bakxaf Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Καλημερα, εχω ενα προβλημα εδω και μια βδομαδα και απο οτι βλεπω τις δυο τελευταιες μερες δεν θα βγαλει για πολυ. Οταν παταω τον διακοπτη να αναψει ο Η/Υ παει να αναψει(αναβουν τα ανεμιστηρακια) και μετα απο 1 δευτερολ. σβηνει, μετα παει να ξανα αναψει και παλι το ιδιο , σημερα εκανε ενα 5 λεπτο να αναψει και εκανε το ιδιο πραμα αναβε 1 δευτερο και εσβηνε. Αν τον βαλω σε κατασταση αναμονης παρατηρησα οτι ξεκιναει κανονικα ή αν τον σβησω και τον αναψω παλι αναβει, αλλα οσο περναει η ωρα θα αρχησει παλι να κανει τα ιδια. οταν αναβει μου βγαζει ενα μυνημα OPT1 TEMP overhead is detected! Press F1 to resume και ξεκιναει κανονικα μετα edit. το τροφοδοτικο μου ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806329
probe Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Με τη μητρική κάτι παίζει. Έχεις κάνει overclocking; Κάνε clear cmos κατ αρχήν και φόρτωσε τα defaults στο cmos setup. Κοίταξε επίσης και τις θερμοκρασίες στο hardware monitor (bios) ή στα windows αν σου ανοίγει. Περιέγραψε και το σύστημά σου.
rafail1994 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Έκτος από αυτά που σου είπε ο probe δοκίμασε να βραχυκυκλώσεις τα δυο pin για να ξεκινήσεις τον υπολογιστή.
bakxaf Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 το PC μου PSU ZALMAN ZM750-HP 750W M/B ASUS P5E INTEL C2D 8400 RAM 2G CELLSHOCK 1066 VGA XFX 8800GTS 512 ειχα κανει o/c τον ειχα 3,6 αλλα δεν ειχα προβλημα εδω και 2 χρονια επισης εχω bios Rampage Formula ImageShack.us Έκτος από αυτά που σου είπε ο probe δοκίμασε να βραχυκυκλώσεις τα δυο pin για να ξεκινήσεις τον υπολογιστή. και πως γινετε αυτο?
probe Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Αφού έχεις μονταρισμένο bios δοκίμασε το εξής (από forum), sorry βαριέμαι να το μεταφράσω. Είναι για μετά το φλασάρισμα. After that, CLR CMOS and go into the bios. Just make sure to disable the second Gigabit lan (since you only have one) and in Hardware monitor, disable the temp warnings for everything except the MB and CPU. So disable in BIOS the sensors OPT 1/2/3 and any hardware that is not present in P5E....
bakxaf Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 λοιπον εκανα CLR CMOS και παλι εκανε τα ιδια 5-6 φορες και οταν μπηκα στο BIOS η τιμες του ΟΡΤ1:100C OPT2:25 OPT3:100 Αφού έχεις μονταρισμένο bios δοκίμασε το εξής (από forum), sorry βαριέμαι να το μεταφράσω. Είναι για μετά το φλασάρισμα. After that, CLR CMOS and go into the bios. Just make sure to disable the second Gigabit lan (since you only have one) and in Hardware monitor, disable the temp warnings for everything except the MB and CPU. So disable in BIOS the sensors OPT 1/2/3 and any hardware that is not present in P5E.... θα απενεργοποιησω τωρα τα ΟΡΤ edit λοιπον τα απενεργοποιησα και ξεκινισε κανονικα, τωρα θα τον κλεισω κανα 2ωρο και θα δοκιμασω παλι να δω. επιστρεφω με νεωτερα σε λιγο
bakxaf Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 τωρα που αναψα παλι το PC παλι μου το εκανε 3 φορες και αναψε . μυπως ειναι τπτ αλλο?
phanispal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δοκίμασε κανα BIOS update/downgrade μπας και αλλάξει τίποτα. Φαντάζομαι έχεις το modded κάπου.
probe Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δοκίμασε κανα BIOS update/downgrade μπας και αλλάξει τίποτα. Φαντάζομαι έχεις το modded κάπου. Σωστά, βάλε το δικό της βασικά για να μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν φταίει το μονταρισμένο bios.
bakxaf Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 τελικα και μετα το δικο του ΒΙΟΣ που εβαλα δεν εγινε τπτ οποτε παω για καινουργια μητρικη?(σιγουρα ειναι μητρικη ετσι?????????????δεν παιζει να ειναι τροφοδοτικο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.