maparios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα είναι δυνατών να βρεθούν μνήμες ram 4 ή 6gb για τον υπολόγιστή μου σύμφωνα με την υπογραφή μου..; και αν ειναι εφηκτό ένας SSD (μέχρι 100€) και τον κατάληλο 2tb δίσκο για να τους έχω μαζί όλους..σκέφτομαι τον samsung f4 2tb./. κανονικά το θέμα: Καλησπέρα! θα ήθελα αν είναι δυνατών,να γίνει μια σύνθεση υπολογιστή για χρήση web,ταινίες,ΚΥΡΙΩΣ μουσική,και ΕΛΑΧΙΣΤΟ gaming.. το πρόβλημα είναι οτι πρέπει να είναι απο ΕΝΑ ΜΟΝΟ κατάστημα,το οποίο να στέλνει μεαντικαταβολή.. πράγματα που υπάρχουν ήδη: πληκτρολόγιο ποντίκι ηχεία κάρτα ήχου θα ήθελα επίσης να έχει και μια καρτούλα για tv.. σκληρός δίσκος,θα προτημούσα έναν μικρο(320gb πχ) αλλα να μήν κάνει φασαρία..(στο μέλλον θα του βάλω τον samsung f4 2tb) απο οθόνη τώρα, θα ήθελα μια 22(23 με καμια παναγία έτσιοθόνη που να μήν κουράζει τα μάτια(έχω μια dell απο το 06 και με έχει στραβώσει..) τα πράγματα με τίποτα ΟΛΑ ΜΑΖΙ δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 550€ (καταλαβαίνετε,δύσκολοι καιροί..) καταστήματα που βολεύουνεπαναλαμβάνω αν μπορείτε όλα απο ενα καταστημα να είναι - της κάρτες ram που μπορώ να της βάλω μόνος) VisionStudio Multirama E-shop η πιο βαριά χρήση του pc θα είναι για ηχογράφηση(με το Magix Και εξωτερική κάρτα ήχου) με το photoshop (ελαχιστες φορές) και με καμια HD ταινία.. ευχαριστώ για τον χρόνο σας! (άλλαξα το θέμα για να μην ανοίγω νέο)
moldovan20 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 CASE CPU MOBO HDD PSU RAM OPTICAL MONITOR 550€ μικρά
maparios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 με αυτά τα λεφτά (550€) παίρνω καλύτερο απο ότι στην υπογραφή μου (μείον του σκληρού) η όχι;
LeoNaXe Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 εκεί που θα πάρεις αυτήν την σύνθεση απλά κράτα τον υπολογιστή που έχεις. απλά μπορείς να πάρεις μια οθόνη και θα είσαι οκ. για την χρίση που το θέλεις μια χαρά είναι πάντως
maparios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 ναι,αλλα τον έχω 3 χρόνια..κολλάει πολύ σε κάποια σημεία και μου την σπάει..
rafail1994 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Όπως πολύ σωστά επισήμανε ο φίλος LeoNaXe ο υπολογιστής που έχεις είναι αρκετός για την χρήση που κανείς στο pc. Για μένα αν θέλεις να κανείς κάποια αναβάθμιση έχω να σου προτείνω τα παρακάτω Αλλαγή του επεξεργαστή σε έναν μεταχειρισμένο τετραπυρηνο που θα σου δώσει κάποια ώθηση άλλα για μένα για την χρήση που κανείς στο pc είναι τσάμπα λεφτά . Άλλα δυο dimm μνήμης για να πάμε στα 4gb Αγορά ενός ssd που θα δώσει στα σίγουρα μια τεραστία ωθήσει Μετάβαση από τα windows xp σε windows 7 64bit αν βάλεις 4gb μνημη ram. Αν θέλεις μπορείς να μεταβείς και σε κάποια οθόνη με καλύτερο panel που να μην σε κουράζει στα ματιά αν κάθεσαι αρκετές ώρες στον υπολογιστή άλλα και να απολαμβάνεις της ταινίες σου .
maparios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 όταν λές dimm μνήμης τί εννοείς; EDIT: εννοείς κάτι τέτοιο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553956 τι λες είναι καλύτερο, να πάρω 2χ2gb ή ένα έτοιμο 4gb 2χ2 όπως αυτό;
maparios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 μπορεί κάποιος να προτείνει καμια καλή μνήμη 4 ή 6 gb;;
maparios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 μιτρική ASROK ConRoe1333-D667 60 με 80 € διαθέτω.. για τους σκληρούς απο 100€
phanispal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέχρι 4GB δέχεται η μητρική σου. http://www.skroutz.gr/s/293156/Kingston-2GB-667MHz-DDR2-Non-ECC-CL5-DIMM.html
maparios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 θα δώ διαφορά στις ταχύτητες; έχω 2 gb.. ένας φίλος σε προηγούμενο ποστ μου πρότεινε dimm τι διαφορά έχει απο την κανονική;
phanispal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Dimm λέγεται το stick μνήμης. Τώρα έχεις 1*2GB ή 2*1GB; Ποιο λειτουργικό έχεις;
maparios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 έχω 2χ1 gb.. έχω XP sp3 αλλα θα βάλω win7 64bit όταν πάρω τις μνήμες (+τους σκληρούς)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.