GiwrgosMirallas! Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Ειλικρινά πιστεύω ότι δεν θα στρώσει παρά μόνο με φορμάτ. ΑΛΛΑ αν δεν δούμε από το gparted τι γίνεται και μήπως καταφέρουμε να επαναφέρουμε τον bootloader των win δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά. Γι' αυτό επιμένω να πάρεις τα αρχεία σου απο μέσα. ντακσει το θεμα δεν ειναι τοσο πολυ τα αρχεια παρα το να φτιαχτει...μουσικη και παιχνιδια ειναι τα πιο πολλα αρχεια μου....
karmen1983 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα αρχεία τότε απλά δεν τα αντιγράφεις κάπου αλλού. Το μόνο που θα κάνεις είναι να ανεβάσεις μία εικόνα απο το gparted αύριο αφού θα μπουτάρεις με το Ubunt. Να δούμε πως είναι ο δίσκος edit: Και επειδή μπορεί να μην είμαι online και να περιμένεις οδηγίες. Εχουμε Για το Gparted System -> Administration->GParted Partition Editor Για να πάρεις screenshot Applications -> Accessories -> Take Screenshot
GiwrgosMirallas! Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα αρχεία τότε απλά δεν τα αντιγράφεις κάπου αλλού. Το μόνο που θα κάνεις είναι να ανεβάσεις μία εικόνα απο το gparted αύριο αφού θα μπουτάρεις με το Ubunt. Να δούμε πως είναι ο δίσκος οκ οποτε εγω κανω απλα ενα burn το live cd το bootarw και σ δεινω φοτο απο gparted...
karmen1983 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Ακριβώς αυτό. Ή εγώ θα το δω ή κάποιος/α άλλος/η. Ξέρεις να γράφεις iso;
GiwrgosMirallas! Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Ακριβώς αυτό. Ή εγώ θα το δω ή κάποιο παιδί. Ξέρεις να γράφεις iso; απο iso οσο θες...ποσα παιχνιδια εχω καψει παντως χιλια ευχαριστω για την υπομονη-βοηθεια σου
karmen1983 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 ωραία τότε περιμένουμε screenshot Γυναικεία υπομονή ήτανε btw
phanispal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Γυναικεία υπομονή ήτανε btw Δεν έπιασα το υποννοούμενο.. :/
GiwrgosMirallas! Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 ωραία τότε περιμένουμε screenshot Γυναικεία υπομονή ήτανε btw χαχαχαχα...αντε να δουμε τι θα γινει...
GiwrgosMirallas! Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 παιδια φωτο απο gparted,,,για πειτε θα ζησει η μπα?
GiwrgosMirallas! Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ε; Τι; :Ρ δεν μπενει γαμω το φελεκι τσ...ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.