Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση RAM

jmaster18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το ξερω θα βγαλω τις ddr2.Αλλα ειναι κριμα να πανε χαμενες ειναι πολυ καλες.Ειμαι σε διλλημμα

Δημοσ.

Αν δεν βρω τιποτα το αποφασισα θα παω σε ddr3.Σκεφτομαι αυτες αλλα εχω καποιες αποριες.Μια απο αυτες ειναι η απολυτη συμβατοτητα με την μητρικη.Σας γραφω ακριβως τι λεει στο manual:This chipset officially supports DDR31066/800.With the ASUS Memspeed Technology The motherboard supports up to 1333Mhz and provides more ratio setting items than the chipset officially supports.Πιστευω πως θα λειτουργουν αλλα θελω να βεβαιωθω.Επισης επειδη σκοπευω να παρω δυο τετοιες και να τις βαλω στα 2 slots της μητρικης θελω να ξερω αν θα υπαρχει duall channel ή θα πρεπει να τις παρω σαν ζευγαρι οπως αυτες για παραδειγμα.Επισης μια λιγο extreme ερωτηση.Αν ριξω την συχνοτητα στα 1000MHZ θα μπορω να ριξω τα timings καπου στα 5-5-5-18 και να λειτουργει η μνημη οπως μια ddr2-1000?Αυτο το λεω γιατι απο οτι εψαξα οι core 2duo δεν εκμεταλλευονται πληρως τα 1333Mhz.

Δημοσ.

Νομιζω πως βρηκα.Θα παραγγειλω αυτες αν καταφερουν να λειτουργησουν με αυτες που εχω καλως αλλιως θα βγαλω αυτες που εχω.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει αυτο το πραγμα πριν 5 λεπτα τις ειχαν τους πηρα τηλεφωνο και μου λενε δεν υπαρχουν μου λενε κανε ανανεωση στη σελιδα κανω ανανεωση και την βλεπω κανονικα τους το λεω μου λενε ξανακανε refresh κανω και ειχε εξαφανιστει.Μιλαμε για πραγματικη κοροιδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...