Προς το περιεχόμενο

To pc crashαρει πολλες φορες χωρις λογο..

aekara21jimenez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nαι 8k στο vantage στα 1280 είναι πολύ χαμηλό σκόρ για το setup σου.

Αν δεν είναι θέμα λειτουργικού τότε πάμε σε θέμα hardware αλλά όπως σου είπα ακόμα και να είχε θέμα με τις sata2 η μητρική εσύ τον έχεις συνδέσει με sata3 οπότε παίζει κανονικά λογικά. Μετά πάμε στο Psu που είπε ο Φάνης αρχικά. Αν είναι τόσο μάπα που δεν δίνει σωστά ρεύματα, ξέρω γω..., αν και υπερβολικό μου φαίνεται και αυτό απο την στιγμή που εγώ χρησιμοποιώ ένα 400άρι και δεν έχω θέμα. Εκτός και αν το δικό σου είναι προβληματικό. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο όσο αφορά το Hardware.

Δημοσ.

Στο Vantage κατ' αρχάς, κι αν όχι, μέσω των οδηγών της κάρτας γραφικών, του Catalyst δηλαδή.

Έχεις συνδέσει σωστά την τροφοδοσία της 6950;

Δημοσ.

Για ποιο ακριβως πραγμα να τα εχω on αυτα, γιατι μπερδευτηκα..

Σε game, bench, σε τι ακριβως;

Εννοεί ο Φάνης αν τρέχεις το vantage με ενεργοποιημένα τα φίλτρα ή αν το τρέχεις stock στα 1280, δλδ απενεργοποιημένα.

Δημοσ.

Στο Vantage κατ' αρχάς, κι αν όχι, μέσω των οδηγών της κάρτας γραφικών, του Catalyst δηλαδή.

Έχεις συνδέσει σωστά την τροφοδοσία της 6950;

Στο vantage trial οτι ειχε απο μονο του.

Τροφοδοσια της 6950 οταν λες; Θελει 2 6αρια pins αν δεν κανω λαθος για τροφοδοσια και τιποτε αλλο.

Εχω βαλει και τους drivers... Ρε παιδια πως θα εντοπισω το προβλημα;

Δημοσ.

Στο vantage trial οτι ειχε απο μονο του.

Τροφοδοσια της 6950 οταν λες; Θελει 2 6αρια pins αν δεν κανω λαθος για τροφοδοσια και τιποτε αλλο.

Εχω βαλει και τους drivers... Ρε παιδια πως θα εντοπισω το προβλημα;

μην σε αγχώνει τίποτα. κάτι μικρο θα είναι και θα φένετε μεγάλο.

εγω πάντως προτείνω να κάνει ένα format να βάλει τα 64βιτ να δει πως θα πάει

Δημοσ.

Ποιους οδηγούς έχεις περάσει;

Στην καρτα θα λες τωρα μαλλον.

Μπηκα στην amd και κατεβασα τους 11.2, τους πιο προσφατους δηλαδη.

Το bios ειναι απειραχτο και γενικα οτιδηποτε αλλο για επεξεργαστη/μητρικη, εβαλα οτι ειχε το cd της μητρικης.

Δημοσ.

Κάνε μου την χάρη και ξανατρέξε μια αξιολόγηση των Παραθύρων.

Αν η βαθμολογία αυτή είναι απο την αρχή που έστησες το μηχάνημα (όταν όλα πήγαιναν καλά χωρίς αργοπορίες στο start up και τα συναφή) έχω την εντύπωση ότι τώρα το αποτέλεσμα θα έχει αλλάξει προς το χειρότερο ή πιθανόν να μην μπορεί να ολοκληρωθεί κάν η αξιολόγηση. Κάνε μια προσπάθεια λοιπόν για να δούμε.

Edit: Και γω τους 11.2 έχω. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...