Προς το περιεχόμενο

Τι να κανω με την σχεση μου?? Τα εχω κανει...

Mountainpeak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο λεγετε "the one who got away syndrome" για να καταλαβεις καλυτερα τι εννοω δες τον Neil P.Harris να το εξηγεί τελεια

απο το 1:30 μεχρι 3:40.

http://www.youtube.com/watch?v=WiRd4nq8RfY

αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να αποφασισεις εσυ τι θες πρωτα και τι πρεπει να γινει,

και οταν τα βρεις με τον εαυτο σου κατσε και μιλα της.

αλλα παρτο σοβαρα,δηλαδη βγείτε εξω και καθηστε να φατε καπου ωραια,

και εξήγησε οριμα τα οσα εχεις να πεις.

σαγαπαω, μου αρεσεις, μου την σπαει αυτο, δεν σε εμπιστευομαι οταν κανεις ετσι, κτλ κτλ

και αναφερε ολα τα προβληματα συγκεκριμενα, ζηλια περι του σεξ...

εσυ μου την σπας ετσι που μαγειρευεις κτλ κτλ.

οταν τα βρειτε(αν καταληξετε να τα βρείτε) πες της οτι απο σημερα η σχεση ειναι σε ενα αλλο επιπεδο και γινετε μια καινουργια αρχη.

γυριστε σπιτι καντε οτι κανετε αλλα πολυ αργα! δηλαδη δωσε ενδιαφερον σε οτι κανεις πανω της σαν να ειναι πρωτη φορα.και οταν ειστε μετα στο κρεβατι πες της οτι σημαινει τα παντα για σενα, ειναι οτι πιο ομορφο υπαρχει στην ζωη σου και καθε χρονο απο τωρα που θα ειστε μαζι εκεινο το βραδυ καθε χρονια θα ειναι ο αγιος βαλεντινος σας. μια μικρη επετιο καθε χρονο. αναφερε ολα αυτα.

και αν οντως παει καλα και κρατησετε του χρονου τετοια μερα θα περασεις οσο πιο καλα γινετε.

που συμενει=super BJ με λιγα λογια γιατι παντα θα θυματε το πρωτο βραδυ και οσα της εκανες και ειπες.

αν το κανεις και πετυχει τελικα, ζητα μου το paypal Μου για κανα donation! :mrgreen:

καλα ξεμπερδεματα!!

πρωτα απο οτι φαίνεται ακομα την γουσταρεις πολυ και αν χωρισετε θα παθεις αυτο που επαθα και εγω με μια "τελεια" σχεση που τελειωσε μετα απο 2χρονια απο αποφαση της.

Τώρα ξέρουμε και τον λόγο της απόφασης της.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

joef_gr εχουνε μεγαλη βαση ολα αυτα που λες, εχουνε γινει πιο παλια, στην 1η μου μακια... και την 2η, αλλα στην τριτη...

Τωρα θα μου πεις, ηλιθιος εισαι ρε φιλε τελος, καλα να παθεις και να σου πω θα εχεις απολυτο δικιο δεν θα διαφωνισω.

Αλλα το θεμα ειναι τι κανω απο εδω και περα.

πσ=μηπως η κοπελια ειναι φωτια και λαβρα και ο μικρος απο κατω τρελεναιτε??

Ωωωωωωωω ναι, οχι απλα φωτια, πυρκαγια σκετη!

Τώρα ξέρουμε και τον λόγο της απόφασης της.

Τι εννοεισ δλδ? τι καταλαβες οτι ειναι ο λογος που τωρα "δεν ειμαστε μαζι"? γιατι τωρα ειμαστε και δεν ειμαστε

Δημοσ.

δεν εμπιστευεται εσενα η το πουλι σου;

ειλικρινα διαβασα το ΟΠ σου και δεν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα;

αυτη καταρχας γιατι δεν σε εμπιστευεται; επειδη δεν της ειπες αμεσως οτι εχεις το συγκεκριμενο προβλημα;

αυτη ειναι απολυτα φυσιολογικη αντιδραση για εναν ανθρωπο να θελει να αποκρυψει καποιο σοβαρο προβλημα υγειας απο τους συναθρωποςυ.

διοτι η προωρη εκσπερμάτωση ειναι ενα σοβαρο προβλημα υγειας.και εφοσων το εμαθε εστω καθυστερημένα και φανταζομαι οχι απο σενα αλλα

το καταλαβε μονη της,τουλαχιστον περα απο το θεμα εμπιστοσυνης επρεπε να δειξει κατανοηση και συμπαρασταση πανω σε αυτο που περνας.

και απο οτι καταλαβα αυτη δεν το εκανε,αντεδρασε τελειως εγωιστικα.

θα μου πεις γυναικα ειναι,ο εγωισμος ειναι μεσα στην φυση της.αλλα ομως αφου εδω οπως λες υπαρχε θεμα αγαπης,εχετε μια σοβαρη σταση και επειδη

εισαστε δυο ωριμοι ανθρωποι,πιστευω πως τελικα αυτη οφειλει να ξεπερασει,εστω προσωρινα, τον εγωισμο της και την αισθηση προδοσιας απο την πλευρα σου που νοιωθει και να σταθει στο πλαι σου,να σε στηριξει και να δειτε πως μπορειτε να λυσετε μαζι αυτο που περνας και αργοτερα προχωρατε

και με τα αλλα πρβληματα που απασχολουν την σχεση σας.

τα λεω σωστα;

Δημοσ.

δεν εμπιστευεται εσενα η το πουλι σου;

ειλικρινα διαβασα το ΟΠ σου και δεν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα;

αυτη καταρχας γιατι δεν σε εμπιστευεται; επειδη δεν της ειπες αμεσως οτι εχεις το συγκεκριμενο προβλημα;

αυτη ειναι απολυτα φυσιολογικη αντιδραση για εναν ανθρωπο να θελει να αποκρυψει καποιο σοβαρο προβλημα υγειας απο τους συναθρωποςυ.

διοτι η προωρη εκσπερμάτωση ειναι ενα σοβαρο προβλημα υγειας.και εφοσων το εμαθε εστω καθυστερημένα και φανταζομαι οχι απο σενα αλλα

το καταλαβε μονη της,τουλαχιστον περα απο το θεμα εμπιστοσυνης επρεπε να δειξει κατανοηση και συμπαρασταση πανω σε αυτο που περνας.

και απο οτι καταλαβα αυτη δεν το εκανε,αντεδρασε τελειως εγωιστικα.

θα μου πεις γυναικα ειναι,ο εγωισμος ειναι μεσα στην φυση της.αλλα ομως αφου εδω οπως λες υπαρχε θεμα αγαπης,εχετε μια σοβαρη σταση και επειδη

εισαστε δυο ωριμοι ανθρωποι,πιστευω πως τελικα αυτη οφειλει να ξεπερασει,εστω προσωρινα, τον εγωισμο της και την αισθηση προδοσιας απο την πλευρα σου που νοιωθει και να σταθει στο πλαι σου,να σε στηριξει και να δειτε πως μπορειτε να λυσετε μαζι αυτο που περνας και αργοτερα προχωρατε

και με τα αλλα πρβληματα που απασχολουν την σχεση σας.

τα λεω σωστα;

Εχεις και δεν εχεις. Οταν εγινε την πρωτη φορα οκ ολοι δεχονται οτι αυτα τα πραγματα συμβαινουν.

Οταν ομως γινεται και 2η και 3η και 4η και εγω δεν μιλαω, νταξει, γιατι να μην μιλησω, εχει καθε δικιο να μου την μπει, ειναι προβλημα που τα ζευγαρια δεν πρεπει να αφηνουν και αυτοσ που εχει το προβλημα να συζητησει με την/τον συντροφο του/της.

Στη θεση της και εμενα θα με πειραζε, αν δεν μιλησεις στον ανθρωπο σου σε ποιον θα μιλησεις?

Απλα γινανε και ολα τα αλλα μετα και καταληξαμε τωρα να ειμαστε οπως ειμαστε, να φοβαται να με εμπιστευτει ξανα :(

Δημοσ.

Γιατί συζητάμε το προφανές τόση ώρα;

Έκανες μαλακία, δέξου το, κάνε ότι είπε ο joef_gr, και προσπάθησε να βρεις καμιά βοήθεια για το πρόβλημα σου, σκέψου ξέρω εγώ, την εφορία, τον Παπανδρέου, ξέρω εγώ..

Επίσης μετά από ενάμιση χρόνο την βρίσκεις ακόμα hot? οι περισσότεροι στο εξάμηνο την βρίσκουν hot.:P

Δημοσ.

Επίσης μετά από ενάμιση χρόνο την βρίσκεις ακόμα hot? οι περισσότεροι στο εξάμηνο την βρίσκουν hot.:P

Lol, ελιωσα να 'σαι καλα.

Και πες οτι ολα αυτα βαινουν καλως. Πως να την κανω να ξαναγυρισει εκει που ειμασταν ειναι το θεμα, αυτο με καει. Δεν θελω να την χασω με την καμια δλδ.

Και please μην ακουσω την κλασσικη ατακα "απο γυναικες αλλο τιποτα αδερφε!", εχω γνωρισει παρα πολλες στην ζωη μου, οταν γνωρισα ομως αυτην, με το που κοιταχτηκαμε δλδ νταξει, μονο οποιος το εχει ζησει καταλαβαινει.

Δημοσ.

Lol, ελιωσα να 'σαι καλα.

Και πες οτι ολα αυτα βαινουν καλως. Πως να την κανω να ξαναγυρισει εκει που ειμασταν ειναι το θεμα, αυτο με καει. Δεν θελω να την χασω με την καμια δλδ.

Και please μην ακουσω την κλασσικη ατακα "απο γυναικες αλλο τιποτα αδερφε!", εχω γνωρισει παρα πολλες στην ζωη μου, οταν γνωρισα ομως αυτην, με το που κοιταχτηκαμε δλδ νταξει, μονο οποιος το εχει ζησει καταλαβαινει.

Δεν θες να την χάσεις αλλά δεν γίνεται να την κρατήσεις αν θελήσει να φύγει κάποια στιγμή, οπότε τράβα μίλα της γιατί σε κόβω στο τέλος να τραβιέσαι μόνος σου.:Ρ

Δημοσ.
Γιατί συζητάμε το προφανές τόση ώρα;

γιατι μαλλον τρολλαρει.

οταν εχεις τετοιο προβλημα σε μια σχεση πας στον κολλητό σου και κλαιγεσαι,δεν ξημεροβραδιεσαι σε ενα φορουμ για υπολογιστες

για να παρεις συμβουλες απο αγνωστους.

Δημοσ.

Ενα ευχαριστω για τον χρονο σας, σερνομαι βασικα και θα παω να ξαπλωσω, καληνυχτα σε ολους.

Τα υπολοιπα τα κοιταζω το πρωι με το καλο.

ο/

Δημοσ.

Σου βρήκα λύση ! Πάνω στα αχ βαχ κλισέ τα ματια και σκέψου μια γριά άσχημη σάπια σταφιδού και άνοιγε τα ματια σου ανά πέντε δευτερόλεπτα. Επανέλαβε το συνεχεια και θα κρατήσεις ώρα. Για να σου εξηγήσω τι εννοώ.. την ώρα που θα πας να τελειώσεις θα σκέφτεσαι την γριά και θα σου κόβετε αλλα πριν σου πέσει το "ηθικό" θα ανοίγεις τα ματια , θα βλέπεις την γκόμενα και θα ξανασηκώνεται.

τι έγραψα πάλι .. :o :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

δεν χρησιμοποιουμε προφυλακτικα, δεν ειμαστε φαν, ξενα σωματα δεν βαζουμε αναμεσα μας.

Mεγαλη μακακια αυτο... δεν ξερεις ο αλλος τι αρρωστιες εχει.

Δημοσ.

Mεγαλη μακακια αυτο... δεν ξερεις ο αλλος τι αρρωστιες εχει.

Ε, τώρα έχουν κάτι κοινό, ΣΜΑ :Ρ

Δημοσ.

Ε, τώρα έχουν κάτι κοινό, ΣΜΑ :Ρ

ΣΜN , συφιλλη, aids... ειναι και πολλα να τα θυμαμαι απεξω :P

Δημοσ.

ΣΜN , συφιλλη, aids... ειναι και πολλα να τα θυμαμαι απεξω :P

Κονδυλώματα, αυυυυυυυυυτό είναι πάθηση όχι aids και μαλακίες.:Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...