ektor7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Eχω ακουσει τα χειροτερα,απο τις λιγες αναφορες που βρηκα,γενικα για το support της razer και θελω να μαθω αν κανεις απο εδω εχει καποια εμπειρια σ'αυτο το θεμα! Οι περισσοτεροι θεωρουν οτι εχουν την νοοτροποια "Φτιαχνω,πουλαω,αλλα μη με ξανα ενοχλησετε"!!! Υ.Γ.Ανοιγοντας αυτο το θεμα,ειμαι πεπεισμενος,οτι ειτε δε θα απαντησει κανεις ή αυτοι που θα απαντησουν ειναι για να βρισουν την αθλια υποστηριξη που εχουν!Αυτη την εντυπωση,μου εδωσε η μικρη ερευνα που εκανα! Υ.Γ2 Ενδιαφερομαι,λογο της αγορας του naga epic.Τα λεφτα ειναι πολλα.Το mouse τ'αξιζει,αλλα αυτοι αξιζου να τα παρουν?
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Coolermaster storm inferno. Αφου το ψάχνεις το θέμα δες και τα reviews από αυτό. Το επόμενό μου σίγουρα
Doc1355 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Το παιδί ρωτάει κάτι συγκεκριμένο ρε συ.. Εγώ που έχω razer και mouse και keyboard ευτυχώς δέν χρειάστηκε να το δώ αυτό Μακάρι να μήν χρειαστεί...
Waldo_Vrs Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Η αλήθεια είναι πως είναι λίγο μπουνταλάδες αχαχαχαχα. Μια φορά που επικοινώνησα μαζί τους αντί να μου πουν ευθέως με παρέπεψαν σε link..αλλά οκ έγινε η δουλειά μου και απο εκεί. Αν ήταν η Logitech για παράδειγμα θα μου τα έγραφε ο ίδιος ο υπάλληλος.
ektor7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Η αλήθεια είναι πως είναι λίγο μπουνταλάδες αχαχαχαχα. Μια φορά που επικοινώνησα μαζί τους αντί να μου πουν ευθέως με παρέπεψαν σε link..αλλά οκ έγινε η δουλειά μου και απο εκεί. Αν ήταν η Logitech για παράδειγμα θα μου τα έγραφε ο ίδιος ο υπάλληλος. Αυτα ακουω και με βλεπω να τρωει x η razer! Αν δε ηταν το naga epic στη μεση,που το περιμενα απο την στιγμη που βγηκε το κανονικο(ευχομουν δλδ να βγει σε wireless),δε θα συζητουσα καν για κανενα απο τα προϊοντα της!Οσο ποιοτικα και καλοσχεδιασμενα κι αν ειναι! Coolermaster storm inferno. Αφου το ψάχνεις το θέμα δες και τα reviews από αυτό. Το επόμενό μου σίγουρα Ψαχνω μονο για wireless και εχω βρει αντικαταστατη,σε περιπτωση που,τραβηξω πισω με την razer γενικα! То Logitech G700!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Συγκρινετε τα τσουτσεκια της razer με τη logitech; 50 καμψεις ολοι σας.. Μην αγοραζετε προϊοντα τους.. για κανα γελοιο ονομα και motto ειναι καλοι.. για ολα τ'αλλα ειναι ακαταληλοι..
ektor7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Συγκρινετε τα τσουτσεκια της razer με τη logitech; 50 καμψεις ολοι σας.. Μην αγοραζετε προϊοντα τους.. για κανα γελοιο ονομα και motto ειναι καλοι.. για ολα τ'αλλα ειναι ακαταληλοι.. Πηρα τις 50 και συνεχιζω το θεμα...! Μεταξι λογικης(Logi-tech) και ποροσης(naga)...? Καπως ετσι θα ακροβατω μεχρι το τελος! Το σιγουρο απ'ολη αυτη την εμπειρια και το ψαξημο,ειναι οτι,δυσκολα θα ξαναπαω(αν παω τελικα) σε αλλο προϊον της razer! Και σιγουρα η logitech,θα συνεχισει να με εχει πελατη της,για τα πλειστα περιφεριακα που σκοπευω να παρω! Ευχαριστω για τις απαντησεις,ολων σας! Λυση φυσικα δε βρηκα,αλλα στην τελικη ακολουθω το συστημα "κλεινω τα ματια και επιλεγω"! Και αν κατσει ...!
Waldo_Vrs Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Πέραν της τεχνικής υποστήριξης..σαν εταιρία τα προιόντα λένε και με το παραπάνω...razer οκ δεν μπορώ να πω πως χαλάνε εύκολα... Αν και συμφωνώ πως υστερούν τραγικά στην τεχνική υποστήριξη εγώ ποντίκι θα ξαναγόραζα razer.
ATiTool Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 ektora το naga παιζει μονο του στην κατηγορια του,δεν υπαρχει αλλο mmorpg mouse τοσο καλοσχεδιασμενο με τοσα κουμπια. Μετα ακολουθεις δευτερευοντες λυσεις οπως το G700 και το WoW mouse. Το G700 το ειχα και δεν στο προτινω.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Λαθος τα λεει, επιμενω εγω. Η ναυαρχιδα της logitech δεν ειναι το G700 αλλα το G500. Εχει ολα τα απαιτουμενα κουμπια, καινοτομιες και σχεδιασμο (συν απιστευτα προσιτη τιμη) για εναν hardcore gamer. Τωρα αν υπαρχει παιδακι που το κακομοιρο παιζει ΜΟΝΟ WoW (αν και ολο και καποιο fps θα παιζει που το naga αμεσως κουραζει - εχω διαβασει user reviews), ακομη και σε αυτη τη περιπτωση η σωστη λυση δεν ειναι η κουμουτσα το naga αλλα το G500 με ενα Nostromo (ή ακομα καλυτερα το αντιστοιχο G της logitech). Μην αγοραζετε Razer. Ουτε mousepad με το ονομα της.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Bonus και ποσοστα.. εφυγα απο τη herbal life και πηγα στη logitech.
ektor7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Λαθος τα λεει, επιμενω εγω. Η ναυαρχιδα της logitech δεν ειναι το G700 αλλα το G500. Εχει ολα τα απαιτουμενα κουμπια, καινοτομιες και σχεδιασμο (συν απιστευτα προσιτη τιμη) για εναν hardcore gamer. Τωρα αν υπαρχει παιδακι που το κακομοιρο παιζει ΜΟΝΟ WoW (αν και ολο και καποιο fps θα παιζει που το naga αμεσως κουραζει - εχω διαβασει user reviews), ακομη και σε αυτη τη περιπτωση η σωστη λυση δεν ειναι η κουμουτσα το naga αλλα το G500 με ενα Nostromo (ή ακομα καλυτερα το αντιστοιχο G της logitech). Μην αγοραζετε Razer. Ουτε mousepad με το ονομα της. Δυστυχως η ναβαρχιδα της logitech,δε μου κανει.Ο λογος,η εμφανησης και κυριος το οτι ειναι ενσυρματο(για λαπτοπ)! Το ποντικι το θελω και για fps(που αρεσουν σε μενα) και για wow που παιζει η κοπελα μου! Το naga το εχω δοκιμασει σε fps και ομολογω απο την τριτη μερα χρησης,εγινε αρκετα βολικο!Φυσικα δε ειμαι καν απο τους καλους του ειδους,γι'αυτο δε μπορω να εκτιμησω ή κρινω σωστα αν κανει το naga,για fps ή οχι! προπαγάνδα κάνεις? Πιο πολυ απο τσαντιλλα και οχι αβασημη! Η Razer,παρα ειναι "φανταχτερη" και αυτο πολλες φορες επισκιαζει πολλες αληθειες και σοβαρα μειωνεχτηματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.