Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το συγκεκριμένο κατάστημα έχω ψωνίσει πολλές φορές.Όταν πήρα μικροπράγματα,δεν είχα κανένα παράπονο.Όταν όμως αγόρασα ένα laptop αξίας 1200€ πριν χρόνια,κόντεψα να τρελαθώ ή μάλλον προσπάθησαν να με τρελάνουν.Θα σας πω την ιστορία γιατί έχει γέλιο.

Στο τέλος των φοιτητικών μου χρόνων στη Θεσσαλονίκη,αγόρασα ένα laptop για λογαριασμό της αδερφής μου,σαν πιο σχετικός,από το κατάστημα Πυλαίας.

Από την πρώτη κιόλας μέρας,στην έναρξη των windows έβγαζε μπλε οθόνη και σκουπίδια.Από τις λίγες γνώσεις μου, υπέθεσα ότι είχε χτυπημένο σκληρό.Πριν συμπληρωθεί μια εβδομάδα τον επέστρεψα για να πάρω καινούριο στα πλάισια της άμεσης αντικατάστασης εντός μηνός.Αμ δε!

Στο service το παληκάρι μου λεει,χωρίς καν να το ανοίξει,άστο φίλε,σκληρός θα είναι,πάρε καινούριο αφού είσαι στην εγγύηση.Πηγαίνω σε κάποιο πωλητή για να πάρω νέο μηχάνημα.Μου λέει δεν υπάρχει το συγκεκριμένο μοντέλο στο κατάστημα.Αντιπροτείνω να πάρω κάποιο άλλο.Όχι μου λέει,θα το παραγγείλω και θα σας πάρω τηλ. να το παραλάβετε. Περνάει άλλη μια βδομάδα,καμμία ειδοποίηση.Πηγαίνω από κει πάλι,διακιολογίες,έχει εξαντληθεί το μηχάνημα.Τηλεφωνώ σε έναν ευγενέστατο κύριο στην HP αφού ήταν της compaq,του εξηγώ τι συμβαίνει και μου λέει πες τους να σου δώσουν καινούριο.Του ζητώ να επικοινωνήσει ο ίδιος γιατί εμένα με γράφουν.Ως δια μαγείας,εμφανίζεται στο σύστημα ένα μηχάνημα σε ένα κατάστημα στην Αθήνα και ο πωλητής μου λέει θα στο φέρω.Φεύγω,περνάει άλλη μια βδομάδα,καμμία ενημέρωση.Ήδη έχουν συμπληρωθεί τρεις εβδομάδες από την ημέρα αγοράς και απ'ότι κατάλαβα προσπαθούσαν να περάσει ο μήνας.Πηγαίνω πάλι στο κατάστημα μέσα στα νεύρα και απαιτώ καινούριο υπολογιστή.Ξαφνικά εμφανίζεται ένας μεταφορέας(για καλή μου τύχη ήμουνα παρών) και σε μια νάυλον σακούλα αφήνει ένα λαπτοπ.Το παίρνει ο πωλητής,το ξεσκονίζει αφού ήταν χάλια και μου λέει ορίστε.Λέω πλάκα μου κάνεις που θα πάρω αυτό το πράγμα που είναι μέσα στη σκόνη και τα σημάδια.Λέω είναι μεταχειρισμένο,δεν το παίρνω.Το ανάβει και είχε αρχεία στην επιφάνεια εργασίας,προφανώς του προηγούμενου κατόχου.Φεύγω έτοιμος να πάθω εγκεφαλικό και για να μην πλακώσω τον υπάλληλο(ο ίδιος με εξυπυρετούσε πάντα) ο οποίος είχε το θράσσος να με πει περίεργο και ότι εξαιτίας μου θα χάσει τη δουλειά του.Ξαναπαίρνω τηλ στην HP και μιλάω με τον ίδιο άνθρωπο,ο οποίος μου λέει μα κύριε μου είπαν ότι σας έφεραν καινούριο υπολογιστή και αρνείστε να τον παραλάβετε.Σκέφτομαι ότι θα σκοτώσω κάποιον.Επιστρέφω στο κατάστημα και ζητώ επιτακτικά τον υπεύθυνο.Λείπει μου λένε.Λέω θέλω κάποιον αντικαταστάση.Δεν υπάρχει.Όλα αυτά σε έντονο ύφος και έχουμε γίνει ήδη θέαμα στους πελάτες.Έρχονται και οι παπ...ες οι security για να φοβηθώ.Παίρνω μια καρέκλα,τη βάζω στο κέντρο του καταστήματος,κάθομαι,και λέω θα περιμένω έναν υπεύθυνο,αν δεν σας αρέσει καλέστε την αστυνομία.Πέρασε σχεδόν μια ώρα,αφού με τσέκαραν οι υπάλληλοι και οι security πίσω από τα ράφια,μήπως και βαριόμουνα και έφευγα.Αλλά δεν υπήρχε περίπτωση.Τελικά εμφανίστηκε ένας ευγενέστατος υπεύθυνος που χωρίς να πούμε τίποτα μου είπε να διαλέξω άλλο μηχάνημα,όπως και έγινε.

Από την ιστορία κατάλαβα ότι ήταν προφανώς πολιτική του καταστήματος και ένας πολύ κακός υπάλληλος.Η HP όντως έδωσε εντολή για καινούριο μηχάνημα.Το κατάστημα δε με εξυπηρετούσε.Και είναι τυχερός ο πωλητής μου ήμουνα μικρός, γιατί αν γινόταν σήμερα το περιστατικό και τα 1200€ τα είχα δουλέψει εγώ,θα τα λέγαμε και εκτός του καταστήματος.Συμπέρασμα,αν έχετε δίκιο,διεκδικήστε το μέχρι τέλους.

Από τότε το πλαίσιο είναι πολύ καλό κατάστημα για μένα,για αγορά φακελών,διαφανειών κτλ,γενικά για αγορές μικρότερες των 50€.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευτυχώς κάνω καλύτερη δουλειά από όλα τα παραπάνω και σίγουρα δεν είμαι καλός χριστιανός (ελπίζω να γίνω κάποτε)

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να αλλάξει γνώμη κάποιος. Ο καθένας ψωνίζει από όπου γουστάρει, τον συμφέρει και είναι ευχαριστημένος. Το αντίθετο θα ήταν παράλογο. Εγώ απλά την άποψη μου λέω.

Απλώς εξέθεσες την άποψη σου "κάπως" κι το εξέλαβα διαφορετικά.

Σίγουρα εφόσον είσαι ευχαριστημένος εσύ,θα ξανα ψωνίσεις απο κεί και θα προτείνεις σε κάποιους το ίδιο.

Οπως φυσικά και άλλοι 10 θα κάνουν το αντίθετο...

Απλά εγώ εμμένω σ'αυτό που ανέφερες περί εταιρίας.Το πλαίσιο έχει αποδείξει πολλάκις πως έπαψε να αποτελεί σοβαρή επιχείρηση.Αλλά αυτό δεν είναι του παρόντος για κουβέντα.

Υ.Γ. καλύτερη δουλειά απο τον αποκλειστικό νομικό εκπρόσωπο ολάκερου ομίλου "Πλαίσιο"; Μωρέ μπράβο! - Παντρεύομαι την κόρη σου. :-D :-D :-D

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαχαχαχα παναθεμασε με εκανες και γελασα βραδυατικα "απαντωντας επι της ουσιας"

αχχαχχαχαχααχαχαχχααχαχαχαχαχ :lol: :lol: :lol: :lol:

και με αποτελειωσες με αυτο , να σαι καλα

θα πεσει κεραυνος να μας καψει, κανει το πλαισιο τετοια πραγματα ? απαπαπα

Ευκολακι post of the month το 2ο :lol: :lol:

Αν ο αριθμος στο nickname σου ειναι η ημερομηνια που γεννηθηκες ζηταω ταπεινα συγγνωμη :rolleyes:

Μην με πληγώνεις φίλε μου...θα έδινα ότι έχω και δεν έχω για να ξαναγίνω 11 !

Αλήθεια όμως, από που ξεπετάχτηκες εσύ?

Κοιτώντας το profile σου κατάλαβα αμέσως ότι έχουμε να κάνουμε με φρούτο "ιδιαίτερης" ευφυΐας. Εδώ και αρκετό καιρό έχουν εξαφανιστεί τέτοια φρούτα από το Insomnia και δεν πρέπει να σε χάσουμε και εσένα. Συνέχισε να γράφεις σε παρακαλώ και να μας διασκεδάζεις. Επίσης μυστικό φύλο γιατί? Μας επιφυλάσσεις καμιά έκπληξη μήπως? :rolleyes:

Οσο σοβαρα ειναι αυτα που ειπες αρχικα που με το δικιο του σου απαντησε οπως σου απαντησε ο "pittas", αλλη τοση σοβαροτητα εχει αυτο το υβριστικο σου μηνυμα προς αυτον. Εχεις τοσο δικιο και αρχικα αλλα και σε αυτη την απαντηση σου, που τα επιχειρηματα ξεχειλιζουν και το μονο που ειχες να παραθεσεις ηταν υβρεις. Η προσωπικη επιθεση με τους απαραδεκτους χαρακτηρισμους που κανεις μαλλον κανουν "προφητικο" αυτο που ειπε ο pittas περι του 2000.

Αν εχεις παρει μια φορα κατι και βγηκε καλο, ειναι ηλιθιο να επιμενεις και να προτρεπεις τους αλλους "να πανε να αγορασουν και κανενα προβλημα δεν θα αντιμετωπισουν". Δεν εισαι μονο εσυ ο κοσμος, δεν ειναι μονο η δικη σου ΜΙΑ εμπειρια αυτη που υπαρχει. Υπαρχουν χιλιαδες αντιθετες εμπειριες και θα επρεπε να εχεις ανοιχτα τα αυτια σου και κλειστο το στομα σου. Για ο,τι δεν ξερουμε καλο ειναι να μην μιλαμε, ποσο μαλλον με υφος και με σιγουρια! Δεν δειχνει "σωφρον" ανθρωπο αυτο.

Επεξ/σία από matrixxx
Δημοσ.

προσωπικη επιθεση με τους απαραδεκτους χαρακτηρισμους που κανεις μαλλον κανουν "προφητικο" αυτο που ειπε ο pittas περι του 2000.

Δε νομίζω ότι έδωσα κανένα δικαίωμα για να μου κάνει ειρωνική επίθεση ο συγκεκριμένος χρήστης και γι' αυτό έλαβε την απάντηση σε ύφος που του αναλογεί.

Κράτα λοιπόν το καθηγητικό ύφος και τις υποδείξεις σου για λογαριασμό σου.

• Moderators
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι έδωσα κανένα δικαίωμα για να μου κάνει ειρωνική επίθεση ο συγκεκριμένος χρήστης και γι' αυτό έλαβε την απάντηση σε ύφος που του αναλογεί.

Κράτα λοιπόν το καθηγητικό ύφος και τις υποδείξεις σου για λογαριασμό σου.

Δεν περιμενα να ακουσω τιποτα σοβαροτερο... biggrin.gif

Καμια ειρωνικη επιθεση δεν σου εκανε, ολοι σκεφτηκαμε ολα οσα εγραψε, απλα ειπαμε να το αφησουμε να περασει. Ηταν και τα 2 σου ποστ λες και τα εγραψε ο υπευθυνος του μαγαζιου! Και τα δυο ηταν μηνυματα του μηνα, οχι μονο το ενα. Εσυ αρπαχτηκες και εκανες επιθεση Τρουμπας, κανενας αλλος!

Δημοσ.

Υ.Γ. καλύτερη δουλειά απο τον αποκλειστικό νομικό εκπρόσωπο ολάκερου ομίλου "Πλαίσιο"; Μωρέ μπράβο! - Παντρεύομαι την κόρη σου. :-D :-D :-D

Το καλύτερο δυστυχώς δεν πήγαινε στο οικονομικά αποδοτικότερο...και κόρη δεν υπάρχει ούτε στα προσχέδια ακόμη :-D

Καμια ειρωνικη επιθεση δεν σου εκανε, ολοι σκεφτηκαμε ολα οσα εγραψε, απλα ειπαμε να το αφησουμε να περασει.

Ξέρεις να διαβάζεις ή να σε κατατάξω στην ίδια κατηγορία με τον ομοϊδεάτη φίλο σου? Ας το σταματήσουμε εδώ το θέμα καλύτερα για να μην συνεχίζουμε να πρήζουμε τους υπολοίπους. Ότι άλλο θελήσεις pm.

Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!

Να και κάτι που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...και κόρη δεν υπάρχει ούτε στα προσχέδια ακόμη :-D

Και επειδη παντα μιλαω φιλικα και δεν ειμαι κακος τυπος, θα σου πω με το καλο μεσα απο την καρδια μου! Και να'σαι παντα χαμογελαστος - μην αρπαζεσαι χωρις λογο!

Edit:

Συνεχιζεις να εισαι επιθετικος και να προσθετεις με edits επιθεσεις.

Δεν ειναι τιποτα απο τα ειρωνικα σου σχολια-εξυπναδες αξιο σχολιασμου... Κρατα τα μην σου φυγουν και χασεις την σοφια σου... lipssealed.png

Επεξ/σία από matrixxx
Δημοσ.

Μην με πληγώνεις φίλε μου...θα έδινα ότι έχω και δεν έχω για να ξαναγίνω 11 !

Αλήθεια όμως, από που ξεπετάχτηκες εσύ?

Κοιτώντας το profile σου κατάλαβα αμέσως ότι έχουμε να κάνουμε με φρούτο "ιδιαίτερης" ευφυΐας. Εδώ και αρκετό καιρό έχουν εξαφανιστεί τέτοια φρούτα από το Insomnia και δεν πρέπει να σε χάσουμε και εσένα. Συνέχισε να γράφεις σε παρακαλώ και να μας διασκεδάζεις. Επίσης μυστικό φύλο γιατί? Μας επιφυλάσσεις καμιά έκπληξη μήπως? :rolleyes:

Εσυ εισαι παρατραγουδο απο τα λιγα αγορι μου

Μετρας και ευφυια μεσω αναγνωσης φορουμ, παγκοσμια πρωτοτυπια , κοιτα να κατοχυρωσεισ τη πατεντα πριν σε προλαβει καμμια microsoft.

Για το φυλο μου, αν και δε θα πρεπε να σε ενδιαφερει, οποτε θες στειλε μου ΠΜ να ερθω να σου το δειξω για να μην εχεις αποριες.

Δημοσ.

Εσυ εισαι παρατραγουδο απο τα λιγα αγορι μου

Μετρας και ευφυια μεσω αναγνωσης φορουμ, παγκοσμια πρωτοτυπια , κοιτα να κατοχυρωσεισ τη πατεντα πριν σε προλαβει καμμια microsoft.

Για το φυλο μου, αν και δε θα πρεπε να σε ενδιαφερει, οποτε θες στειλε μου ΠΜ να ερθω να σου το δειξω για να μην εχεις αποριες.

Δεν θα συνεχίσω δημόσια το flame σεβόμενος όχι εσένα φυσικά, αλλά τους υπόλοιπους που διαβάζουν το συγκεκριμένο thread. Ότι θέλεις εσύ & ο matrixxx μόνο μέσω pm και θα λάβετε άμεσα απάντηση.-

Δημοσ.

καλα εε τρομερες ατακες ακουω σε cyber wars.αν και προτεινω να ηρεμησετε γιατι σφαζεστε για το πλαισιο και του δινετε αξια.επισης ακουστε και ενα ρητο...cyber wars are like paraolympics,even if u win you are still a retard.(τιποτα κακο εναντια στα ατομα με αναπειρεια απλα ετσι λεει)

Ον τοπικ τώρα panos2000gr αυτά τα οποία είπες στα ποστ σου για την πλειοψηφια των ανθρώπων (ΠΡΟΣΟΧΉ ΜΙΛΆΩ ΓΙΑ ΝΟΉΜΟΝΑ ΌΝΤΑ ΜΕ ΙQ ΆΝΩ ΤΟΥ 20 -και για ψιλοψαγμενους)θα σου πούνε για το πλαισιο.

α) εντελώς μα εντελώς ΧΑΛΙΆ aftersales εξυπηρέτηση,β)σε πολλά πράγματα τρομερή αισχροκερδια,γ)ψευτικες προσφορές και μπλα μπλα μπλα ατελείωτος καταλογος αρκει να ψαξεις στο φορουμ που εισαι μελος και θα δεις.γιατι λοιπον να ισχυει κατι αναλογο για το στοκ?

Θελω να πω πως οντως οσα ειπες ειναι ψιλοαστεια για ολους σχεδον γιατι απλα δεν στεκουν.so relax και μια συμβουλη:εκτος και αν σε πληρωνουν μην εισαι fanboy κανενος,παντα θα υπαρχει κατι καλητερο απο αυτο και σε αυτο που εισαι κολημενος ανοιξε ματια και δες οτι εχει κακες πλευρες.φιλικα.

Δημοσ.

καλα εε τρομερες ατακες ακουω σε cyber wars.αν και προτεινω να ηρεμησετε γιατι σφαζεστε για το πλαισιο και του δινετε αξια.επισης ακουστε και ενα ρητο...cyber wars are like paraolympics,even if u win you are still a retard.(τιποτα κακο εναντια στα ατομα με αναπειρεια απλα ετσι λεει)

Ον τοπικ τώρα panos2000gr αυτά τα οποία είπες στα ποστ σου για την πλειοψηφια των ανθρώπων (ΠΡΟΣΟΧΉ ΜΙΛΆΩ ΓΙΑ ΝΟΉΜΟΝΑ ΌΝΤΑ ΜΕ ΙQ ΆΝΩ ΤΟΥ 20 -και για ψιλοψαγμενους)θα σου πούνε για το πλαισιο.

α) εντελώς μα εντελώς ΧΑΛΙΆ aftersales εξυπηρέτηση,β)σε πολλά πράγματα τρομερή αισχροκερδια,γ)ψευτικες προσφορές και μπλα μπλα μπλα ατελείωτος καταλογος αρκει να ψαξεις στο φορουμ που εισαι μελος και θα δεις.γιατι λοιπον να ισχυει κατι αναλογο για το στοκ?

Θελω να πω πως οντως οσα ειπες ειναι ψιλοαστεια για ολους σχεδον γιατι απλα δεν στεκουν.so relax και μια συμβουλη:εκτος και αν σε πληρωνουν μην εισαι fanboy κανενος,παντα θα υπαρχει κατι καλητερο απο αυτο και σε αυτο που εισαι κολημενος ανοιξε ματια και δες οτι εχει κακες πλευρες.φιλικα.

Δημοσ.

Φίλε Rn αρχικά παραβλέπω τα σχόλια περί fanboy του Πλαίσιου καθώς δεν με αφορούν. Μπορεί να είμαι fanboy της τεχνολογίας και της πληροφορικής αλλά σε καμιά περίπτωση καταστημάτων και εταιρειών. Έχω αγοράσει τόσα μηχανήματα/hardware από τόσα διαφορετικά καταστήματα/eshops σε Ελλάδα και εξωτερικό που θα χρειαζόμασταν αρκετές σελίδες για να τα απαριθμήσω όλα. Μια ματιά στις αξιολογήσεις μου στο insomnia αλλά κυριότερα στο emarket (και για τους παλαιότερους fleamarket) θα μπορούσε να σε πείσει για του λόγου το αληθές.

Όλα αυτά δεν στα λέω για να περιαυτολογήσω, αλλά για να σου αποδείξω ότι έχω κάποια εμπειρία στην ευρύτερη αγορά των υπολογιστών και δεν είμαι ο Χ άσχετος που λέει την γνώμη του.

Από εκεί και πέρα και εσύ και ο καθένας έχει την άποψη του, με την οποία όμως δεν πρέπει απαραίτητα να συμφωνώ. Επαναλαμβάνω ότι εγώ δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα με το Πλαίσιο. Τι να κάνω δηλαδή, με το στανιό να βγω και να κατηγορώ το συγκεκριμένο κατάστημα? Και δεν είναι το μοναδικό κατάστημα που μου φέρθηκαν πολύ καλά. Το ίδιο μπορώ και να πω και για το Multirama και για πολλά ακόμη καταστήματα. Φυσικά υπάρχουν και 3 καταστήματα (2 ελληνικά eshops και 1 κατάστημα γερμανικών συμφερόντων) που έχω την χειρότερη γνώμη και δεν πρόκειται να τα ξαναπροτιμήσω ποτέ στο μέλλον. Δεν τα αναφέρω για να μην ξεφεύγει και άλλο η συζήτηση.

Όσο αφορά το service του Πλαίσιου μου έχει τύχει να αφήσω μηχάνημα desktop εκτός εγγύησης και χωρίς την απόδειξη και να μου χρεώσουν μόνο το ανταλλακτικό και όχι εργασία. Αναφέρομαι στο κατάστημα του Πειραιά για να γίνομαι και πιο συγκεκριμένος.

Ας πάμε τώρα στο θέμα των προσφορών. Θα περιοριστώ σε αντικείμενα αξίας άνω των 500 ευρώ για να μην εξετάσουμε την κάθε πιθανή προσφορά που αγόρασα. Τον τελευταίο 1.5 χρόνο έχω αγοράσει 5 μηχανήματα 3 εκ των οποίων από Multirama-Πλαίσιο. Να παραθέσω απλά τα μηχανήματα που αφορούν τα συγκεκριμένα καταστήματα μιας και η συζήτηση περιορίζεται περισσότερο σε αυτά:

VAIO CW2S1E/B ---> Αγορά από το Πλαίσιο Καλαμαριάς πριν 10 μήνες στα 692 ευρώ με μικρότερη τιμή στο Skroutz τα 850 ευρώ και τιμή γνωστών καταστημάτων στα 899. Ακόμη και σήμερα η τιμή είναι πολύ μεγαλύτερη:

http://www.skroutz.gr/s/249078/Sony-Vaio-VPC-CW2S1E-R-P-W-B.html?keyphrase=vaio+cw2s1

MACBOOK PRO 374GR ----> Αγορά από το Πλαίσιο Καλαμαριάς Δεκέμβριο του 2010 στα 1210 ευρώ με δώρο Magic Mouse και Aluminium Remote Control. H τιμή σε όλα τα γνωστά καταστήματα ήταν 1259 ευρώ χωρίς τα δώρα αξίας 100 ευρώ. Μιλάμε πάντα για μοντέλο ελληνικής εισαγωγής.

http://www.skroutz.gr/s/266186/Apple-Macbook-Pro-13-3%22-2-4GHz-4GB-250GB.html

DELL XPS 1647 ----> Αγορά από το Multirama Ευκαρπίας πριν 1.5 μήνα αντί 799 ευρώ

http://www.skroutz.gr/s/287928/Dell-XPS-1647-i5-450M.html

Βρες μου λοιπόν ένα λόγο για τον οποίο δεν θα έπρεπε να είμαι ευχαριστημένος με τις παραπάνω τιμές, πόσο μάλλον όταν προσφέρονται και με δυνατότητα επιλογής 12+ άτοκων δόσεων.Στην περίπτωση μου λοιπόν οι προσφορές δεν ήταν καθόλου fake.

Φυσικά και δεν θα πω ότι τα παραπάνω καταστήματα είναι ανταγωνιστικά σε όλες τις τιμές τους. Η αγορά θέλει πολύ ψάξιμο...Μου έχει τύχει να βρω πολλές φορές εκπληκτικές τιμές ακόμη και στον Κωτσόβολο που δεν θεωρείται εξειδικευμένο κατάστημα πληροφορικής. Λίγο ψάξιμο θέλει και μην παίρνετε τις τιμές που εμφανίζονται στα site των καταστημάτων ως ευαγγέλιο. Πολλές φορές διαφοροποιούνται προς τα κάτω και ειδικά σε καταστήματα που είναι ευέλικτα στην τιμολογιακή πολιτική τους.

Δημοσ.

Τα έχω πει και τα έχω ξανά πει για το ΠΛΑΙΣΙΟ ουκ ολίγες φορές. Από εκεί και πέρα, για να προσθέσω την εμπειρία μου από stock house, άλλου όμως online καταστήματος, ότι είχα πάρει από εκεί (3-4 φορές) μου βγήκε στο τέλος ελαττωματικό. Ευτυχώς ήταν μέσα στην εγγύηση που έδινε (κουτσουρεμένη) και μου το άλλαζαν, αλλά το σταμάτησα γιατί δεν γίνεται να προκαλείς την τύχη σου για πάντα και να τη γλιτώνεις.

Βάση των παραπάνω, δεν πρόκειται να ξανά πάρω κάτι από stock house όσο καλή κι αν είναι η τιμή. Προτιμώ καινούργιο και να τελειώνω εκεί. Πόσο μάλλον αν μιλάμε για το stock του ΠΛΑΙΣΙΟΥ!!

Δημοσ.

Βάση των παραπάνω, δεν πρόκειται να ξανά πάρω κάτι από stock house όσο καλή κι αν είναι η τιμή. Προτιμώ καινούργιο και να τελειώνω εκει

Συμφωνώ και εγώ σε αυτό, αν δεν βρεις κάποια θεοτρελή προσφορά και αν δεν σου δίνεται η δυνατότητα να τεστάρεις ο ίδιος το αντικείμενο από κοντά (σε όσα προϊόντα είναι εφικτό αυτό βέβαια).

Ακόμη και το μεταχειρισμένο από ιδιώτη αποτελεί καλύτερη επιλογή αν υπάρχει η επιλογή δοκιμής και σίγουρα η τιμή θα είναι πολύ χαμηλότερη.

Δημοσ.

Ακόμη και το μεταχειρισμένο από ιδιώτη αποτελεί καλύτερη επιλογή αν υπάρχει η επιλογή δοκιμής και σίγουρα η τιμή θα είναι πολύ χαμηλότερη.

Χαμηλότερη μεν, χωρίς εγγύηση δε. Ακόμα και την κουτσουρεμένη που δίνουν στα stock houses. Τίποτε, άσε το. Το πιο απλό είναι να μην μπλέκεις. Από εμπειρίες δικές μου αλλά και γνωστών μου (βλπ. παλαιούς και νέους εργοδότες μου :P) όταν πας να γλιτώσεις 5 στο τέλος καταλήγεις να πληρώσεις 20 και με την καινούργια αγορά (αν την έκανες από την αρχή) να είναι στα 10. :lol: ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...