aekara21jimenez Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 x16 ειναι... Στον επεξεργαστη, μιας και κοιταξα ωρα στο cpu-z, στο core speed, μου ειναι στο 1648Mhz.. Υποπτο;
phanispal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δε θα το 'λεγα, για εξοικονόμηση ενέργειας λογικά ρίχνει ρολόγια και τάσεις.
aekara21jimenez Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Κάνε μου την χάρη και ξανατρέξε μια αξιολόγηση των Παραθύρων. Αν η βαθμολογία αυτή είναι απο την αρχή που έστησες το μηχάνημα (όταν όλα πήγαιναν καλά χωρίς αργοπορίες στο start up και τα συναφή) έχω την εντύπωση ότι τώρα το αποτέλεσμα θα έχει αλλάξει προς το χειρότερο ή πιθανόν να μην μπορεί να ολοκληρωθεί κάν η αξιολόγηση. Κάνε μια προσπάθεια λοιπόν για να δούμε. Edit: Και γω τους 11.2 έχω. Το pc, απο την αρχη μου ηταν καπως αργο, σιγουρα το προβλημα επιδεινωθηκε με το περας 2-3 εβδομαδων. Τα windows, παρ' ολα αυτα μου βγαζουν ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια βαθμολογια νε τοτε.
lionheart75 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Το pc, απο την αρχη μου ηταν καπως αργο, σιγουρα το προβλημα επιδεινωθηκε με το περας 2-3 εβδομαδων. Τα windows, παρ' ολα αυτα μου βγαζουν ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια βαθμολογια νε τοτε. Το έτρεξες τώρα ή πρόσφατα? Το πρόβλημα μου κάνει περισσότερο για software πάντως και λιγότερο hardware χωρίς να αποκλείεται βέβαια. Πρίν την 6950 είχες άλλη κάρτα πάνω στο pc ή εξ αρχής έβαλες αυτή? Ρωτάω μήπως είχες άλλη και δεν έγινε σωστή απεγκατάσταση των παλιών οδηγών. Επίσης όσο αφορά τον σκληρό τρέξε αν θέλεις ένα Atto ή ένα Crystal disk mark για να δείς την ταχύτητα τού σκληρού καθώς επίσης ένα Crystal disk info ή ένα HD sentinel για να δείς την κατάστασή του. Μετά παίζει και το psu να έχει πρόβλημα, δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ...
aekara21jimenez Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Ειπα να παρω αυτο κι ο Θεος Βοηθος... http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Gaming-Series-GS800-800W-PSU-80plus-Certified-CMPSU-800GEU-CMPSU-800GEU.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.