zizu10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Τουλάχιστον άμα δεν δουλεύει θα μου την αλλάξουν άμα ξαναπάω ή θα αρχίσουν τα μα-μου-σου-του???
panos2000gr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Mάλιστα. Αυτό το λες από προσωπική εμπειρία ή απλά επειδή έτσι νομίζεις? Αν και έχει μικρή σημασία, από προσωπική εμπειρία καθώς μέχρι και πέρυσι ζούσα Αθήνα και έχω αγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα laptop. Ανεξάρτητα από αυτό όμως, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από το Πλαίσιο σαν επιχείρηση και επίσης το θεωρώ ιδιαίτερα ευέλικτο στο θέμα επιστροφών/αλλαγών. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ποτέ θα έμπαινε στην διαδικασία να πουλάει εν γνώσει του ελαττωματικά προϊόντα και μάλιστα σε τόσο χαμηλά επίπεδα τιμών.
dxdydz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 κοιτα. εγω ειχα παρει πριν 5 χρονια περιπου εναν εξωτερικο 3.5" 200gb που τοτε καναν κανα 80αρι, τον πηρα κανα 30αρι ευρο. η θηκη του εξωτερικου ειχε ενα κλιψακι σπασμενο κ του βαλα μονωτικη για να το χω κλειστο. κατα τα αλλα ακομα δουλευει αψογα. μην ακους τον καθενα μας. αφου ειναι στο δρομο σου περνα. απλα κρατα μικρο καλαθι γιατι γενικοτερα εχει αρκετα μεγαλυτερη πιθανοτητα να ειναι ελατωματικο ενα προιον. αλλα οπως και να χει πηγαινε και παρτο.
phanispal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Υποτίθεται ότι γι' αυτό έχει εγγύηση, αλλά καλό είναι να συνεννοηθείς από πριν.
JIMBOAthens Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Ανεξάρτητα από αυτό όμως, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από το Πλαίσιο σαν επιχείρηση και επίσης το θεωρώ ιδιαίτερα ευέλικτο στο θέμα επιστροφών/αλλαγών. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ποτέ θα έμπαινε στην διαδικασία να πουλάει εν γνώσει του ελαττωματικά προϊόντα και μάλιστα σε τόσο χαμηλά επίπεδα τιμών. Και όμως έχει γίνει (και δυστυχώς εξακολουθεί να γίνεται) επανειλημένως. Με τον όρο ελατωματικά συμπεριλαμβάνονται φυσικά και τα μη λειτουργικά (μερικώς ή πλήρως) προϊόντα. Η ευελιξία που λες στο θέμα επιστροφών/αλλαγών ίσχυε μέχρι πρόσφατα (1 με 1,5 χρόνο πριν). Πλέον τα πράγματα έχουν ζορίσει αρκετά και σε μερικές περιπτώσεις πρέπει να γίνεις "κακός" για να μπορέσεις να αλλάξεις κάποιο προϊόν εντός εγγύησης. Για το θέμα των πιστωτικών το έχουμε ξανασυζητήσει και ισχύει πλέον σε μεμονωμένες περιπτώσεις και ΜΟΝΟ στην περίπτωση που δεν έχουν να σου αντικαταστήσουν το ελατωματικό προϊόν...
kantaras Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Τουλάχιστον άμα δεν δουλεύει θα μου την αλλάξουν άμα ξαναπάω ή θα αρχίσουν τα μα-μου-σου-του??? μολις την πας απεναντι στο service θα σου κοψουν στο αψε σβησε πιστωτικο χωρις καν να την τσεκαρουν αφου ξερουν τι σαβουρα πουλανε στο stock.θα σου κοψουν πιστωτικακι και με λιγα λογια ενα προιον που το ειχαν για τη χωματερη θα τους αποφερει κερδος μεσω πιστωτικου.βασιζονται στον μεσο αγνωμων αγοραστη που δεν τους εχει παρει χαμπαρι ,εδω και χρονια ειναι επικερδες το κολπακι τους
papeipa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δουλευω πολυ κοντα και πηγαινω συχνα... Ενας φιλος μου χαρισε CPU Ε8400,και 2 GB Ram kαι ειπα να στησω low cost PC. Πηρα Motherboard Albatron PXP35 20 euro kai 9800GT 35 euro. Mε εναν ενδοιασμο ως προς την MB (μου κανει κατι νερα , δεν ειμαι σιγουρος αν φταιει αυτη - οχι μεταχειρα , απλα ειχε ξεμεινει - αρκετα κομματια) μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος... Αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι μεσα σε μια μερα πηγα τρεις φορες , πατας F5 και βλεπεις 10 ειδων μνημες... τρεχεις ,μεσα σε 10 λεπτα και σου λενε α ξερετε βγαλαμε ενα καλα8ι και πεσανε σαν τους λυκους και τα πηρανε ολα... η ιδια ιστορια και τις 3 φορες... κρατηση απο το τηλεφωνο δεν κανουν... Με πλησιαζε κοσμος και μου λεγε για αλλο ηρθα και μολις ειδα το καλαθι τα πηρα ολα (και κραταγε 4 τεμαχια με 2x1GB μνημες και χαμογελουσε... πως δεν του τις μπουκωσα στο στομα επιτοπου....) Τεσπα ειμαι τυχερος και ατυχος... ειναι οτι κατσει λοιπον. Το μονο σιγουρο ειναι μην εμπιστευεστε το site και κουβαλιεστε τσαμπα... η βενζινη κοστιζει.... Τρανο παραδειγμα οτι να ναι: εχει ενα καρο μνημες στο email και μονο 2 στο site .
pittas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Αρχικά να πώ ότι θεωρώ υπερβολικό τον ενδοιασμό σου καθώς θα αγοράσεις μια μνήμη της τάξεως των 20-30 ευρώ και όχι σπίτι. Από εκεί και πέρα και για να απαντήσω επι της ουσίας, είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα ψωνίζοντας από το PLAISIO stock house. χαχαχαχα παναθεμασε με εκανες και γελασα βραδυατικα "απαντωντας επι της ουσιας" αχχαχχαχαχααχαχαχχααχαχαχαχαχ :lol: :lol: και με αποτελειωσες με αυτο , να σαι καλα θα πεσει κεραυνος να μας καψει, κανει το πλαισιο τετοια πραγματα ? απαπαπα Αν και έχει μικρή σημασία, από προσωπική εμπειρία καθώς μέχρι και πέρυσι ζούσα Αθήνα και έχω αγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα laptop. Ανεξάρτητα από αυτό όμως, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από το Πλαίσιο σαν επιχείρηση και επίσης το θεωρώ ιδιαίτερα ευέλικτο στο θέμα επιστροφών/αλλαγών. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ποτέ θα έμπαινε στην διαδικασία να πουλάει εν γνώσει του ελαττωματικά προϊόντα και μάλιστα σε τόσο χαμηλά επίπεδα τιμών. Ευκολακι post of the month το 2ο :lol: Αν ο αριθμος στο nickname σου ειναι η ημερομηνια που γεννηθηκες ζηταω ταπεινα συγγνωμη
panos2000gr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 (επεξεργασμένο) Ευκολακι post of the month το 2ο :lol: Αν ο αριθμος στο nickname σου ειναι η ημερομηνια που γεννηθηκες ζηταω ταπεινα συγγνωμη Μην με πληγώνεις φίλε μου...θα έδινα ότι έχω και δεν έχω για να ξαναγίνω 11 ! Αλήθεια όμως, από που ξεπετάχτηκες εσύ? Κοιτώντας το profile σου κατάλαβα αμέσως ότι έχουμε να κάνουμε με φρούτο "ιδιαίτερης" ευφυΐας. Εδώ και αρκετό καιρό έχουν εξαφανιστεί τέτοια φρούτα από το Insomnia και δεν πρέπει να σε χάσουμε και εσένα. Συνέχισε να γράφεις σε παρακαλώ και να μας διασκεδάζεις. Επίσης μυστικό φύλο γιατί? Μας επιφυλάσσεις καμιά έκπληξη μήπως? Διαγράφω τα παραπάνω καθώς ήταν προϊόν εκνευρισμού για την αναίτια ¨επίθεση" που δέχτηκα. Το θέμα θεωρείται λήξαν εφόσον δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις μέσω pm. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2011 από panos2000gr
phanispal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μεταξύ μας πάντως, στο ράφι ξαναβάζει προϊόντα που έχουν επιστραφεί ως ελαττωματικά (ανεξάρτητα αν όντως είναι) από πελάτες, όσο κι αν δεν το πιστεύεις Πάνο.
panos2000gr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μεταξύ μας πάντως, στο ράφι ξαναβάζει προϊόντα που έχουν επιστραφεί ως ελαττωματικά (ανεξάρτητα αν όντως είναι) από πελάτες, όσο κι αν δεν το πιστεύεις Πάνο. Ρε παιδιά δεν ισχυρίστηκε κανείς ότι τα προϊόντα αυτά είναι από κάθε πλευρά άψογα. Αν ίσχυε αυτό θα ήταν στα ράφια όλων των υπολοίπων καταστημάτων του Πλαίσιου. Σίγουρα τα περισσότερα είναι δουλεμένα, μπορεί να μην έχουν συσκευασίες, να είναι εκθεσιακά κομμάτια, προϊόντα που βγήκαν από turbo-x desktop/laptop που δεν πουλήθηκαν ή τροποποιήθηκαν οι συνθέσεις τους από τους αγοραστές και φυσικά προϊόντα από επιστροφές. Το γεγονός αυτό όμως σε καμιά περίπτωση δεν τα κάνει αυτομάτως και ελαττωματικά. Αυτό που ισχυρίστηκα εγώ είναι ότι μια τόσο μεγάλη επιχείρηση, δεν έχει την ανάγκη να πουλάει εν γνώσει της ελαττωματικά προϊόντα καθώς η δυσφήμιση που θα υποστεί θα είναι πολύ μεγαλύτερη από τα κέρδη. Στην δική μου περίπτωση πήρα ένα ACER Timeline (είχε κάποιες πολύ ελαφριές γρατσουνιές στο καπάκι) και ταλαιπωρημένο κουτί, αλλά λειτουργικά ήταν άψογο και δεν μου παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα όσο καιρό το είχα στην κατοχή μου.
kanesaxo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Παναγιώτη. Δε γνωρίζω εάν εργάζεσαι εκεί ή εάν εργάστηκες ποτέ, ή απλώς κάνεις το δικηγόρο του Πλαισίου επειδή είσαι καλός χριστιανός, ή απλώς ευχαριστημένος πελάτης. Το θέμα είναι πως απο δώ μέσα ΑΡΚΕΤΟΙ εώς πολλοί είχαν πρόβλημα με το stock house. Ακόμη και γώ,μέ άλλο τρόπο βέβαια... Εάν τους μαζεύαμε σε ένα τοπικ,θα βαριόμασταν να διαβάζουμε. Και για να σου απαντήσω, ναι είναι μια τόσο μεγάλη επιχείρηση,που έχουν πάρει τα μυαλά της ΤΟΣΟ αέρα, που δεν την νοιάζει η όποια δυσφήμιση πλέον... Διότι έχει ένα τεράστιο αριθμό πελατών,που είναι θύματα και πηγαίνουν στα τα πρόβατα μόνο στο Πλαίσιο.Αυτό που λέμε "πελατολόγιο". Οση κουβέντα και να κάνουμε,δε μας αλλάξεις την γνώμη και προφανώς,δε θα αλλάξει η δική σου, γιατί άν είσαι ένας απλός πελάτης,δεν έχεις προσωπικό λόγο να το κακολογήσεις, όντας ευχαριστημένος απτο λαπτοπ που αγόρασες απ'το το στοκ. Αυτά απο μένα.
phanispal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Ακριβώς όπως το 'πες, τόσο μεγάλη επιχείρηση, που δεν ξέρει τι της γίνεται. Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι ακολουθούν διαφορετικές πολιτικές από κατάστημα σε κατάστημα, από υπάλληλο σε υπάλληλο κ.ο.κ.. Όχι ότι είναι η μόνη βέβαια, γενικό είναι το κακό.
panos2000gr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δε γνωρίζω εάν εργάζεσαι εκεί ή εάν εργάστηκες ποτέ, ή απλώς κάνεις το δικηγόρο του Πλαισίου επειδή είσαι καλός χριστιανός, ή απλώς ευχαριστημένος πελάτης. Ευτυχώς κάνω καλύτερη δουλειά από όλα τα παραπάνω και σίγουρα δεν είμαι καλός χριστιανός (ελπίζω να γίνω κάποτε) Οση κουβέντα και να κάνουμε,δε μας αλλάξεις την γνώμη και προφανώς,δε θα αλλάξει η δική σου, γιατί άν είσαι ένας απλός πελάτης,δεν έχεις προσωπικό λόγο να το κακολογήσεις, όντας ευχαριστημένος απτο λαπτοπ που αγόρασες απ'το το στοκ. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να αλλάξει γνώμη κάποιος. Ο καθένας ψωνίζει από όπου γουστάρει, τον συμφέρει και είναι ευχαριστημένος. Το αντίθετο θα ήταν παράλογο. Εγώ απλά την άποψη μου λέω.
yiannis_1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 μολις την πας απεναντι στο service θα σου κοψουν στο αψε σβησε πιστωτικο χωρις καν να την τσεκαρουν αφου ξερουν τι σαβουρα πουλανε στο stock.θα σου κοψουν πιστωτικακι και με λιγα λογια ενα προιον που το ειχαν για τη χωματερη θα τους αποφερει κερδος μεσω πιστωτικου.βασιζονται στον μεσο αγνωμων αγοραστη που δεν τους εχει παρει χαμπαρι ,εδω και χρονια ειναι επικερδες το κολπακι τους Πιστεύω πως είσαι κομμάτακι υπερβολικός. Αμα ξέρεις τι παίρνεις είναι μια χαρά το στοκ house. Απλά δεν είναι και καμιά τρελή ευκαιρία πλέον όπως ήταν πριν απο 2 χρόνια για παράδειγμα που έστηνες σαλονομηχάνημα με 3d gaming δυνατότητες σε 1/3 της τιμής. Τώρα το πήραν χαμπάρι και άμα δεις τα προιόντα στοκ έρχονται με μια έκπτωση του τύπου 30-40% στην καλύτερη σε σχέση με τα ίδια απο το ράφι. Τα προσέχουν όμως και λίγο περισσότερο ομως σε σχέση με παλιότερα που έπαιρνες απλά γυμνά μια μητρική μέσα σε χαρτόνι. Και οι δύο asrockιές που πήρα πρόσφατα ηταν σχεδόν με πλήρη συνοδευτικά cd - cables - backplate μητρικής, κανονική συσκευασία κτλ κτλ. Θα προτιμούσα να τις είχα πάρει στα 10-30 ευρό οπως τις είχε παλιότερα και ας ήταν και σε σακούλα σκουπιδιών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα