύση...
washcloud Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Εγώ μόνο για το pc τον θέλω ...τότε χωρίς φόβο και πάθος, μετατρέπεις το σύστημα αρχείων του, με τον τρόπο που είχε υποδέιξει ο TheELF και καθαρίζεις.
zizu10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Βασικά πήρα από τον σκληρό μου τον φάκελο με τα πολλά rar αρχεία τον αντέγραψα στον εξωτερικό, έκανα format στο pc και μετά ξαναμετέφερα τον ίδιο φάκελο στον εσωτερικό σκληρό του η/υ και όταν προσπάθησα να αποσυμπιέσω τα rar για να βγάλω το αρχείο iso πάντα μου παρουσίαζε σφάλμα.... ...τότε χωρίς φόβο και πάθος, μετατρέπεις το σύστημα αρχείων του, με τον τρόπο που είχε υποδέιξει ο TheELF και καθαρίζεις. Παίζει να χάσω τίποτα αρχεία στην μετατροπή???
TheELF Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 ...καλύτερα όμως σε NTFS. Ρε μην κοροϊδεύεις ένα λαθάκι κάναμε.
TheELF Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Aμάν βρε υπερευαίσθητε. Το έχουμε αυτό,τι να κάνουμε;
3leven Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Βασικά πήρα από τον σκληρό μου τον φάκελο με τα πολλά rar αρχεία τον αντέγραψα στον εξωτερικό, έκανα format στο pc και μετά ξαναμετέφερα τον ίδιο φάκελο στον εσωτερικό σκληρό του η/υ και όταν προσπάθησα να αποσυμπιέσω τα rar για να βγάλω το αρχείο iso πάντα μου παρουσίαζε σφάλμα.... Παίζει να χάσω τίποτα αρχεία στην μετατροπή??? Ολα τα αρχεια σου θα χαθουν.. Γιατι κατα τη μετατροπη στο σκληρο σου γινεται φορματ.. Οποτε κοιτα να βρεις ενα 2ο δανεικο σκληρο για μια μερα για να κανεις back-up..
zizu10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ολα τα αρχεια σου θα χαθουν.. Γιατι κατα τη μετατροπη στο σκληρο σου γινεται φορματ.. Οποτε κοιτα να βρεις ενα 2ο δανεικο σκληρο για μια μερα για να κανεις back-up.. Ναι αλλά από ότι διάβασα εδώ λέει ότι άμα κάνεις convert τότε τα αρχεία σου παραμένουν ως έχουν σε αντίθεση με την διαμόρφωση....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.