Προς το περιεχόμενο

ηχεια απο warranty exchange!

nem52

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παλικαρια του insomnia.. λοιπον εχουμε και λεμε.. ειχα καποια ηχεια 5,1 τα g51 της logitech αν τα ξερετε τα οποια απο την μανα τους ειχα ημερομηνια ληξης στο control pod και για αυτο και τα απεσυρε η μαμα εταιρια. ετσι πεθαναν και τα δικα μμου (ζωη σε μας..) και επειδη ηξερα οτι θα μπλεξω με το e-shop ασχετα με το οτι εχει τελειωσει ηδη η εγγυηση μου απο εκει αλλα ηξερα οτι η εταιρια προσφερει περισσοτερη δοκιμασα την τυχη μου. ετσι μου προσφεραν να παρω ta Z623 τα οποια ομως ειναι 2,1 και εγω θελω suround. επισης μου εδωσαν ενα κωδικο για 50% εκτωση απο οτι παρω στο ονλινε σιτε της (σε σχεση με το αρχικο προιον ηταν κατω κατω και μια υποσημειωση.. οποτε υποθετω ηχεια.) βεβαια εμενα ο μεγαλος μου καημος ειναι τα Z5500.. τους τα ζητησα αλλα λεει οχι γιατι ειναι πολυ διαφορετικο απο το αρχικο προιον. και ρωτω εγω τωρα.. να πουλησω τα 623 και να χρησιμοποιησω την εκπτωση να παρω τα 5500 μεσω σιτε ? η θα βγω χαμενος με την εννοια οτι σε ευρω τα 5500 απο το σιτε βγαινουν στα 400 ευρω. οποτε 200 με την εκτωση. και ελεγα να δωσω τα αλλα. συμφερει? (επεισης σκεφτομουν στο μελλον να αλλαξω τα δυο μπροστινα ηχεια των 5500 με αλλα που να εχουν και tweeterakia για να μην χανω τις ψηλες) το πισι μου ειναι για gaming,tv πολλεσ πολλες ταινιες και μουσικη{οχι editing} ) τι λετε? παρακαλω αν δεν εχω ποσταρει σε σωστο section τους mods να μου το μεταφερουν.

Δημοσ.

Για να καταλάβω, σου δίνουν και τα Ζ623 και 50% έκπτωση και μάλιστα για όποτε θέλεις;

Γιατί αν πάρεις τα Ζ623 και δεν αξιοποιήσεις την έκπτωση άμεσα φαντάζομαι ότι δε θα μπορείς να κάνεις κάτι μετά.

Δημοσ.

Για να καταλάβω, σου δίνουν και τα Ζ623 και 50% έκπτωση και μάλιστα για όποτε θέλεις;

Γιατί αν πάρεις τα Ζ623 και δεν αξιοποιήεις την έκπτωση άμεσα φαντάζομαι ότι δε θα μπορείς να κάνεις κάτι μετά.

ναι φανη εχεις δικιο παρελειψα μια παραμετρο.. η εκπτωση ισχυει 30 μερες απο τωρα

Δημοσ.

Αν είναι έτσι, φαντάζομαι πως μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις.

Αρκεί το ένα να μην ακυρώνει το άλλο, δηλαδή το να σου στείλουν τα Ζ623 να μην ακυρώνει αυτόματα την έκπτωση και το αντίστροφο.

Δημοσ.

οχι μπορω να το κανω αλλα το θεμα ειναι με συμφερει? βασικα σκεφτομαι να βαλω και εδω μεσα αγγελια αν ειναι. με ενημερωσαν οτι σε εφτα μερες θα τα εχω σπιτι μου με ups

Δημοσ.

Αφού δε θες 2.1 με τίποτα, μην τ' ανοίξεις και δώσ' τα σε μια καλή τιμή και μετά εκμεταλλεύσου την έκπτωση για τα Ζ-5500.

Αν είναι όντως τόσο απλά τα πράγματα.

Δημοσ.

οχι δεν προκειται να τα ανοιξω καν. δεν ξερω μονο αν αυτα θα εχουν εγγυηση επειδη ειναι απο αντικατασταση. παντως δεν καταλαβαινω γιατι τα βλεπεις απλα. δυο εβδομαδες μιλαω με την υποστηριξη και μαλιστα τα δικα μου ηχεια ειχαν την διπλασια τιμη απο αυτα που μου δινουν

Δημοσ.

μολις τους εστειλα. να τα ποσταρω απο τωρα εδω και να γραψω οτι θα τα εχω σε 7 μερες? στα 140 λεω να τα βαλω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...