Προς το περιεχόμενο

προτείνετε μνήμες ραμ αν είναι ευκολο

maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είναι δυνατών να βρεθούν μνήμες ram 4 ή 6gb για τον υπολόγιστή μου σύμφωνα με την υπογραφή μου..;

και αν ειναι εφηκτό ένας SSD (μέχρι 100€) και τον κατάληλο 2tb δίσκο για να τους έχω μαζί όλους..σκέφτομαι τον samsung f4 2tb./.

κανονικά το θέμα:

Καλησπέρα! θα ήθελα αν είναι δυνατών,να γίνει μια σύνθεση υπολογιστή για χρήση web,ταινίες,ΚΥΡΙΩΣ μουσική,και ΕΛΑΧΙΣΤΟ gaming.. το πρόβλημα είναι οτι πρέπει να είναι απο ΕΝΑ ΜΟΝΟ κατάστημα,το οποίο να στέλνει με

αντικαταβολή..

πράγματα που υπάρχουν ήδη:

πληκτρολόγιο ποντίκι

ηχεία

κάρτα ήχου

θα ήθελα επίσης να έχει και μια καρτούλα για tv..

σκληρός δίσκος,θα προτημούσα έναν μικρο(320gb πχ) αλλα να μήν κάνει φασαρία..(στο μέλλον θα του βάλω τον samsung f4 2tb)

απο οθόνη τώρα, θα ήθελα μια 22(23 με καμια παναγία έτσι;)οθόνη που να μήν κουράζει τα μάτια(έχω μια dell απο το 06 και με έχει στραβώσει..)

τα πράγματα με τίποτα ΟΛΑ ΜΑΖΙ δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 550€ (καταλαβαίνετε,δύσκολοι καιροί..)

καταστήματα που βολεύουν:(επαναλαμβάνω αν μπορείτε όλα απο ενα καταστημα να είναι - της κάρτες ram που μπορώ να της βάλω μόνος)

VisionStudio

Multirama

E-shop

η πιο βαριά χρήση του pc θα είναι για ηχογράφηση(με το Magix Και εξωτερική κάρτα ήχου) με το photoshop (ελαχιστες φορές) και με καμια HD ταινία..

ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

(άλλαξα το θέμα για να μην ανοίγω νέο)

Δημοσ.

εκεί που θα πάρεις αυτήν την σύνθεση απλά κράτα τον υπολογιστή που έχεις.

απλά μπορείς να πάρεις μια οθόνη και θα είσαι οκ.

για την χρίση που το θέλεις μια χαρά είναι πάντως

Δημοσ.

Όπως πολύ σωστά επισήμανε ο φίλος LeoNaXe ο υπολογιστής που έχεις είναι αρκετός για την χρήση που κανείς στο pc.

Για μένα αν θέλεις να κανείς κάποια αναβάθμιση έχω να σου προτείνω τα παρακάτω

1.  
  2. Αλλαγή του επεξεργαστή σε έναν μεταχειρισμένο τετραπυρηνο που θα σου δώσει κάποια ώθηση άλλα για μένα για την χρήση που κανείς στο pc είναι τσάμπα λεφτά .
  3. Άλλα δυο dimm μνήμης για να πάμε στα 4gb
  4. Αγορά ενός ssd που θα δώσει στα σίγουρα μια τεραστία ωθήσει
  5. Μετάβαση από τα windows xp σε windows 7 64bit αν βάλεις 4gb μνημη ram.
  6. Αν θέλεις μπορείς να μεταβείς και σε κάποια οθόνη με καλύτερο panel που να μην σε κουράζει στα ματιά αν κάθεσαι αρκετές ώρες στον υπολογιστή άλλα και να απολαμβάνεις της ταινίες σου .

Δημοσ.

θα δώ διαφορά στις ταχύτητες; έχω 2 gb..

ένας φίλος σε προηγούμενο ποστ μου πρότεινε dimm τι διαφορά έχει απο την κανονική;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...