Προς το περιεχόμενο

Τι να κανω με την σχεση μου?? Τα εχω κανει...

Mountainpeak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γλυκα της μιλαω παντα, αλλα βαλε το γλυκα σε εναν βαθμο ακρον αωτον, οχι γλυτσα, αλλα σε εναν υπερβολικο βαθμο που σε καμια δεν αρεσει

Oχι και σε καμια... παντα υπαρχουν οι εξαιρεσεις λολ

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mηπως ολα αυτα να τα ελεγες στην κοπελα.. και οχι σε μας ? Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να της εχεις εμπιστοσυνη και να μιλας ειλικρινα μαζι της.

Τι καλύτερο από παντελώς άγνωστα άτομα στο νετ που το μεγαλύτερο ποσοστό θα το πάρει στην πλάκα;

100% success :devil:

Δημοσ.

Τι καλύτερο από παντελώς άγνωστα άτομα στο νετ που το μεγαλύτερο ποσοστό θα το πάρει στην πλάκα;

100% success :devil:

To σιγουρο ειναι οτι δεν θα βρει λυση απο μας, το λεω για να μη περιμενει αδικα :P

Δημοσ.

ο "μικρος" Mountainpeak δεν παρασουσιαζεται στην πρωινη αναφορα λοιπον αδικαιολογητως απων λοιπον κριμα δεν σθαστηθκε στο "υψος" του

Συγνωμη παδια αλλα δεν μπορουσα να μην το πω

Δημοσ.

συγνωμη αλλα της μιλαγα τωρα στο τηλεφωνο και ημουνα afk

Πολλες φορες αγνωστοι μεταξυ αγνωστων μιλανε ποιο καλα, ποιο ανοιχτα, μ αρεσει να ακουω γνωμες αλλων και ποτε δε ξερεις, μπορει και καποιος αλλος να εχει κατι παρομοιο ή ιδιο με εμενα.

Δημοσ.

Oχι και σε καμια... παντα υπαρχουν οι εξαιρεσεις λολ

Σεβαστο, απλα εμενα ποτε δεν μ αρεσαν αυτες οι αντιμετωπισεις του τυπου "γουτσουκαρδουλοαγαπουλιτσα καλημερα, τι κανει το μωρουλινι μου?" μπλιαχ και ελεος :P

Δημοσ.

εχεις 2 χερια.

μπορεις να παρεις και hands free.

τουλαχιστον ειναι τουμπανο αυτη?

Το τουμπανο δεν ειναι αρκετο, δεν μ αρεσουν οι συγκρισεις, αλλα επειδη το απαιτει η περισταση τωρα, φαντασου την Μπελουτσι, ε, χιλιες φορες καλυτερη!

Προφυλακτικο με επιβραδυντικο??+ 2 παχιες κανα 2ωρω πριν τη πραξη.............(δεν κοροιδευω)

δεν χρησιμοποιουμε προφυλακτικα, δεν ειμαστε φαν, ξενα σωματα δεν βαζουμε αναμεσα μας.

Ειναι στιγμες που τελειωνω γρηγορα και αλλες που το παλευω καλυτερα, δεν εχουμε ησυχασει ομως ακομα τελειως..

Δημοσ.

Η λυση του αυνανισμου δεν βοηθα?δοκιμασες?

Υ.Γ= http://www.medlook.net/article.asp?item_id=2888

Καπως βοηθαει ναι, αλλα το θεμα ειναι ρε συ να μην χρειαζεται να αυνανιζεσαι συνεχεια δηλαδη πριν κανεις ερωτα, ετσι το βλεπω εγω.

Τωρα το σπρευ, ξερω γω, ειναι ενταξει ολα αυτα τα "μαντζουνια"?

Δημοσ.

ρε φιλε οσο σοβαρη μπορει να ειναι μια γνωμη ενως αγνωστου σε μια σχεση αλλων 2 τελειως αγνωστων ατομων σε εμενα απλα θα σου πω αυτο.

πρωτα απο οτι φαίνεται ακομα την γουσταρεις πολυ και αν χωρισετε θα παθεις αυτο που επαθα και εγω με μια "τελεια" σχεση που τελειωσε μετα απο 2χρονια απο αποφαση της.

αυτο λεγετε "the one who got away syndrome" για να καταλαβεις καλυτερα τι εννοω δες τον Neil P.Harris να το εξηγεί τελεια

απο το 1:30 μεχρι 3:40.

http://www.youtube.com/watch?v=WiRd4nq8RfY

αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να αποφασισεις εσυ τι θες πρωτα και τι πρεπει να γινει,

και οταν τα βρεις με τον εαυτο σου κατσε και μιλα της.

αλλα παρτο σοβαρα,δηλαδη βγείτε εξω και καθηστε να φατε καπου ωραια,

και εξήγησε οριμα τα οσα εχεις να πεις.

σαγαπαω, μου αρεσεις, μου την σπαει αυτο, δεν σε εμπιστευομαι οταν κανεις ετσι, κτλ κτλ

και αναφερε ολα τα προβληματα συγκεκριμενα, ζηλια περι του σεξ...

εσυ μου την σπας ετσι που μαγειρευεις κτλ κτλ.

οταν τα βρειτε(αν καταληξετε να τα βρείτε) πες της οτι απο σημερα η σχεση ειναι σε ενα αλλο επιπεδο και γινετε μια καινουργια αρχη.

γυριστε σπιτι καντε οτι κανετε αλλα πολυ αργα! δηλαδη δωσε ενδιαφερον σε οτι κανεις πανω της σαν να ειναι πρωτη φορα.και οταν ειστε μετα στο κρεβατι πες της οτι σημαινει τα παντα για σενα, ειναι οτι πιο ομορφο υπαρχει στην ζωη σου και καθε χρονο απο τωρα που θα ειστε μαζι εκεινο το βραδυ καθε χρονια θα ειναι ο αγιος βαλεντινος σας. μια μικρη επετιο καθε χρονο. αναφερε ολα αυτα.

και αν οντως παει καλα και κρατησετε του χρονου τετοια μερα θα περασεις οσο πιο καλα γινετε.

που συμενει=super BJ με λιγα λογια γιατι παντα θα θυματε το πρωτο βραδυ και οσα της εκανες και ειπες.

αν το κανεις και πετυχει τελικα, ζητα μου το paypal Μου για κανα donation! :mrgreen:

καλα ξεμπερδεματα!!

Δημοσ.

καταρχην μπορεις να συζητησεις με την κοπελα σου το <<προβλημα>> σου και μετα μια επισκεψη σε εναν γιατρο ανδρολογο δεν ειναι καθολου κακη.τωρα για το σπρει τι να πω,δεν ξερω ουτε ξερω καποιον που το εχει χρησιμοποιησει,σκεψου ομως την επισκεψη στο γιατρο καλο θα σου κανει!

πσ=μηπως η κοπελια ειναι φωτια και λαβρα και ο μικρος απο κατω τρελεναιτε??

ρε φιλε οσο σοβαρη μπορει να ειναι μια γνωμη ενως αγνωστου σε μια σχεση αλλων 2 τελειως αγνωστων ατομων σε εμενα απλα θα σου πω αυτο.

πρωτα απο οτι φαίνεται ακομα την γουσταρεις πολυ και αν χωρισετε θα παθεις αυτο που επαθα και εγω με μια "τελεια" σχεση που τελειωσε μετα απο 2χρονια απο αποφαση της.

αυτο λεγετε "the one who got away syndrome" για να καταλαβεις καλυτερα τι εννοω δες τον Neil P.Harris να το εξηγεί τελεια

απο το 1:30 μεχρι 3:40.

http://www.youtube.com/watch?v=WiRd4nq8RfY

αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να αποφασισεις εσυ τι θες πρωτα και τι πρεπει να γινει,

και οταν τα βρεις με τον εαυτο σου κατσε και μιλα της.

αλλα παρτο σοβαρα,δηλαδη βγείτε εξω και καθηστε να φατε καπου ωραια,

και εξήγησε οριμα τα οσα εχεις να πεις.

σαγαπαω, μου αρεσεις, μου την σπαει αυτο, δεν σε εμπιστευομαι οταν κανεις ετσι, κτλ κτλ

και αναφερε ολα τα προβληματα συγκεκριμενα, ζηλια περι του σεξ...

εσυ μου την σπας ετσι που μαγειρευεις κτλ κτλ.

οταν τα βρειτε(αν καταληξετε να τα βρείτε) πες της οτι απο σημερα η σχεση ειναι σε ενα αλλο επιπεδο και γινετε μια καινουργια αρχη.

γυριστε σπιτι καντε οτι κανετε αλλα πολυ αργα! δηλαδη δωσε ενδιαφερον σε οτι κανεις πανω της σαν να ειναι πρωτη φορα.και οταν ειστε μετα στο κρεβατι πες της οτι σημαινει τα παντα για σενα, ειναι οτι πιο ομορφο υπαρχει στην ζωη σου και καθε χρονο απο τωρα που θα ειστε μαζι εκεινο το βραδυ καθε χρονια θα ειναι ο αγιος βαλεντινος σας. μια μικρη επετιο καθε χρονο. αναφερε ολα αυτα.

και αν οντως παει καλα και κρατησετε του χρονου τετοια μερα θα περασεις οσο πιο καλα γινετε.

που συμενει=super BJ με λιγα λογια γιατι παντα θα θυματε το πρωτο βραδυ και οσα της εκανες και ειπες.

αν το κανεις και πετυχει τελικα, ζητα μου το paypal Μου για κανα donation! :mrgreen:

καλα ξεμπερδεματα!!

σωστος!δεν ειδα το ποστ του φιλου πριν απαντησω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...