Προς το περιεχόμενο

Τι να κανω με την σχεση μου?? Τα εχω κανει...

Mountainpeak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Ειμαι 25 με μια κοπελα (30) εδω και εναμιση χρονο. Απο το περασμενο φθινοπωρο και μετα ειμαστε σε μια περιεργη κατασταση.

Της εχω κανει μερικα πολυ κακα πραγματα, οπως της εκρυψα την αληθεια μια φορα για ενα οικογενειακο μου προβλημα, δεν ηθελα να την ανησυχησω, μετα απο καποιο καιρο αρνηθηκα οτι εχω προβλημα με προωρη εκσπερατωση (δεν ειχα παλια, τωρα μου παρουσιαστηκε και εχω φρικαρει), και τελος δεν σεβαστηκα μια φορα οτι ηθελε το χωρο και το χρονο της. Μετα απο ολα αυτα για να μην πολυλογω μου ειπε ξεκαθαρα και με το δικιο της οτι πλεον δεν με εμπιστευεται και δεν ξερει αν θα μπορει να με εμπιστευτει ξανα.

Πως νοιωθω γι αυτην? Την αγαπαω, δεν εχω ξανανοιωσει ετσι για καμια στο παρελθον και εχω περασει απο παρα πολλες σχεσεις. Τα εχω κανει τοσο σκατα και δεν ξερω πως να την κανω να ξανανοιωσει ξανα οτι μπορει να με εμπιστευεται οπως στην αρχη. Ειμαι χαμενος εντελως...

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

129180760489860600.jpg

just in case.

Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Δημοσ.

Δεν ειναι ουτε troll ουτε ζηλια. Της εχω απολυτη εμπιστοσυνη και δεν ειμαι 5χρονων να παιζω με τα forums. Καποια σοωαρη απαντηση ψαχνω και οχι να αυξησω απλα τα posts μου ty

Δημοσ.

129180760489860600.jpg

just in case.

Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Δεν ειναι ουτε troll ουτε ζηλια. Της εχω απολυτη εμπιστοσυνη και δεν ειμαι 5χρονων να παιζω με τα forums. Καποια σοωαρη απαντηση ψαχνω και οχι να αυξησω απλα τα posts μου ty

12459733009322.png

Τα posts δεν αυξάνονται στο μπλα μπλα

Δημοσ.

ριχτα πανω της,πες της οτι αυτη φταιει που εκσπερματωσες γρηγορα και αν σε ρωτησει τι και πως πες της οτι θες το χρονο σου :devil:

Δημοσ.

Μολις παρουσιαστηκε το σεξουαλικο δεν καθησα να το συζητησω μαζι της, προτιμησα ο μακας να το λυσω μονος μου, ειχα επηρεαστει με ενα προβλημα με τους γονεις μου στο σπιτι και ημουνα στην κοσμαρα μου με αποτελεσμα οταν της μιλαγα να ημουν αλλος εντελως ανθρωπος και μια αλλη βραδυα ηθελε λιγο χωρο και χρονο και δεν το σεβαστηκα αυτο. Ολα αυτα ειναι πολυ σημαντικα γι αυτην αλλα εγω... το χαβα μου, την πιεζα να ειμαι μαζι της να της κανω παρεα χωρις να σκεφτομαι καθαρα..

Η γυναικα παιδια ειναι θεα, μονο και μονο οταν την βλεπω εχω στυσεις. Το ρεκορ δλδ μια φορα... με το μπηκα μεσα της, τελειωσα... φρικτη βραδυα εκεινη. Τοτε εγινε το μεγαλο μπαμ

Δημοσ.

Αν την πρώτη φορά τελειώνεις σε 1-2 λεπτά και τη δεύτερη κρατάς 1 ώρα, θεωρείται πρόβλημα πρόωρης?

Όχι, είναι σαν το Θ.Μ.Κ.Ε: χρόνος τελικού μείον χρόνο αρχικού :Ρ

Δημοσ.

Mηπως ολα αυτα να τα ελεγες στην κοπελα.. και οχι σε μας ? Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να της εχεις εμπιστοσυνη και να μιλας ειλικρινα μαζι της.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...