marlia Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 λοιπον ειχα κανει εναν γρηγορο ελεγχο με αβαστ και μετα μου ειχε βγαλει να κανω ινσταλ το windows troubles remover.Δεν ξερω τι ρολο παιζει αυτο το ενοχλητικο πραγμα αλλα δεν μπορω να ανοιξω ουτε ενα προγραμμα,κατευθειαν μου το κλεινει.Πεταγεται συνεχεια στην επιφανεια εργασιας για να κανει ελεγχο και γραφει warning αλλα αφου κανει ελεγχο δεν διορθωνεται κατι.τι να κανω?πως να το ξεφορτωθω????
karmen1983 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Κατέβασε ή το Malwarebytes κάνε του Update και μετά πλήρη σάρωση ή το spywaredoctor. Το δεύτερο δεν είναι free. Δοκίμασε το πρώτο και αν δεν το πιάσει, που δεν το νομίζω, δοκιμάζεις το δεύτερο.
marlia Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 δεν μπορω να ανοιξω firefox,με πεταει διαβαζω τωρα στο γκουγκλ οτι ειναι απατη με ψευτικα στοιχεια στης μαικροσοφτ.
TheELF Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Πες της κοπέλας πρώτα να μπει σε safe-mode Ασφαλή λειτουργία windows 7 (το ίδιο είναι και για τα xp) και να το κάνει από εκεί,αφού λέμε τα ξανακλείνει όλα αμέσως. (φφφ,τι έχεις σήμερα κάρμεν;; )
karmen1983 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 δεν μπορω να ανοιξω firefox,με πεταει διαβαζω τωρα στο γκουγκλ οτι ειναι απατη με ψευτικα στοιχεια στης μαικροσοφτ. Μπες σε ασφαλή λειτουργία και κάνε το. Τώρα απαντάς από άλλο Pc να καταλάβω; (φφφ,τι έχεις σήμερα κάρμεν;; ) Σκούριασααααααααααααααααααααααααα
karmen1983 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 cheers Αλλά άλλη φορά πρότεινε το σωστό για το μοντέλο μου btw μόλις είδα ότι είμαστε hardware γενικά χμμμμμμμμμμμμμμ
marlia Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 κατεβασα το πρωτο,κανει την σαρωση και πριν ολοκληρωθει το πεταει παλι γιατι και στην ασφαλη λειτουργια ειναι παρον περιγραφει ενας εναν τροπο για το πως το ξεφορτωνεσαι γιατι το ειχε κ αυτος μαλλον ειναι ο μοναδικος..τσιμπουρι ειναι παντως,δεν φευγει ευκολα
karmen1983 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 κατεβασα το πρωτο,κανει την σαρωση και πριν ολοκληρωθει το πεταει παλι γιατι και στην ασφαλη λειτουργια ειναι παρον περιγραφει ενας εναν τροπο για το πως το ξεφορτωνεσαι γιατι το ειχε κ αυτος μαλλον ειναι ο μοναδικος..τσιμπουρι ειναι παντως,δεν φευγει ευκολα Marlia κάτσε ώπα γιατί είμαι ζαλισμένη. Έδωσες πλήρη σάρωση;
marlia Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 πληρη σαρωση το δοκιμασα και 2η και 3η φορα και με πετουσε δειτε το http://trojan-killer.net/windows-troubles-remover-fake-system-optimizer-how-to-remove-windows-troubles-remover-scam/?lang=el#more-2431
karmen1983 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Σταματάει δηλαδή το malwarebytes; Αν ναι κατέβασε ένα antivirus από τα παρακάτω γράψε το σε ένα cd και ξεκίνα το pc από το cd. http://www.freedrweb.com/livecd/ http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/rescuedisk/updatable/ http://www.avira.com/en/support-download-avira-antivir-rescue-system
mrpink Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Marlia, αυτό που λέει στ άρθρο μπορείς να το κάνεις, μπορείς να πας στο φάκελο που λέει και να μετονομάσεις το αρχείο που λέει? Αν ναι, κάντο και μετά κάνε μια γρήγορη σάρωση με το malwarebytes,μην κατεβάζεις αυτή τη μαλακία που λέει στο άρθρο. Αν δεν μπορείς να το κάνεις, στο ίντερνετ τουλάχιστον μπορείς να μπεις? Τη διαχείριση εργασιών (ctrl+alt+delete) σ'αφήνει να την ανοίξεις? A, ok, τώρα είδα ότι μπορείς να μπεις στο ίντερνετ. Κατέβασε το Rkill και τρέξτο. Ίσως να σου πάρει αρκετές φορές μέχρι να δουλέψει, επέμεινε μέχρι να σου πει ότι σταμάτησε κάποιες διεργασίες. Μετά σκάναρε με το malwarebytes, ένα quick scan αρκεί
marlia Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 ουτε το ενα ουτε το αλλο ανοιγει.προσπαθω να κανω αυτο που λεει αλλα δεν βρiσκω αρχειο ηχου γαμωτο. μπαινω στον φακελο μου και μετα appdata.αυτο δεν λεει?? απο αλλο υπολογιστη εχω μπει αλλιως δεν μπορω με πεταει θα δοκιμασω σε safe mode παλι
mrpink Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Είναι κρυφό αρχείο, πρέπει να έχεις ρυθμίσει ώστε να φαίνονται τα κρυφά αρχεία. My computer/εργαλεία/επιλογές φακέλων/προβολή/εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων. Αυτό βέβαια ισχύει για τα xp, κάτι ανάλογο θα ναι και για τα 7 Δοκίμασε σε safe mode με δίκτυο και κατέβασε το Rkill που σου λέω
marlia Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 ναι τα εκανα φανερα.βρηκα την εφαρμογη αντι για αρχειο ηχου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.