zizu10 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μόλις μου ήρθε αυτό στο e-mail και επειδή θα περάσω αύριο από Μεταμόρφωση για άλλη δουλειά το σκέφτομαι για την μνήμη την mushkin ddr2 2gb 800 mhz που είναι και σε καλή τιμή...Το μόνο που με προβληματίζει είναι το κατά πόσο είναι αξιόπιστο το πλαίσιο stock house... Έχει ψωνίσει ποτέ κανείς από εκεί???Αξίζει ή θα την πατήσω???
PETROS13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 για τόσα λίγα τεμάχια δεν θα πήγαινα. γενικά έχει (ευκαιρίες) λλά είναι ανάλογα πως το βλέπεις! το stockhouse έχει προιόντα 3 ειδών (επισκευασμένα,χρησιμοποιημένα σε καταστήματα και προιόντα που απλά χάλασε η συσκευασία τους και δεν πωλήθηκαν)
Mortis19 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Τα είδη που διατίθενται στο Stock House αποτελούν παλαιότερο απόθεμα ή επισκευασμένο και μπορεί να μη διαθέτουν πλήρη συσκευασία. Οι τιμές ισχύουν μέχρι 15/03/2011 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%. Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Τα προϊόντα του Stock House δεν αποστέλλονται και δεν πωλούνται μέσω Internet. Σκεφτομουνα κι εγω να παρω καποτε αλλα τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι πολλα πραγματα ειχαν χαλασει και εχουν επισκευαστει και πολλα δεν εχουν εγγυηση. Δηλαδη πρεπει να πας απο κει να τα δεις σε τι κατασταση ειναι (εγω δεν μπορουσα να παω γιατι μενω επαρχεια. Αφου θα περασεις, δες σε τι κατασταση θα ειναι οι μνημες και αποφασισε (χωρις εγγυηση επισκευασμενα δεν θα παιρνα παντως). Δεν μπορω να σου πω αν δεν τα δω
panos2000gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μόλις μου ήρθε αυτό στο e-mail και επειδή θα περάσω αύριο από Μεταμόρφωση για άλλη δουλειά το σκέφτομαι για την μνήμη την mushkin ddr2 2gb 800 mhz που είναι και σε καλή τιμή...Το μόνο που με προβληματίζει είναι το κατά πόσο είναι αξιόπιστο το πλαίσιο stock house... Έχει ψωνίσει ποτέ κανείς από εκεί???Αξίζει ή θα την πατήσω??? Αρχικά να πώ ότι θεωρώ υπερβολικό τον ενδοιασμό σου καθώς θα αγοράσεις μια μνήμη της τάξεως των 20-30 ευρώ και όχι σπίτι. Από εκεί και πέρα και για να απαντήσω επι της ουσίας, είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα ψωνίζοντας από το PLAISIO stock house.
kantaras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μόλις μου ήρθε αυτό στο e-mail και επειδή θα περάσω αύριο από Μεταμόρφωση για άλλη δουλειά το σκέφτομαι για την μνήμη την mushkin ddr2 2gb 800 mhz που είναι και σε καλή τιμή...Το μόνο που με προβληματίζει είναι το κατά πόσο είναι αξιόπιστο το πλαίσιο stock house... Έχει ψωνίσει ποτέ κανείς από εκεί???Αξίζει ή θα την πατήσω??? αν ασχολεισαι με ανακυκλωση πηγαινε
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Oλα νομιζω πως εχουν εγγυηση 6 μηνες. Εχω αγορασει 3 φορες απο εκει. Την τελευταια, πριν κανενα χρονο, εκανα 4 φορες πηγαινε-ελα μεχρι να πετυχω motherboard που να δουλευει!!! Απο αλλαγη σε αλλαγη! Δεν ξαναπηγα βεβαια! Εφαγα 20-30 ευρω σε βενζινες, 6-7 ωρες συνολο και νευρα στο φουλ! ΥΓ. Αν μενεις διπλα πηγαινε!
zizu10 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Σκεφτομουνα κι εγω να παρω καποτε αλλα τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι πολλα πραγματα ειχαν χαλασει και εχουν επισκευαστει και πολλα δεν εχουν εγγυηση. Δηλαδη πρεπει να πας απο κει να τα δεις σε τι κατασταση ειναι (εγω δεν μπορουσα να παω γιατι μενω επαρχεια. Αφου θα περασεις, δες σε τι κατασταση θα ειναι οι μνημες και αποφασισε (χωρις εγγυηση επισκευασμενα δεν θα παιρνα παντως). Δεν μπορω να σου πω αν δεν τα δω Και πως μπορώ να καταλάβω την μνήμη οπτικά???(Δεν μιλάω για τίποτα σπασμένο)
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Εχω αγορασει 3 φορες απο εκει.Την τελευταια, πριν κανενα χρονο, εκανα 4 φορες πηγαινε-ελα μεχρι να πετυχω motherboard που να δουλευει!!! Απο αλλαγη σε αλλαγη! Δεν ξαναπηγα βεβαια! Εφαγα 20-30 ευρω σε βενζινες, 6-7 ωρες συνολο και νευρα στο φουλ! Αυτό αν είσαι σχετικά ψαγμένος το γνωρίζεις από πριν όμως..
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Αυτό αν είσαι σχετικά ψαγμένος το γνωρίζεις από πριν όμως.. Χαχα! Δεν καταλαβες προφανως! Χαλασμενα ηταν! Αλλο κομματι επαιρνα καθε φορα, το ιδιο μοντελο ακριβως! Ψαγμενος ημουν. Αυτοι πουλανε χαλασμενα!
JIMBOAthens Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Αρχικά να πώ ότι θεωρώ υπερβολικό τον ενδοιασμό σου καθώς θα αγοράσεις μια μνήμη της τάξεως των 20-30 ευρώ και όχι σπίτι. Από εκεί και πέρα και για να απαντήσω επι της ουσίας, είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα ψωνίζοντας από το PLAISIO stock house. Mάλιστα. Αυτό το λες από προσωπική εμπειρία ή απλά επειδή έτσι νομίζεις?
zizu10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Oλα νομιζω πως εχουν εγγυηση 6 μηνες. Εχω αγορασει 3 φορες απο εκει. Την τελευταια, πριν κανενα χρονο, εκανα 4 φορες πηγαινε-ελα μεχρι να πετυχω motherboard που να δουλευει!!! Απο αλλαγη σε αλλαγη! Δεν ξαναπηγα βεβαια! Εφαγα 20-30 ευρω σε βενζινες, 6-7 ωρες συνολο και νευρα στο φουλ! ΥΓ. Αν μενεις διπλα πηγαινε! Θα περάσω αύριο γιατί έχω δουλειά εκεί κοντά...
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Θα περάσω αύριο γιατί έχω δουλειά εκεί κοντά... Το θεμα ειναι οτι μπορει να χρειαστει να ξαναπας... Μην σου τυχει...! Καλη τυχη!
phanispal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Χαχα! Δεν καταλαβες προφανως! Χαλασμενα ηταν! Αλλο κομματι επαιρνα καθε φορα, το ιδιο μοντελο ακριβως! Ψαγμενος ημουν. Αυτοι πουλανε χαλασμενα! Βασικά αυτό εννοώ, ότι γνωρίζεις από πριν πως οι πιθανότητες να πετύχεις κάτι 100% λειτουργικό είναι κάπως περιορισμένες.
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Βασικά αυτό εννοώ, ότι γνωρίζεις από πριν πως οι πιθανότητες να πετύχεις κάτι 100% λειτουργικό είναι κάπως περιορισμένες. Αρα zizu10 ο Φανης σου λεει ξεκαθαρα "ξεχνα το", μην πας καθολου! Αν θες hardware (οπως η μνημη) που πρεπει να ειναι 100% λειτουργικο για να δουλεψει μην κανεις κινηση, αν θες καποιο ραδιοκασετοφωνο πχ, παρτο, θα παιζει τουλαχιστον ή το ραδιο ή το κασετοφωνο!
phanispal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Όχι ότι αποκλείεται να μείνεις ευχαριστημένος βέβαια, αλλά σίγουρα πολλοί θα έχουν να διηγηθούν παρόμοιες ιστορίες από Stock House.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα