panos0100 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 γεια σας εχω ενα πρωβλημμα με τον μηχανισμο δισκετας οταν ανοιγω ενα απο τα 2 αντηγραφικα και βγαινει προς τα εξω η θηκη για να βαλω το cd αναβει για λιγο το λαμπακι της δισκετας και μετα σβηνει και τα 2 αντηγραφικα οπιοδηποτε και να ανοιξω το ειδιο κανει δοκιμασα να βγαλω το καλωδιο να το ξαναβαλω τιποτα γιατι το κανει αυτο? ξερει κανεις τι φταιει και πως διωρθωνεται? υπαρχει περιπτωση να χαλασε το καλωδιο της δισκετας? ή ο ειδιος ο μηχανισμος της δισκετας να εχει καπιο πρωβλημμα πειτε μου λιγο την γνωμη σας ευχαριστω
dewn735 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 γεια σας εχω ενα πρόβλημα με τον μηχανισμο δισκετας οταν ανοιγω ενα απο τα 2 αντιγραφικα και βγαινει προς τα εξω η θηκη για να βαλω το cd αναβει για λιγο το λαμπακι της δισκετας και μετα σβηνει και τα 2 αντιγραφικα οποιοδηποτε και να ανοιξω το ιδιο κανει δοκιμασα να βγαλω το καλωδιο να το ξαναβαλω τιποτα γιατι το κανει αυτο? ξερει κανεις τι φταιει και πως διορθωνεται? υπαρχει περιπτωση να χαλασε το καλωδιο της δισκετας? ή ο ιδιος ο μηχανισμος της δισκετας να εχει καποιο πρόβλημα πειτε μου λιγο την γνωμη σας ευχαριστω Δε πιστεύω ότι είναι θέμα hardware. Το floppy drive παίζει κανονικά κατά τα άλλα; Διαβάζει δισκέτες; ΥΓ: Sorry για τις διορθώσεις, αλλά μου βγήκαν τα μάτια βρε παιδί μου!
panos0100 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 το flopy drive ναι διαβαζει κανονικα αλλα λεω μηπως χαλασε καπιο αντηγραφικο απο τα 2 και επηρεαζει τον μηχανισμο δισκετας?
phanispal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μπας και είναι συνδεδεμένα και τα τρία απ' το ίδιο καλώδιο ρεύματος και παίζει τίποτα με αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.