pournaras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Εγώ ήξερα πως οι ουτοπίες δεν είναι επικίνδυνες γαμώτο. Ισα ισα, επειδη για καποιους οι ουτοπιες φαινονται πολυ ευκολα πραγματοποιησιμες, μπορει να γινουν πολυ επικινδυνοι για ολους τους αλλους, ωστε να προσπαθησουν να δημιουργησουν την ουτοπια τους.
kage Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 τελικα νοσηλευετε ρωσια ή Ελλαδα?αν ρωσια και ειναι σοβαρα και δεν ταξιδευει μονη της θεωρω αδυνατο να βρεθει υπηρεσια να χρεωθει αεροδιακομιδη απο ρωσια Ελλαδα.απο ποτε η ρωσια εγινε αχρηστη στα ιατρικα θεματα και η Ελλαδα νο1 επιλογη?τοσες χωρες ειναι διπλα γιατι ελλαδα? Παντως στην αμερικη δεν μπαινεις σε νοσοκομειο χωρις να εχεις λεφτα για να πληρωσεις...(αυτα επρεπε να τα λενε/διαβαζουν στα ποστ που γραφουν για 2χιλ.μισθους στην αμερικη).
dreamercon Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Σύμφωνα με την αμερικανική νομοθεσία (Emergency Medical Treatment and Active Labor Act) όλα τα νοσοκομεία υποχρεούνται να παρέχουν πρώτες βοήθειες ανεξαρτητα του αν ο ασθενής έχει τη δυνατότητα να πληρώσει - αλλά μόνο emergency healthcare. Ούτε στην ελλάδα είναι δωρεάν η νοσηλεία σε νοσοκομείο αν δεν είσαι ασφαλισμένος - σε αντίθεση με την Βρετανία όπου όλοι όσοι διαμένουν μόνιμα και νόμιμα στην χώρα έχουν δωρεάν ασφάλιση. Παντως στην αμερικη δεν μπαινεις σε νοσοκομειο χωρις να εχεις λεφτα για να πληρωσεις...(αυτα επρεπε να τα λενε/διαβαζουν στα ποστ που γραφουν για 2χιλ.μισθους στην αμερικη).
The_Judas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 1ον.... η γυναίκα πεθαίνει και εμείς περιμένουμε λύση μέσω του ινσομνια; 2ον... οι πληροφορίες είναι ελλιπείς. Τι πρόβλημα υπάρχει; Δεν δέχεται το επαρχιακό νοσοκομείο την μεταφορά της στην Αθήνα; Ζητάει χρήματα; Σε τι κατάσταση βρίσκεται η γυναίκα;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 σε αντίθεση με την Βρετανία όπου όλοι όσοι διαμένουν μόνιμα και νόμιμα στην χώρα έχουν δωρεάν ασφάλιση. Ενα απο τα καλα εδω.Ειναι λιγο σπασιμο φυσικα το NHS αλλα ναι εδω η ασφαλιση ειναι δωρεαν αλλα επισης ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ να εισαι η Βρετανια ειναι υποχρεωμενη να σου παρασχει επειγουσες ιατροφαρμακευτικες υπηρεσιες αρκει να εισαι επι Βρετανικου εδαφους οταν ειχες το επειγον.Μου θυμισες ενα ντοκιμαντερ για το συστημα της Αμερικης οπου πηγαιναν ορδες στα Μεξικα κτλ Αμερικανοι για να κανουν μη επειγουσες επεμβασεις κ εδειχνε εναν παραλληλισμο με Βρετανια....Εδω ειχες την αυτονοητη απαντηση ''μα εχουμε το NHS'' και οι Αμερικανοι τα ακουγαν κ τους επεφταν τα μαλλια.Η αδερφη μου επισης που ζει Αμερικη επεσε θυμα του Αμερικανικου συστηματος (απο λαθος της,ενω πληρουσε τις προυποθεσεις)
doctorkostis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Ενα απο τα καλα εδω.Ειναι λιγο σπασιμο φυσικα το NHS αλλα ναι εδω η ασφαλιση ειναι δωρεαν αλλα επισης ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ να εισαι η Βρετανια ειναι υποχρεωμενη να σου παρασχει επειγουσες ιατροφαρμακευτικες υπηρεσιες Αυτο που μου τη δινει, ειναι οτι νομιζεις οτι στην Ελλαδα ειναι διαφορετικα τα πραγματα και οι παρανομοι μεταναστες πεθαινουν στα επειγοντα. Πολυ συχνα παρανομοι μεταναστες και ταυτοχρονα χρηστες ενδοφλεβιων ουσιων διασωληνωνονται και νοσηλευονται σε ΜΕΘ με τεραστιο κοστος για τη χωρα(προσωπικα εχω τουλαχιστον 3-4 τετοια παραδειγματα). Δε λεω οτι θα επρεπε να γινεται διαφορετικα, πολυ σωστα γινεται οπως γινεται. Αλλα η εισαγωγη ασθενων απο αλλες χωρες για να νοσηλευτουν τσαμπα ειναι περα απο καθε λογικη.
nomisteraki Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 ρε να παει απο εκει που ηρθε που καθομαστε και το αναλυουμε. η ενδοξη ρωσσια με τους 600 στολους και τα πετρελαια δεν μπορει να νοσηλευσει την τυπισσα? πρεπει να την πληρωνουμε εμεις εδω? οχι μας τελειωσε η επιλεκτικη ανθρωπια. τερμα. ανθρωπια ΠΡΩΤΑ στους χιλιαδες ελληνες που αργοσβηνουν καθημερινως σε λιστες και μετα στους αλλους. μας πηραν ολοι πρεφα "να οι μακακες" και ερχονται ολοι και μας ξεζουμιζουν στο τσαμπε. αντε ρε απο εδω. και οι ευαισθητοι εδω μεσα δεν ειδα να ανοιγουν πορτοφολια να κανουν κανεναν ερανο για την κοπελα. μονο το κλασικο παραμυθακι επιασαν περι συμπονιας. Συμπονια που δεν δειξανε αυτοι ποτε σε συνανθρωπο ελληνα μην τους πουν και "φασιστες" . τους ελληνες ποιος τους ρωταει αν θελουν να πληρωνουν τις νοσηλειες του καθε σομαλο/αφγανο/πακιστανου? κανεις! αποφασιζουν και διαταζουν 20 φραγκατοι ιδεολογοι και οι υπολοιποι τα σκαμε. Ακους εκει ρε να νοσηλευονται (λαθρο)μεταναστες δωρεαν και ο ελληνας να πληρωνει. τι γελοιοτητες ειναι αυτες ρε? αμα ο μεταναστης εχει και καιρο να πηδηξει μηπως να του κατσουμε κιολας για να του δειξουμε το μεγαλειο της ανθρωπιας μας?
provatokamila Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Α, ρε Νταλί...Κάπου εκεί έξω, σκυλιάζεις από ζήλια...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Αυτο που μου τη δινει, ειναι οτι νομιζεις οτι στην Ελλαδα ειναι διαφορετικα τα πραγματα και οι παρανομοι μεταναστες πεθαινουν στα επειγοντα. Εκ του ουκ ανευ εντελως.Ουτε νομιζα,ουτε νομιζω κατι τετοιο.Εχω επιγνωση του τι γινεται στην Ελλαδα.15 χρονια εζησα εκει.Το οτι τονιζω κατι για την Βρετανια δεν σημαινει οτι το αναιρω για την Ελλαδα.Σε συγχηση εισαι νομιζω
apd453 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Κανείς δεν είπε τζάμπα. Ας γίνει καλά και μετά ας βρούνε αν έχει και πόσα έχει. Το σκεπτικό ότι "το κράτος δεν έχει λεφτά άρα ας ψοφήσουν οι μη έχοντες" είναι κάπως.
doctorkostis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Εκ του ουκ ανευ εντελως.Ουτε νομιζα,ουτε νομιζω κατι τετοιο.Εχω επιγνωση του τι γινεται στην Ελλαδα.15 χρονια εζησα εκει.Το οτι τονιζω κατι για την Βρετανια δεν σημαινει οτι το αναιρω για την Ελλαδα.Σε συγχηση εισαι νομιζω Ανακαλω λοιπον. Η τοποθετηση σου στην πρωτη σελιδα μου εδωσε αυτη την εντυπωση. Δεν εχω καμια διαθεση να απαντησω στο "εισαι σε συγχυση". Μολις βγηκα απο μια πολυ δυσκολη εφημερια που σκοτωναμε λαθρομεταναστες και δεν εχω ορεξη. Καλη συνεχεια.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Να ανακαλεσω κ γω με την σειρα μου το ''εισαι σε συγχηση''.Απλα ο τονος σου μου εδωσε την εντυπωση οτι ηταν ανεβασμενος κ παρασυρθηκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.