phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 ΛΟΛ Περίμενε να έρθει η θερμοαγώγιμη, μην κάνεις πειράματα :Ρ
lionheart75 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 lol. Έβαλες τον επεξεργαστή με το υπόλοιπο της πάστας που είχε απομείνει πάνω του απο το 2006?
lionheart75 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 οκκ τοσο βοηθητικη ειναι η παστα? απαραίτητη. Χωρίς αυτή δεν πάς βήμα. Και φυσικά κάθε φορά που βγάζεις την ψύκτρα πρίν την ξαναβάλεις καθαρίζεις και ξαναβάζεις νέα πάστα, δεν μένεις με την ίδια πάνω στον cpu ακόμα και αν την άλλαξες πρίν 5 λεπτά.
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Και φυσικά κάθε φορά που βγάζεις την ψύκτρα πρίν την ξαναβάλεις καθαρίζεις και ξαναβάζεις νέα πάστα, δεν μένεις με την ίδια πάνω στον cpu ακόμα και αν την άλλαξες πρίν 5 λεπτά. Εγώ να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, δεν την καθαρίζω πάντα, μπορεί να προσθέσω λίγη και να την ξαναπλώσω, αλλά δεν την καθαρίζω και μετά από 5 λεπτά.
lionheart75 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Να μη σου κάνει, αλλιώς θα βάζαμε οδοντόκρεμα. Αρκεί να έχει fluoride. χαχα πάντως η οδοντόκρεμα κάνει καλό στα μικροεγκαύματα απο ότι ξέρω... ίσως να είναι και μύθος
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι την έχουν χρησιμοποιήσει ως θερμοαγώγιμη, με καλά αποτελέσματα δεδομένης της φύσης της :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.