Προς το περιεχόμενο

Geil GU36GB1600C7TC DDR3 6GB (3X2GB)

Doc1355

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τις παραπάνω κάρτες και λόγο του ότι μου έχει καεί η μία τις έχω και αράζουν στο ντουπάλι μου...

Να τις αλλάξω δέν μπορώ γιατί δέν έχω απόδειξη (δέν φταίω εγώ για αυτό, το καλό μου ανηψάκι φταίει...)

Αυτές είναι: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553042

Εχω το εξής ερώτημα που μπορεί να είναι και χαζό αλλά δέν με απασχολεί ιδιαίτερα :P

Αν δέν τις πουλήσω και τις κρατήσω σάν back up για τις δύσκολες ώρες θα υπάρξει κανένα θέμα δυσλειτουργίας λόγο του ότι

είναι triple channel και θα έχω μόνο τα 4 απο τα 6gb?

Να και οι δικές μου για του λόγου του αληθές....(ότι έχει μείνει δηλαδή) :rolleyes:

post-214348-0-63185200-1299599060_thumb.jpg

Δημοσ.

Όχι βέβαια, κανένα πρόβλημα. 3 ξεχωριστές μνήμες με τα ίδια χαρακτηριστικά είναι δεν πάνε πακέτο ντε και καλά.

Δημοσ.

Στάνταρ ε? έντάξει τότε αν δέν φύγουν θα τις κρατήσω, όλο και κάπου θα χρειαστούν

Δημοσ.

Γιατί δεν ισχύει η εγγύηση? Επειδή λείπει η απόδειξη?

Έχουν lifetime εγγύηση. Στη θέση σου θα επικοινωνούσα με την εταιρία. Δεν παίζει θέμα να σου πουν ότι δεν στις καλύπτουν, αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην έχουν σπάσει ή να μην λείπουν αυτοκολιτάκια...

Δημοσ.

Επίσης αν η παραγγελία είχε γίνει σε κάποιο όνομα/λογαριασμό, δε χρειάζεται απόδειξη, μπορούν να στην τυπώσουν πάλι στο κατάστημα.

Κρατούν αρχείο απ' όσο ξέρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...