panos0100 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 γεια σας παιδια εχω ενα πρωβλημμα με ενα αντηγραφικο ενω γραφει μια χαρα τα dvd τα doyal layer δεν τα γραφει παει μεχρι ενα συμειο μεχρι την μεση και μετα τα καει εχω ενα sony optiarc ειχα και στο παρελθον τετοιο αντηγραφικο το ειδιο ακριβως και παλι μου αικεγε τα doual layer αλλα τοτε ειχα και πρωβλημμα με το τροφοδοτικο μου τωρα τι φταιει παραξενο πολυ να καει τα doual layer το αντηγραφικο ειναι μιας εβδομαδας μονο οποιος εχει καμια γνωμη ας μου την πει γιατι δεν μπωρο να καταλαβω τι γινεται ευχαριστω
phanispal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Διόρθωσε αν θες τα ορθογραφικά λάθη για να μπορέσω να το διαβάσω ολόκληρο κι απ' την αρχή. Εκτός κι αν απαντήσει κάποιος άλλος.
SPANK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δοκίμασε τα παρακάτω και πες μας : 1.Δοκίμασε διαφορετικό δισκάκι και γράψτο στην πιο χαμηλή ταχύτητα. 2.Δοκίμασε διαφορετικό πρόγραμμα αντιγραφής Σου καίει μονο τα double layer η και τα απλα dvd / cd ?
Dimgi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δοκίμασε όπως τα λέει ο SPANK, εάν δεν πετύχει τότε κάνε το κόπο να αφήσεις μόνο του το DVDRW στο κανάλι του IDE. (Εαν είναι IDE)
panos0100 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δοκίμασε όπως τα λέει ο SPANK, εάν δεν πετύχει τότε κάνε το κόπο να αφήσεις μόνο του το DVDRW στο κανάλι του IDE. (Εαν είναι IDE) λοιπον δεν ειναι ide ειναι sata και καει μονο τα double layer τι φταιει δεν ξερω απλα το πηγα πισω και ακουστε μου δινουνε το ειδιο και αν παρω το lg αντηγραφικο παλι πρεπει να πληρωσο 10Ε διαφορα ειναι απιστευτοι ειναι αγορασμενο απο το πλαισιο
kostpap Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 λοιπον δεν ειναι ide ειναι sata και καει μονο τα double layer τι φταιει δεν ξερω απλα το πηγα πισω και ακουστε μου δινουνε το ειδιο και αν παρω το lg αντηγραφικο παλι πρεπει να πληρωσο 10Ε διαφορα ειναι απιστευτοι ειναι αγορασμενο απο το πλαισιο Το πρόβλημα με το αντιγραφικό είναι κάτι που δεν λύνεται εύκολα. Το πρόβλημα με την ορθογραφία το οποίο το έχω και εγώ εάν χρησιμοποιείς τον Mozilla Fire-fox λύνεται πανεύκολα. https://addons.mozilla.org/firefox/downloads/latest/3439/addon-3439-latest.xpi?src=search
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.