Προς το περιεχόμενο

Αναγνωριση PSU

xlapatsas4000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για την εμφανιση των νεων επεξεαργαστων ποια ειναι η αποψη σου ?να περμενω μηπως πεσουν οι τιμες ?θα εινια καλυτεροι ?

Δημοσ.

σε τιποτα, καταρχην στα παιχνιδια, η καρτα μου ειναι σχετικα ακλη αλλα εχω προβλημα επεξεργαστη 9εδω ο αλλος με 9600 και 4πηρυνο amd τα παιζει ολα) εγώ κολλάω πάρα πολύ....cinema 4d πολύ αργά, photoshop cs5 εκεί να δείς....το cpu το έχω από το 2007 απείραχτο μαζί με την mobo.....

Δημοσ.

Τώρα που το λες, θυμάμαι προηγούμενα thread που είχες ανοίξει.

Τι να σου πω, από εσένα εξαρτάται αν θα περιμένεις. Οι τιμές λογικά θα πέσουν όταν βγουν οι νέοι επεξεργαστές. Αλλά δε νομίζω να πέσουν και πολύ.

Δημοσ.

θα εχω αποτελεσμα αν παω σε 4πηρυνο ? κυριως σε παιχνιδια ? η καρτα μου δεν ειναι καλυτερη απο μια 9800 gt ??

Δημοσ.

Διαφορά θα δεις περισσότερο αν παίζεις παιχνίδια που αξιοποιούν πάνω από 2 πυρήνες.

Ναι, η GTS250 είναι ελαφρώς καλύτερη από την 9800GT.

Σε 1400*1050 δε θα 'πρεπε να 'χεις πρόβλημα όμως, τα ΄χουμε ξαναπεί.

Δημοσ.

αθλιο ???? αυτο το θεωρώ ιεροσυλία συμφορουμίτααααα.χαχαχαχα στο μελλον θα το αλλαξω και αυτο λυπαμαι τα 400+ που ειχα δωσει....ναι παιχνιδια οπως battlefield bad company 2 kai bf3 που θα βγει θελουν πηρυνες αρκετους......

Πραγματικά όμως, 1400*1050 και 4:3;

τι εννοεις ? να το βαζω στα παιχνίδια ? τέτοια ανάλυση έχω αλλά όχι 4:3

Δημοσ.

4:3 είναι ο λόγος της κάθετης ορισζόντιας προς την κάθετη ανάλυση της οθόνης σου.

Δηλαδή η θέαση 16:9 υλικού δε θα είναι και ό,τι καλύτερο φαντάζομαι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...