TheELF Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ναι.πίστεψε την microsoft ξέρει καλλίτερα. Από την άλλη πάντα μπορεί να κάτσει ή στραβή και να χάσεις τα δεδομένα σου οπότε ένα backup τα σημαντικά σου αρχεία ποτέ δεν βλάπτει.
washcloud Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 ^...δεν έχω πουθενά διαβάσει για περίπτωση προσπάθειας μετατροπής file system που να κατέληξε σε απώλεια δεδομένων (προσωπικά, σε μετατροπή που δεν ολοκληρώθηκε, λόγω σφαλμάτων κατά τη διαδικασία για παράδειγμα, δεν βίωσα καμμία απολύτως απώλεια). (...άσε που μάλλον τα πάντα θα είναι ανακτήσιμα με σχετικό πρόγραμμα, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά). Δεν υποστηρίζω βέβαια ότι είναι αδύνατη η περίπτωση στραβής - αλλά η MS ούτως ή άλλως βάζει disclaimer για τα πάντα και παντού. Τεσπα, ούτως ή άλλως οφείλει να έχει backup των αρχείων του, μια και πιο πιθανό είναι να του χτυπήσει μια μέρα ο δίσκος, παρά να χαθούν δεδομένα από την περί ης ο λόγος μετατροπή, και σίγουρα είναι πιο εύλογο από το τρομοκρατικό (και άκαιρο, μιας και ΔΕΝ γίνεται "φορμάτ") "όλα τα αρχεία σου θα χαθούν".
TheELF Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 ^...δεν έχω πουθενά διαβάσει για περίπτωση προσπάθειας μετατροπής file system που να κατέληξε σε απώλεια δεδομένων (προσωπικά, σε μετατροπή που δεν ολοκληρώθηκε, λόγω σφαλμάτων κατά τη διαδικασία για παράδειγμα, δεν βίωσα καμμία απολύτως απώλεια). (...άσε που μάλλον τα πάντα θα είναι ανακτήσιμα με σχετικό πρόγραμμα, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά). Δεν υποστηρίζω βέβαια ότι είναι αδύνατη η περίπτωση στραβής - αλλά η MS ούτως ή άλλως βάζει disclaimer για τα πάντα και παντού. Τεσπα, ούτως ή άλλως οφείλει να έχει backup των αρχείων του, μια και πιο πιθανό είναι να του χτυπήσει μια μέρα ο δίσκος, παρά να χαθούν δεδομένα από την περί ης ο λόγος μετατροπή, και σίγουρα είναι πιο εύλογο από το τρομοκρατικό (και άκαιρο, μιας και ΔΕΝ γίνεται "φορμάτ") "όλα τα αρχεία σου θα χαθούν". Συμφωνώ απολύτως μαζί σου,και εγώ αν πρόσεξες έγραψα «πάντα μπορεί να κάτσει ή στραβή» δεν αναφερόμουν δηλαδή συγκεκριμένα στην παρούσα διαδικασία,αλλά γενικά στην ύπουλη τεχνολογία που δεν ξέρεις πότε μπορεί να σου καταστρέψει της αναμνήσεις σου.
zizu10 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ρε παιδιά όσες φορές προσπάθησα με το convert.exe πάντα μου λέει ότι εντοπίστηκαν σφάλματα κ σταματάει η διαδικασία... έχω τρέξει και την εντολή chkdsk και πάλι τα ίδια... Έχετε να προτείνετε κανένα πρόγραμμα που να διορθώνει τα σφάλματα του σκληρού ή κάποιον άλλο τρόπο να τον μετατρέψω σε ntfs???
TheELF Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Ρε παιδιά όσες φορές προσπάθησα με το convert.exe πάντα μου λέει ότι εντοπίστηκαν σφάλματα κ σταματάει η διαδικασία... έχω τρέξει και την εντολή chkdsk και πάλι τα ίδια... Έχετε να προτείνετε κανένα πρόγραμμα που να διορθώνει τα σφάλματα του σκληρού ή κάποιον άλλο τρόπο να τον μετατρέψω σε ntfs??? Κανονικά με chkdsk τόμος:/f το έτρεξες;αν το τρέξεις χωρίς το /f δεν επιδιορθώνει τίποτα.
zizu10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Κανονικά με chkdsk τόμος:/f το έτρεξες;αν το τρέξεις χωρίς το /f δεν επιδιορθώνει τίποτα. και με το f και με το r αλλά τίποτα...
TheELF Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Άδειασέ τον και τρέξε το HDD Low Level Format Tool θα σβήσει τα πάντα και παράλληλα θα φτιάξει ότι προβλήματα μπορεί να φτιαχτούν. Προσοχή να διαλέξεις τον σωστό δίσκο,η διαδικασία θα κρατήσει πολύ ώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.