Προς το περιεχόμενο

Gaming mouse pad

ektor7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί το καθαρίζεις ωρέ;

Λες να το κάνω κι εγώ; :Ρ

Aφού με ξέρεις εμένα, είμαι της τάξης και της καθαριότητας. :P

Τόσα χρόνια μου τα χωνε η μάνα μου να καθαρίζω και να τακτοποιώ τα πράγματά μου αλλά που τότε ... Κι όμως μετά απο καμμιά 15αριά χρόνια που έφυγα απο το πατρικό διεπίστωσα ότι τελικά δίκιο είχε τότε, δεν είναι δύσκολο να το κάνεις. :lol:

Τελικά το πήρες το Sphex έτσι? Πως σου φαίνεται? :)

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όπως είπα και πιο πάνω, δε νιώθω και πολύ οπότε δεν αποκλείω κάποιο άλλο να είναι καλύτερο, αλλά πέρα απ' την αίσθηση δε βλέπω τι καλύτερο μπορεί να έχει κάποιο άλλο.

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς. Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πώς μερικοί χώνουν χοντρά ποσά για mouse pad. Για mouse το καταλαβαίνω μέχρι ενός σημείου, αλλά για mouse pad?

Τεσπα, γούστα αυτά γιατί θα μας την πέσουν να μας φάνε οι κάτοχοι των mouse pad των 30€ - 50€. :P

Δημοσ.

Μα ήδη τα ~15€ για mouse pad δεν είναι και λίγα, αν και παίζει τα απλά να χαλάνε και πιο γρήγορα.

Άσε που κάποιοι τη βγάζουν και μ' ένα κομμάτι πανί και είναι κομπλέ.

Δημοσ.

Μα ήδη τα ~15€ για mouse pad δεν είναι και λίγα, αν και παίζει τα απλά να χαλάνε και πιο γρήγορα.

Άσε που κάποιοι τη βγάζουν και μ' ένα κομμάτι πανί και είναι κομπλέ.

Φαντάσου αυτούς που χώνουν 30€ και 40€ για τον ίδιο σκοπό....

Μέχρι 15€ max θεωρώ ότι είναι καλά. 'Αλλωστε είναι ένα αξεσουάρ του gamer κυρίως και σαν αξεσουάρ το πληρώνεις, λογικό. Απο κει και πάνω όμως είναι υπερβολή και κοροιδία πιστεύω.

Εγώ μέχρι να πάρω το sphex είχα το mouse πάνω στην επιφάνεια του γραφείου και ενίοτε χρησιμοποιούσα ένα πάρα πολύ λεπτό υφασμάτινο noname που είχα πάρει τσάμπα απο Media Markt. Btw υπάρχει ακόμα και είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Ε το πιο ακριβό σου δίνει και την αίσθηση ενός ολοκληρωμένου συστήματος όσο να 'ναι :Ρ

Αφού η λογική λέει ότι τα pc εκείνων που παίρνουν τόσο ακριβά mouse pads, είναι στημένα με την ίδια λογική.

Σε φάση «τα 'χουν πάρει όλα τούμπανα, να μην πάρουν κι αυτό;».

Δημοσ.

Ε το πιο ακριβό σου δίνει και την αίσθηση ενός ολοκληρωμένου συστήματος όσο να 'ναι :Ρ

Αφού η λογική λέει ότι τα pc εκείνων που παίρνουν τόσο ακριβά mouse pads, είναι στημένα με την ίδια λογική.

Σε φάση «τα 'χουν πάρει όλα τούμπανα, να μην πάρουν κι αυτό;».

Χεχε σωστά τα λές. Έτσι είναι. :P

Δημοσ.

thermaltake μηδενικη στο χώρο των gaming accessories.

καλά για τα φωτάκια των μπλε κλπ εκτός οτι ειναι κιτσ σίγουρα ξεφευγει και το μάτι σου εκεί.

όσο για το μέγεθος ποτέ μάλλον δεν εχεις βρεθεί σε κατάσταση να βρεθεις με το ποντίκη εκτός του χώρου του iPad και να φας ξενέρωμα εκτος απο το epic fail.

φυσικά και δεν ειναι στή λίστα γιατί δεν έχω δεί κανέναν επαγγελματία player (CS, WAR3, STARCRAFT) να χρησιμοποιίει τέτοιο πράγμα.

Πρώτον, το πας στο προσωπικό και με αμφισβητείς στη ψύχρα, ενώ εγώ το ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ μου και το δουλεύω.. ενώ εσύ δεν το έχεις δει ούτε σε φωτογραφία. Για να πεις τη γνώμη σου εξαρχής ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να το έχεις αγοράσει ή να το έχεις χρησιμοποιήσει για 3 μέρες.

Δεύτερον, για το θέμα γούστου και κιτς και whatever, ας μείνω πάλι στο ότι κάνεις υποθέσεις. Είναι ωραίο να υποθέτεις, και να μαντεύεις, και να βγάζεις θεωρίες στην τουαλέτα.. τι τα λέω εγώ, για πες τα μας καλύτερα εσύ που τα ξέρεις.

Τρίτον και κυριότερον, παίζει να έχω αλλάξει τόσα ποντίκια και τόσα mousepads που δεν πάει καν το μυαλό σου (βγάλε τα Gaming Nets). Επίσης, παίζει να έχω παίξει 150 περισσότερα FPS Games παραπάνω από εσένα (ας υποθέσω και εγώ κάτι μια φορά ε; I bet its so fucking valid though).

Γράψε τη γνώμη σου, αλλά πάνω σε κάτι που ξέρεις. Και μην αμφισβητείς άτομα που δεν ξέρεις.

Υ.Γ: Τους επαγγελματίες players που τους βλέπεις; Στη στάση του λεωφορείου; Πάντα ήθελα να παίξω με έναν συνάδελφο που του κολλάνε και ένσημα γι'αυτό που κάνει. Αν πετύχεις κανέναν, πες του να μου κάνει PM για UT3.

Δημοσ.

Razer Destructor + Razer Deathadder ή πλέον με το G9x= imba. Το Scarab που είναι και αντικαταστάτης του πιθανολογώ πως θα είναι ακόμα καλύτερο. Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ soft pad και hard pad. Αν εξαιρέσεις ότι τα hard φθείρονται και απαιτούν αντικατάσταση πιο συχνά, προσφέρουν απείρως καλύτερο glide.

Δημοσ.

Εμείς που την βγάζουμε με εφημερίδες τι να πούμε ? :P

όταν μου έρθει το mousepad να σου δώσω δωρεάν αυτό που έχω

Δημοσ.

όταν μου έρθει το mousepad να σου δώσω δωρεάν αυτό που έχω

:P δεν είναι θέμα χρημάτων απλά συνήθειας :P

θέλω ρε παιδί μου να ακούγεται το κρατς κρατς απο το χαρτί ;P

Δημοσ.

^^^ Προς τον τύπο.

Η Tt είναι εταιρία σκουπίδι. Χάππι; Συμφωνώ απόλυτα με αυτήν την δήλωση που μόλις έκανα.

Παρόλα αυτά δημιούργησε και ένα άψογο mousepad, ήμουν τυχερή να το δω από κοντά και έτρεξα και το αγόρασα από Eshop.

Σε ξαναρωτάω, το έχεις χρησιμοποιήσει; Πως σκατά ξέρεις την ποιότητά του; Το έχεις δει; Πως σκατά ξέρεις ότι είναι κιτς. Τέρμα διακριτικός φωτισμός, και αν θες τον χαμηλώνεις/σβήνεις.

Η επιφάνεια έχει άψογο synergy με το G500 (και φαντάζομαι με τα περισσότερα Mice) και δεν συγκρίνεται, επιμένω, με clothάκι.

Όσο για το μέγεθος, εφόσον αγοράζεις το deathadder και το gayτάδερ της Razer, με τα 7200DPI.. πως σκατά χρειάζεσαι βάση αεροπλάνου ένας Θεός το ξέρει.

Παίζει cs όλη η Αλβανία σήμερα, και μου παρουσιάζεις τα παιδάκια σαν Θεούς. Εγώ hl και cs rockαρα (σε άπειρα lan/nets) μετά το doom τύπε, you dont amaze me at all.

Καλά θα ήταν να έκανα καριέρα στο cs, θα κρατούσα και την 15άρα την tft και τον παλιό καλό celeron, θα ντυνόμουν και χίπισσα και θα άκουγα και doors.. θα έβαζα και πινακίδα σε ένα γάιδαρο και πάει λέγοντας...

CS έπαιζα και με γύψο στο δεξί χέρι μια εποχή και σε καρεκλάκι χωρίς χερούλι παρακαλώ. Το cloth και η razer σε μάραναν.

GAMERS FOR GAMERS, BY GAMERS TO OTHER GAMERS. WE GAMERS, GAMERS. Ω GAMERS.

Στην τελική κάντε ότι γουστάρετε, αν θέλετε να σκάσετε 50€ για ένα mousepad επειδή έχει μαγικές "ίνες" και imba marketing.. δικό σας πρόβλημα. To Pad μου μόλις 14€ το αγόρασα. Klein..

Δημοσ.

πωωωω πωπωπωπω, δεν μας αρκούσαν οι γυναίκες έξω στο κράξιμο ήρθαν και εδώ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...