heavyaris Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 παιδιά, εχω ένα laptop απο multirama, όταν το αγόρασα είχε τα vista, εγώ πέρασα τα 7, αλλά επειδή έχει διάφορα κολλήματα, θέλω να επιστρέψω στα vista. δυστυχώς cd με λειτουργικό δεν έλαβα, αλλά και η διαδικασία recovery μου λένε πώς έπρεπε να είχα δημιουργήσει εγώ ένα cd με το που αγόρασα το φορητό. (κάτι που δεν έκανα). απο ότι καταλαβαίνω αυτό που μπορώ να κάνω είναι να κατεβάσω τα vista home premium απο το site της microsoft και όταν μου ζητηθεί cd-key να βάλω αυτόν που αναγράφεται στο αυτοκόλλητο. ψάχνω στο site της microsoft, μου βγάζει ένα σωρό downloads αλλά όχι λειτουργικά. τι γίνεται, μήπως σταμάτησαν να έχουν διαθέσιμα λειτουργικά για κατέβασμα; ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Ποτέ δεν μπορούσες να κατεβάσεις λειτουργικό από την σελίδα της microsoft,υπάρχουν κάποιες σελίδες για φοιτητές και ιδρύματα από όπου μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο αλλά πρέπει να είσαι μέλος. 100% τα windows7 πάνε καλλίτερα από τα vista,οπότε για τα κολλήματα σου ευθύνεται κάτι άλλο(driver; ),δεν μας τα περιγράφεις καλλίτερα μπας και το παλέψεις και σου δουλέψουν σωστά τα 7;
heavyaris Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 δεν μπορώ να περιγράψω κάτι συγκεκριμένο, απλά κολλάνε όταν πάς να ανοίξεις οποιοδήποτε πρόγραμμα, με διάφορα μηνύματα του στυλ "το στοιχειο των windows σταματησε να λειτουργει" υποψιάζομαι επειδή είναι σπασμένα, (αλλά και πάλι τα έχω σε άλλους 2 desktop και δεν έβγαλαν το παραμικρό κόλλημα) τι να πώ. επίσης πρώτη φορά είδα στα 7 μπλέ οθόνες στο φορητό, απο τις πρώτες μέρες που τα έβαλα κιόλας. δεν αντιλέγω ότι πάνε καλύτερα τα 7, απλά είμαι πολύ περίεργος αν ξαναβάλω το λειτουργικό που είχε όταν τον αγόρασα, αν θα κολλάει. εαν είναι να κατεβάσω παράνομα σπασμένα και τα βίστα, τότε καλύτερα να μείνω με αυτά..
TheELF Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Κάνε έναν έλεγχο αν έχεις όλους τους σωστούς οδηγούς,αν θες ανέβασε το μοντέλο να ψάξουμε και εμείς για οδηγούς. Δεν γίνεται αν δούλευε σωστά με vista με τα 7 πρέπει να πετάει.
heavyaris Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 ευχαριστώ παιδιά, τώρα τι μοντέλο να είναι θα κοιτάξω απο κάτω, έχει έναν κωδικό, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει, θα τον γράψω.
outlaw Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Όλα τα multirama φορητά είναι γυφτο-barebones. Πες μας το μοντέλο και θα βρεις τους drivers στην πηγή (της Κίνας)!
astak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 1.οσον αφορα τα βιστα πανε στο μαγαζι που το πηρες να ρωτησεις ποσο κοστιζει να σου δωσουν recovery cd. στο ιντερνετ δεν ειναι απαραιτητο να βρεις σπασμενα βιστα.νομιζω οτι μπορεις να βαλεις oem vista home premium απο καποιο τορρενταδικο και να χρησιμοποιησεις το δικο σου product key αλλα νομιζω οτι ειναι καπως δυσκολο ειδικα αν ψαχνεις για greek oem(ας επιβεβαιωσουν και οι υπολοιποι μιας και δεν ειμαι και tech guru) τα βιστα με το sp2 φτιαχνουν καπως.εχουν λιγοτερα κολληματα απο τα αρχικα. 2.τωρα αν θες να μεινεις στα 7 ισως πρεπει να κανεις κανενα φορματ μιας και οπως λες εχει πολλα κολληματα.και να δεις και τους drivers οπως ειπαν οι προηγουμενοι.πες και τα χαρακτηριστικα του λαπτοπ σου.μηπως δεν εχεις επαρκη μνημη?
filip123go Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Όλα τα multirama φορητά είναι γυφτο-barebones. Πες μας το μοντέλο και θα βρεις τους drivers στην πηγή (της Κίνας)! Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι για τα multirama pc... Και το δικό μου μετράει 4 χρόνια ζωής και ακόμα πετάει..! Και, διόρθωσε με αν κάνω λάθος, αλλά,σχεδόν όλα στην Κίνα δεν φτιάχνονται..? μηπως δεν εχεις επαρκη μνημη? Δεν παίζει..! Εφόσον έφτανε για vista φτάνει και για 7.
outlaw Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι για τα multirama pc... Και το δικό μου μετράει 4 χρόνια ζωής και ακόμα πετάει..! Και, διόρθωσε με αν κάνω λάθος, αλλά,σχεδόν όλα στην Κίνα δεν φτιάχνονται..? 4...5..6 δεν έχει σημασία.. barebone είναι κι αυτό.... ναι στη Κίνα φτιάχνονται όλα, αλλά δεν είναι barebones (clevo, compal, marasst, uniwill...etc.).....google it!
heavyaris Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 παιδιά, το αυτοκόλλητο γράφει από κάτω: Ser. NR 0368948 29 NB MULTIRAMA-HQ X-FORCE MS 1674 Τώρα τι άκρη μπορεί να βγεί απο αυτό δεν ξέρω.. Y.Γ τα χαρακτηριστικά είναι αυτά (ίδια με το δικό μου): http://www.msiwhitebook.com/product_spec.asp?model=MS-1674
outlaw Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 http://www.msi.com/product/nb/EX620.html#/?div=Driver
TheELF Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μπορείς να δοκιμάσεις ένα Live Update http://eu.msi.com/service/liveupdate/howtouse.html για να μην ψάχνεσαι.
heavyaris Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 το live update δεν λειτουργεί δυστυχώς, κατεβαίνει το αρχείο αλλά δεν τρέχει..
TheELF Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Τι δεν τρέχει; Έτσι απλά;Κάνα μήνυματάκι βγάζει τουλάχιστον;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.