Προς το περιεχόμενο

Aγορα μνημης DDR3 8GB

grigoriou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Καλά θα κάνεις.

2. Όντως, με γεμάτα τα memory slots ζορίζονται περισσότερο οι ελεγκτές, όχι ότι σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα βέβαια.

3. Μην κοιτάς τι λένε, είναι καθαρά θέμα marketing.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αναφερόμουν στο i3/5/7 και τα συναφή. Όχι στην τάση λειτουργίας, αυτό είναι πραγματικά σημαντικό κι όμως πολλοί δε δίνουν βάση σε αυτό, αλλά στο αν θα ταιριάζει με τον i7 τους.

Δημοσ.
Εχω ακουσει οτι εφοσον δεν ενδιαφερομαι για benches, οι χρονισμοι και τα ΜΗz δεν θα εχουν φανερη διαφορά.

ta latencys kai ta mhz παίζουν σημαντικότατο ρolo . cas 9 θα βρεις φτηνές. δες τιμές Gskill ripjaws sta 7 cas.

όταν λέμε για ο/c εννοείτε πως Θα επηρεαστεί ο μεμ controller(όπως και σου είπανε σε προηγούμενο answer).το αντιφατικό δεν καταλαβαίνω που είναι αλλά οκ

Αναρωτιεμαι γιατι ολες αυτες οι μνημες λενε core i3-i5-i7.... εγω ΑΜD εχω!

όσο για το site δες για AMD . έχει όλα τα προϊόντα οπότε θα δεις ότι θες Home / Memory / AMD Memory Solutions

Επίσης καλό είναι να δεις και QVL apo το site της mobo σου . να είναι τεσταρισμενη η μνήμη δλδ απο τον manufactor του mobo

oi ram που λες 1.5v

ps lock topic / εξαντλήθηκε

Δημοσ.

Μνήμες είναι όλες. Τις τάσεις που δουλεύουν κοίτα όπως έγραψε κι ο Φάνης. Οι 1333mhz που ρωτάς στο link σου δουλεύουν στο 1.5v.

Δημοσ.

Μνήμες είναι όλες. Τις τάσεις που δουλεύουν κοίτα όπως έγραψε κι ο Φάνης. Οι 1333mhz που ρωτάς στο link σου δουλεύουν στο 1.5v.

Φιλε μου, πρωτου το πει ο Φανης το ειχα πει ηδη εγω. Θα κοιταξω για 1,5V για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Σε ποιο link το ειδες για τις Corsair? Εφαγα το internet και δεν βρηκα τιποτα! λες και το εχουν κρυφο. Πες μου που το ειδες, θα με υποχρεωσεις:-)

ta latencys kai ta mhz παίζουν σημαντικότατο ρolo . cas 9 θα βρεις φτηνές. δες τιμές Gskill ripjaws sta 7 cas.

όταν λέμε για ο/c εννοείτε πως Θα επηρεαστεί ο μεμ controller....

Επίσης καλό είναι να δεις και QVL apo το site της mobo σου . να είναι τεσταρισμενη η μνήμη δλδ απο τον manufactor του mobo

ps lock topic / εξαντλήθηκε

Σιγα μη παρω 7 cas, oλοι μου λενε οτι ειναι μονο για τους benchαδες. Να πληρωσω 300€ για ποιο λογο?

Ο/c που, στη μνημη?

Oι λιστες με τις προτεινομενες απ το κατασκευαστη μνημες εχουν πολυ λιγες μεσα.

Κατσε ρε μεγαλε, επειδη μιλησες εσυ εξαντληθηκε το topic?:-))

Δημοσ.

Φιλε μου, πρωτου το πει ο Φανης το ειχα πει ηδη εγω. Θα κοιταξω για 1,5V για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Σε ποιο link το ειδες για τις Corsair? Εφαγα το internet και δεν βρηκα τιποτα! λες και το εχουν κρυφο. Πες μου που το ειδες, θα με υποχρεωσεις:-)

Σιγα μη παρω 7 cas, oλοι μου λενε οτι ειναι μονο για τους benchαδες. Να πληρωσω 300€ για ποιο λογο?

Ο/c που, στη μνημη?

Oι λιστες με τις προτεινομενες απ το κατασκευαστη μνημες εχουν πολυ λιγες μεσα.

Κατσε ρε μεγαλε, επειδη μιλησες εσυ εξαντληθηκε το topic?:-))

xmm. φίλε εγώ να σε help ...δλδ τι άλλο να αναλύσουμε.. αν έχει ανάδρομο ερμη τη μέρα που θα πάρεις τις RAM ? το σιγά μη πάρω 7 cas , είναι για τους beanchades ,το βαριεμαινα πατησω το γουγλι να βρω κατι.. ktl ακούγονται(Btw ξέρεις τους benchades αλλά να βρεις AMD ram sto site δεν ε...) κάπως Αλλά επειδή δεν μου αρέσει η ειρωνεία γενικά και στο νετ αλλά και στην καθημερινότητα μου αν κάναμε αυτήν την κουβέντα έξω θα σου έλεγα απλά και ωραία πως αν είχα μαϊμού και την έστελνα να μου πάρει μνήμες , θα είχε γυρίσει τώρα. Εδώ όμως είμαστε πίσω από ένα pc οπότε δεν λέω τπτ σεβόμενος το forum που μας φιλοξενεί

Δημοσ.

@ grigoriou. Στη σελίδα που λίνκαρες http://www.ebuyer.com/product/247673 έχει αυτόν τον κωδικό κατασκευαστή TW3X4G1333C9A.

Τον βάζεις στο google και πχ http://www.corsair.com/tw3x4g1333c9a.html

Οι μνημες για τις οποιες μιλαω φαινονται διαφορετικες!

xmm. φίλε εγώ να σε help ...δλδ τι άλλο να αναλύσουμε.. αν έχει ανάδρομο ερμη τη μέρα που θα πάρεις τις RAM ? το σιγά μη πάρω 7 cas , είναι για τους beanchades ,το βαριεμαινα πατησω το γουγλι να βρω κατι.. ktl ακούγονται(Btw ξέρεις τους benchades αλλά να βρεις AMD ram sto site δεν ε...) κάπως Αλλά επειδή δεν μου αρέσει η ειρωνεία γενικά και στο νετ αλλά και στην καθημερινότητα μου αν κάναμε αυτήν την κουβέντα έξω θα σου έλεγα απλά και ωραία πως αν είχα μαϊμού και την έστελνα να μου πάρει μνήμες , θα είχε γυρίσει τώρα. Εδώ όμως είμαστε πίσω από ένα pc οπότε δεν λέω τπτ σεβόμενος το forum που μας φιλοξενεί

Για να με help πρεπει να απαντας σε αυτα που ρωταω, οχι να λες τα δικα σου και μετα να ζητας να κλειδωθει το topic!

Οχι μονο δεν βαριεμαι τον γουγλι αλλα εχω περασει ηδη πολλες ωρες ψαχνοντας. Μαϊμου θυμιζει η δικη σου συμπεριφορα.

Ελπιζω να κρατησεις την υποσχεση σου και να σεβαστεις το forum.

Δημοσ.

Eγω εχω ηδη αποφασισει για τις Corsair XMS3, στα 1333 με 1.5V μου φαινονται ιδανικες. Απο κει και περα συζηταμε για θεματα μνημων γενικου ενδιαφεροντος.

Δημοσ.

Κανε μου τη χαρη... εισαι πολυ λιγος για να με ειρωνευτεις. Ειπες οτι θα σεβαστεις το forum αλλα συνεχιζεις τα παρασιτα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...