Προς το περιεχόμενο

To kazino νικιεται ευκολα εμεις δεν μπορουμε να νικησουμε τον ευατο μας.

ahilleas11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβασα παρα πολυ ωραιες αποψεις εδω μεσα σε σχση με καζινο . Αρκετες με πολυ λαθος οπτικη γωνια και μερικες με σωστη αλλα οχι ολοκληρωμενη. Μετα απο εμεπιρια μου 23 χρονων στα καζινο αφου θεωρω τον εαυτο μου επαγγελματια παικτη (σε κοντρα οσων θελουν να λενε οτι δεν υπαρχουν επαγγελματιες παικτες)εχω να δηλωσω και να συζητησω οτι θελετε οτι το καζινο νικιετε και μαλιστα κατα κρατος..το δυσκολο να νικησουμε ειναι ο ευατος μας ...και η "συνηθεια' του θελει να χασει. Δεν θελω να κουρασω με συστηματα και διαφορες ιστοριες νικης...θελω ομως απο εδω να ενημερωσω οποιον το θελει η εχει αποριες για τα παντα που εχουν σχεσει με τα παιχνιδια και τους τροπους νικης ..οπως και για εκπαιδευση παικτικης νοοτροπιας και ψυχολογιας!..

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να γίνω ειρωνικός φαντάζομαι τώρα μας γράφεις από το ιδιωτικό σου jet καθώς ταξιδεύεις για το ιδιωτικό σου νησί που σε περιμένει το σκάφος......αλλά πέρα απο την πλάκα με ενδιαφέρει να κερδίσω το καζίνο φυσικά.Θα μου πείς τον τρόπο?

Δημοσ.

Άντε και μαθαίνεις τα «κόλπα»,άντε και αρχίζεις και βγάζεις λεφτά,πως καταφέρνεις να ξανά μπεις σε καζίνο αφού έχουν γίνει ποιο snob και από της τράπεζες,και μόλις βγάλεις τα πρώτα λεφτά σε βάζουν στην λίστα με τους ανεπιθύμητους;

Εκτός και αν μιλάς για το επαγγελματικό poker.

Χωρίς να θέλω να γίνω ειρωνικός φαντάζομαι τώρα μας γράφεις από το ιδιωτικό σου jet καθώς ταξιδεύεις για το ιδιωτικό σου νησί που σε περιμένει το σκάφος......αλλά πέρα απο την πλάκα με ενδιαφέρει να κερδίσω το καζίνο φυσικά.Θα μου πείς τον τρόπο?

Σιγά,δηλαδή αν μπορούσες να βγάλεις έστω 1-2 χιλιάρικα τον μήνα θα σε χαλούσε.

Δημοσ.

Άντε και μαθαίνεις τα «κόλπα»,άντε και αρχίζεις και βγάζεις λεφτά,πως καταφέρνεις να ξανά μπεις σε καζίνο αφού έχουν γίνει ποιο snob και από της τράπεζες,και μόλις βγάλεις τα πρώτα λεφτά σε βάζουν στην λίστα με τους ανεπιθύμητους;

Εκτός και αν μιλάς για το επαγγελματικό poker.

Σιγά,δηλαδή αν μπορούσες να βγάλεις έστω 1-2 χιλιάρικα τον μήνα θα σε χαλούσε.

Αν ήταν έτσι φίλε κανείς δεν θα δούλευε....όλοι στο καζίνο θα ήταν

Δημοσ.

Αν ήταν έτσι φίλε κανείς δεν θα δούλευε....όλοι στο καζίνο θα ήταν

Δεν λέει κανείς ότι είναι εύκολο απλά λέω ότι γίνεται.

Με τους θεούς να είναι ατοί.

MIT Blackjack Team

Δημοσ.

Ξέχασες τον John taramas και τον John και ακόμα έναν Έλληνα που μου διαφεύγει το όνομα του τώρα (Nick The Greek - τον θυμήθηκα).Εξαιρέσεις υπάρχουν....αλλά δεν γίνεται να μιλάμε για σταθερό εισόδημα και για τεχνική με την οποία κερδίζει ο καθένας.....

Δημοσ.

Μα αυτό λέω και εγώ ακόμα και να μπορούσε ο κάθε ένας να μάθει και να κερδίζει,και τι έγινε; αφού θα τρώει πόρτα στο καζίνο ούτως ή άλλως.

Δημοσ.

Αχιλλέα θα μας πείς για πιο παιχνίδι μιλάς;

Πάντως έχει δίκιο.Με ορισμένες προυποθέσεις μπορείς όντως να παίζεις με τις πιθανότητες να είναι υπέρ σου.

Δημοσ.

(Nick The Greek - τον θυμήθηκα)

O κορυφαίος ποκαδόρος όλων των εποχών που γονάτισε μέχρι και τη μαφία στα τραπέζια.

Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι, μέχρι και ο Μέγας Νick the Greek πέθανε στη ψάθα. Ο τζόγος είναι τζόγος. Είναι δεξιοτεχνία αλλά δε παύει να παίζει το πρωταρχικό ρόλο η ριμάδα Θεά Τύχη.

Και γενικός κανόνας, η διάρκεια φθείρει.

Με απλά λόγια. Αυτός που κερδίζει συνέχεια δεν γεννήθηκε ακόμα και ούτε το κόβω να γεννιέται.

Δημοσ.

O κορυφαίος ποκαδόρος όλων των εποχών που γονάτισε μέχρι και τη μαφία στα τραπέζια.

Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι, μέχρι και ο Μέγας Νick the Greek πέθανε στη ψάθα. Ο τζόγος είναι τζόγος. Είναι δεξιοτεχνία αλλά δε παύει να παίζει το πρωταρχικό ρόλο η ριμάδα Θεά Τύχη.

Και γενικός κανόνας, η διάρκεια φθείρει.

Με απλά λόγια. Αυτός που κερδίζει συνέχεια δεν γεννήθηκε ακόμα και ούτε το κόβω να γεννιέται.

Γιατί το λές αυτό...ο φίλος παραπάνω ξέρει τον τρόπο, απλά δεν τον λέει για να κερδίζει μόνο αυτός :P

Δημοσ.

Διαβασα παρα πολυ ωραιες αποψεις εδω μεσα σε σχση με καζινο . Αρκετες με πολυ λαθος οπτικη γωνια και μερικες με σωστη αλλα οχι ολοκληρωμενη. Μετα απο εμεπιρια μου 23 χρονων στα καζινο αφου θεωρω τον εαυτο μου επαγγελματια παικτη (σε κοντρα οσων θελουν να λενε οτι δεν υπαρχουν επαγγελματιες παικτες)εχω να δηλωσω και να συζητησω οτι θελετε οτι το καζινο νικιετε και μαλιστα κατα κρατος..το δυσκολο να νικησουμε ειναι ο ευατος μας ...και η "συνηθεια' του θελει να χασει. Δεν θελω να κουρασω με συστηματα και διαφορες ιστοριες νικης...θελω ομως απο εδω να ενημερωσω οποιον το θελει η εχει αποριες για τα παντα που εχουν σχεσει με τα παιχνιδια και τους τροπους νικης ..οπως και για εκπαιδευση παικτικης νοοτροπιας και ψυχολογιας!..

πες μου οτι παιζεις και ρουλετα τώρα να δέσει το γλυκό B)

Δημοσ.

Γιατί το λές αυτό...ο φίλος παραπάνω ξέρει τον τρόπο, απλά δεν τον λέει για να κερδίζει μόνο αυτός :P

Γιατί είμαι χαρτόμουτρο γι' αυτό :P

Δημοσ.

Εγώ στο πόκερ βρήκα μια τεχνική και όλο χάνω!

πως γίνεται η θεά ατυχία να είναι πάντα με το μέρος μου ;

Μιλάμε τώρα και στατιστικά να το δεις είναι φύση αδύνατο :D

Δημοσ.

Παιδιά ο ahilleas11 γράφτηκε για να «σπρώξει» το blog του (και για κάποιους που θα πουν οτι δεν το βλέπουν, να δουν την υπογραφή του) για τις διαφημίσεις και τα referals που υπάρχουν εκεί.

Από εκεί και πέρα ο τζόγος ειναι απλή στατιστική, οπου σε μακροχρόνια χρήση ο μόνος κερδισμένος ειναι η μάνα/καζίνο. Οι παίχτες θα χάσουν τα λεφτά τους, είμαι μαθηματικά αποδεδειγμένο. Αν το δεις σαν διασκέδαση, παίξε ΜΙΑ φορά το χρόνο και ένα προκαθορισμένο ποσό. Άμα σου κάτσει και καλή και έχεις άμεσα μεγάλο κέρδος, πάρε τα λεφτά και φύγε, ΜΗΝ παίξεις άλλο.

ΥΓ: Όταν ακούω για τεχνικές και μεθόδους, κοιτώ το στατιστικό μέρος της μεθόδου (μαθηματικά). ΠΟΤΕ (κυριολεκτικά ΠΟΤΕ) δεν είμαι σίγουρα κερδισμένος. Ο leukonas στο #4 έχει απόλυτο δίκιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...