SHERPA Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Χαιρετώ το φόρουμ. Ο γιόκας μου κατάφερε να χαλάσει τον πόντικα από το ασύρματο σετάκι. Η ερώτηση είναι: Αν αγοράσω μόνο ένα ασύρματο ποντίκι της MS, θα δουλέψει με τον δέκτη που έχει το υπάρχον πληκτρολόγιο?
LeoNaXe Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 μάλλον όχι δεν θα δουλέψει, το κάθε ποντίκι έχει το δικό του κωδικό για το ανάλογο δέκτη. αλλά για να ρωτάει ο Φάνης για ποιο σετάκη κάτι θα ξέρει και θα υπάρχει μοντέλο που να γίνει κάτι :P :P
SHERPA Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω το μοντέλο του σετ και είμαι στη δουλειά τώρα. Βασικά ο δέκτης έχει ένα πλήκτρο που μάλλον σκανάρει τις συσκευές που είναι πάνω του. Έχει και τρία λεντ. Τώρα ανάβουν τα δύο επειδή μάλλον λείπει ο ποντικός. Ένα πλήκτρο έχει από κάτω του και ο πόντικας.
SPANK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Φαντάζομαι πιο set λες το έχει και ενας φίλος.Το πιο πιθανό ειναι να μην λειτουργήσει εκτος και αν ειναι η ίδια συχνότητα mhz (νομίζω οτι αυτο παίζει ρόλο)
SHERPA Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Σίγουρα κάτι παίζει με την συχνότητα. Από την άλλη βέβαια τόσα εκατομμύρια σετάκια που κυκλοφορούν, δεν μπορεί όλα να έχουν διαφορετική συχνότητα. Πρέπει να παίζει και κάτι άλλο. Όλη η φασαρία γίνεται γιατί το πισί είναι στο σαλόνι πάνω στην TV και τα ασύρματα είναι απαραίτητα. Φυσικά δεν μου τρώγεται στην παρούσα φάση να δώσω το 50άρικο... Αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ώστε να ελέγχω το παλιομηχάνημα από τα τρία μέτρα, ρίχτε τον!
jeconom Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Αν αναφέρεσαι σε αυτόν τον δέκτη, τότε τα LED δείχνουν τα caps lock, numlock και flock, όχι το ποντίκι. Έχω χρησιμοποιήσει ασύρματα ποντίκια microsoft με διαφορετικούς δέκτες, αλλά δεν μπορώ να πω σίγουρα ότι θα παίξει. Στη χειρότερη περίπτωση θα πρέπει να χρησιμοποιείς και τους δύο δέκτες.
SHERPA Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Αν αναφέρεσαι σε αυτόν τον δέκτη, τότε τα LED δείχνουν τα caps lock, numlock και flock, όχι το ποντίκι. Έχω χρησιμοποιήσει ασύρματα ποντίκια microsoft με διαφορετικούς δέκτες, αλλά δεν μπορώ να πω σίγουρα ότι θα παίξει. Στη χειρότερη περίπτωση θα πρέπει να χρησιμοποιείς και τους δύο δέκτες. @Ναι αυτός είναι ο δέκτης. @Για να μην σας ζαλίζω θα κάνω τη δοκιμή και αν δουλέψει, δούλεψε. Φχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις.
SHERPA Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Τελικά βρήκα ένα σετ μεταχείρα με 10 ευρά. Έκανα όμως το πέιραμα. Πήρα το παλιό με τον δέκτη του και κότσαρα τον νέο πόντικα. Δεν τον είδε. Αρχικά όμως. Μετά πάτησα το κουμπί στον δέκτη. Ταυτόχρονα πάτησα και το κουμπάκι κάτω από τον πόντικα και βουαλά. Αφού αλληλοσκαναρίστηκαν δέκτης και ποντίκι δούλεψαν μια χαρά! Τώρα το πρόβλημα είναι ότι έχω κάβα πάλι ένα πληκτρολόγιο χωρίς ποντίκι.
ektor7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Γιατι δε κανεις update τους drivers απο την σελιδα της logitech?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.