Eirini94 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 εχω εναν σκληρο δισκο τοσιμπα 500G,το συνδεσα στον υπολογιστη και μου εβγαλε την εκκινηση ανιχνευση προβληματων κτλπ..το εκανα αλλα μολις ανοιξα το φακελο δεν μ εμφανισε καποια αρχεια ομως η χωριτικοτητα εμεινε ιδια..τι να κανωω????βοηθειααααααααα!!!ευχαριστω!
phanispal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Πες μας περισσότερα για το δίσκο σου. Είχε λειτουργικό μέσα; Ποιος δίσκος είναι και σε τι σύστημα τον έβαλες;
washcloud Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 εχω εναν σκληρο δισκο τοσιμπα 500G,το συνδεσα στον υπολογιστη και μου εβγαλε την εκκινηση ανιχνευση προβληματων κτλπ..το εκανα αλλα μολις ανοιξα το φακελο δεν μ εμφανισε καποια αρχεια ομως η χωριτικοτητα εμεινε ιδια..τι να κανωω????βοηθειααααααααα!!!ευχαριστω! (μετάφραση) Χαίρετε. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : Έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο που συνδέεται μέσω USB στο λάπτοπ μου. Τα Windows 7 που έχει έτρεξαν αυτόματα την επιδιόρθωση σφαλμάτων όταν τον σύνδεσα. Όταν μετά που τελείωσε μπήκα μέσα στον δίσκο, δεν έβρισκα αρχεία. Παρ' ολ' αυτά, στις ιδιότητες του δίσκου, φαίνεται να είναι γεμάτος. Κάθε βοήθεια ώστε να ξαναέχω πρόσβαση στα αρχεία μου, ευπρόσεδκτη, κι ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πες μας περισσότερα για το δίσκο σου. Είχε λειτουργικό μέσα; Ποιος δίσκος είναι και σε τι σύστημα τον έβαλες; (μετάφραση) Καλώς ήρθες στην παρέα του Insomnia, Ειρήνη. Δυστυχώς όμως, τα στοιχεία που μας παραθέτεις, δεν επαρκούν για να γίνει επακριβής διάγνωση του προβλήματος, ούτως ώστε να προταθούν εύστοχες λύσεις. Για παράδειγμα, ο δίσκος είχε εγκατεστημένα Windows (ή κάποιο άλλο λειτουργικό σύστημα εν πάσει περιπτώσει - πχ Ubuntu-Linux) ; Ποιό είναι το ακριβές μοντέλο του δίσκου; Κοίταξε επάνω του και γραψ' το μας. Μήπως αυτός πχ; Μήπως αντίθετα είναι εσωτερικός σκληρός δίσκος, όπως ας πούμε αυτός; Ο υπολογιστής σου είναι φορητός (laptop) ή σταθερός; Κι αν είναι το 2ο, από τί αποτελείται; Ποιό ακριβώς λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιεί; (πχ Windows Vista) Τα εγγόνια του Ζεβεδαίου, ποιόν είχανε παππού; Γιατί ο παπάς ο παχύς έφαγε παχιά φακή; Πού πάνε οι λέξεις όταν τις σβύνουμε από τον μαυροπίνακα; Θα έχει αποπληρώσει η Ελλάδα το εξωτερικό της χρέος, μέχρι το 3000μΧ; (συνεχίστε τώρα)
LouCi4er Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 (μετάφραση) Χαίρετε. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : Έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο που συνδέεται μέσω USB στο λάπτοπ μου. Τα Windows 7 που έχει έτρεξαν αυτόματα την επιδιόρθωση σφαλμάτων όταν τον σύνδεσα. Όταν μετά που τελείωσε μπήκα μέσα στον δίσκο, δεν έβρισκα αρχεία. Παρ' ολ' αυτά, στις ιδιότητες του δίσκου, φαίνεται να είναι γεμάτος. Κάθε βοήθεια ώστε να ξαναέχω πρόσβαση στα αρχεία μου, ευπρόσεδκτη, κι ευχαριστώ εκ των προτέρων. (μετάφραση) Καλώς ήρθες στην παρέα του Insomnia, Ειρήνη. Δυστυχώς όμως, τα στοιχεία που μας παραθέτεις, δεν επαρκούν για να γίνει επακριβής διάγνωση του προβλήματος, ούτως ώστε να προταθούν εύστοχες λύσεις. Για παράδειγμα, ο δίσκος είχε εγκατεστημένα Windows (ή κάποιο άλλο λειτουργικό σύστημα εν πάσει περιπτώσει - πχ Ubuntu-Linux) ; Ποιό είναι το ακριβές μοντέλο του δίσκου; Κοίταξε επάνω του και γραψ' το μας. Μήπως αυτός πχ; Μήπως αντίθετα είναι εσωτερικός σκληρός δίσκος, όπως ας πούμε αυτός; Ο υπολογιστής σου είναι φορητός (laptop) ή σταθερός; Κι αν είναι το 2ο, από τί αποτελείται; Ποιό ακριβώς λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιεί; (πχ Windows Vista) Τα εγγόνια του Ζεβεδαίου, ποιόν είχανε παππού; Γιατί ο παπάς ο παχύς έφαγε παχιά φακή; Πού πάνε οι λέξεις όταν τις σβύνουμε από τον μαυροπίνακα; Θα έχει αποπληρώσει η Ελλάδα το εξωτερικό της χρέος, μέχρι το 3000μΧ; Εγραψες φιλε. Δινω 500 ευρω για να σε γνωρισω απο κοντα.
PaZaRiOTiS Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ποπο αδερφέ προσέφερες απλόχερα το γέλιο... Πραγματικά...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Ναι, τα κάνει αυτά ενίοτε.. αλλά το σεντόνι, σεντόνι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.