Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εξωτερικό σκληρό

Leon_13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω έναν εξωτερικό σκληρό WD 250GB Που συνδέεται με USB στον υπολογιστή μου(Vista Ultimate -64b)

Πριν μερικές μέρες όταν πήγα να τον ανοίξω δεν τον έβρισκα στον υπολογιστή μου.

Έβαλα/έβγαλα το usb, του άλλαξα usb θύρα αλλά παρόλο που όταν τον συνδέω ακούγετε ο ήχος ότι μια συσκευή συνδέθηκε δεν τον εμφανίζει πουθενά.post-165544-0-98210500-1299263143_thumb.jpg

Στην διαχείριση συσκευών τον εμφανίζει, από εκεί στις ιδιότητες πάτησα ενημέρωση λογισμικού και μου λέει ότι είναι οκ.

post-165544-0-86696900-1299263152_thumb.jpg

post-165544-0-82058800-1299263160_thumb.jpg

Στην ασφαλή κατάργηση μου τον εμφανίζει σαν τόμο F αλλά όταν πάω να το πληκτρολογήσω σαν Path, βγάζει κάποιο σφάλμα.

post-165544-0-46287500-1299263169_thumb.jpg

Επίσης από όταν μου παρουσίασε αυτό το πρόβλημα όταν τον έχω συνδεδεμένο σε κάποια θύρα usb και πάω να ανοίξω κάποια παράθυρα(Έγγραφα,Εικόνες κλπ) κολλάει το παράθυρο και λέει ότι ο Explorer(explorer.exe) σταμάτησε να λειτουργεί.

Ακόμα όταν πατάω τερματισμό των windows κολλάει στην οθόνη Τερματισμός Λειτουργίας.

Τα 2 παραπάνω γίνονται μέχρι να αποσυνδέσω τον σκληρό, μόλις το κάνω αμέσως ξεκολλάνε και λειτουργούν όλα κανονικά.

Τα ίδια γίνονται και όταν τον δοκιμάσω στο λαπτοπ με Vista ξανά.

καμιά ιδέα; Τhanks in Advance!:P

Δημοσ.

Δοκίμασες να του δόσεις κάποιο γράμμα από την Διαχείριση δίσκων και γενικά από εκεί να δεις τη πληροφορίες σου δίνει;

Αν και όλα δείχνουν ότι ο σκληρώς τα αφήνει σιγά-σιγά τα εγκόσμια.

Άλλο το explorer.exe(αυτό που ανοίγει φακέλους) και άλλο το iexplore.exe(InternetExplorer)

Δημοσ.

Άλλο το explorer.exe(αυτό που ανοίγει φακέλους) και άλλο το iexplore.exe(InternetExplorer)

ναι σωστά το 1ο εννοούσα.

Θα δοκιμάσω τώρα.

*Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε :lol:

Δημοσ.

ναι σωστά το 1ο εννοούσα.

Θα δοκιμάσω τώρα.

To ιδιο προβλημα ειχα και εγω αλλα απο την αρχη της αγορας του αλλα διαπιστωσα πως δεν ήταν αρκετό το ρευμα απο usb.

Δουλευει μονο με πολύ μικρο καλωδιο και στην δικη μου περιπτωση μονο οταν ειναι συνδεμένος στις πισω usb και ποτε με προεκταση καλωδιου.

Υπάρχει περιπτωση η ταση του τροφοδωτικου σου (5.0 volt) να μην ειναι 5 και να ειναι λιγοτερο. Ολοι οι τροφοδωτουμενοι δισκοι απο usb (δηλαδή χωρις τροφοδοτικο εξωτερικο) είναι πολύ απαιτητικοί σε ρευμα. Δες το.

Δημοσ.

Αν δεν εχει εγγυηση δοκιμασε να τον ανοιξεις και να τον συνδεσεις με Sata.Παρομοιο προβλημα ειχα με εναν Maxtor.Χαλασε ο Initio controler.Πολυ πιθανο και εσενα να χαλασε η θηκη αλλα ο σκληρος να λειτουργει κανονικα.

Δημοσ.

Αν δεν εχει εγγυηση δοκιμασε να τον ανοιξεις και να τον συνδεσεις με Sata.Παρομοιο προβλημα ειχα με εναν Maxtor.Χαλασε ο Initio controler.Πολυ πιθανο και εσενα να χαλασε η θηκη αλλα ο σκληρος να λειτουργει κανονικα.

Αυτό σκεφτόμουν να κάνω.

Thanks σε όλους για την προσπάθεια! ^_^

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...