Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Αυτη τη περιοδο πουλαω καποια πραγματα, τα οποια δεν τα χρησιμοποιω. Εστειλα 1 δεμα στην Φλωρινα με Ελτα και 1 δεμα θεσσαλονικη. Το δεμα στην Φλωρινα δεν εφτασε ΠΟΤΕ εδω και ενα μηνα και το δεμα στην Θεσσαλονικη εχει φτασει απο τισ 8/3 και ο παραληπτης δεν εχει λαβει ΚΑΝ ειδοποιηση. Το πρωτο δεμα σιγουρα χαθηκε καπου και θα κανω αιτηση για χαμενο δεμα. Για το δευτερο δεμα, δεν ξερω τι να κανω. Αν τα πραγματα χαλασουν στην μεταφορα και δεν λειτουργουν (σε περιπτωση που τα βρουν), μηπως ξερετε αν με αποζημιωνουν και ποσο? Επισης,σε ποσες μερες θα πρεπει να μου βρουν το "χαμενο" δεμα? Ευχαριστω!

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν τα έστειλες αντικαταβολή νομίζω ότι είναι ασφαλισμένα αυτόματα. Εκτός αν τα έστειλες απλό δέρμα και ο τύπος στην Φλώρινα το πήρε και κάνει τον κινέζο.

Δημοσ.

Nαι, και τα 2 εχουν tracking number με αντικαταβολη. Το δεμα για την Φλωρινα ο αριθμος λεει οτι ειναι στο Κεντρο Διαλογης Στην Θεσσαλονικη εδω και ενα 1 μηνα. Το δεμα για την Θεσσαλονικη ειναι στο Κεντρο Διαλογης στην Θεσσαλονικη εδω και 2 εβδομαδες. Τωρα;

Δημοσ.

Θα ειναι στο κεντρο ακομα, δεν ειναι απιθανο, εμενα απο αντικαταβολη μου εχει τυχει να ερθουν λεφτα μετα απο 5 μηνες!( ναι 5 μηνες!!! αλλα δεν το ειχα ψαξει πολυ γιατι ηταν μικρο το ποσο)!! :fear:

Αφου ειναι με αντικαταβολη δεν υπαρχει περιπτωση να τα εχουν παραλαβει ακομα.

Δημοσ.

περιμενες ενα μηνα για να δεις τι τρεχει?εδω απο εξωτερικο ερχονται απο 2-3 μερες εως 1-2βδομαδες

και αντι να παρεις τηλ.γραφεις ενα ποστ?

Δημοσ.

Μακρια απο Ελτα ρε παιδια,μακρια.

Απο εξωτερικο πολλες φορες τα κρατανε στο τελωνειο ακομα και 2 μηνες[μου εγινε 2 φορες].Τα δεματα για να φτασουν κανουν απο 3 εως 7 μερες.Δεν αξιζει.Καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω να τα στειλεις με κουριερ.

Δημοσ.

:rolleyes: Άλλη περίπτωση όταν μεσολαβεί εκτελωνισμός. Το "κάτι" παραπάνω των courrier είναι της τάξης των 120-130 € επιπλέον των δασμών-ΦΠΑ...

Γεια σας. Αυτη τη περιοδο πουλαω καποια πραγματα, τα οποια δεν τα χρησιμοποιω. Εστειλα 1 δεμα στην Φλωρινα με Ελτα και 1 δεμα θεσσαλονικη. Το δεμα στην Φλωρινα δεν εφτασε ΠΟΤΕ εδω και ενα μηνα και το δεμα στην Θεσσαλονικη εχει φτασει απο τισ 8/3 και ο παραληπτης δεν εχει λαβει ΚΑΝ ειδοποιηση. Το πρωτο δεμα σιγουρα χαθηκε καπου και θα κανω αιτηση για χαμενο δεμα. Για το δευτερο δεμα, δεν ξερω τι να κανω. Αν τα πραγματα χαλασουν στην μεταφορα και δεν λειτουργουν (σε περιπτωση που τα βρουν), μηπως ξερετε αν με αποζημιωνουν και ποσο? Επισης,σε ποσες μερες θα πρεπει να μου βρουν το "χαμενο" δεμα? Ευχαριστω!

Nαι, και τα 2 εχουν tracking number με αντικαταβολη. Το δεμα για την Φλωρινα ο αριθμος λεει οτι ειναι στο Κεντρο Διαλογης Στην Θεσσαλονικη εδω και ενα 1 μηνα. Το δεμα για την Θεσσαλονικη ειναι στο Κεντρο Διαλογης στην Θεσσαλονικη εδω και 2 εβδομαδες. Τωρα;

Γενικά υπάρχει καθυστέρηση στα δέματα τον τελευταίο καιρό. Πιθανώς να συνδέεται με το διωγμό των εποχικών υπαλλήλων απ' το δημόσιο. Δεν ξέρω πού ακριβώς τα έστειλες, αλλά στην περιοχή μου γιά παράδειγμα υπάρχει μόνο ένας διανομέας γιά πάνω από 10.000 μόνιμους κάτοικους! Επόμενο είναι οι ειδοποιήσεις να έρχονται 7-10 μέρες από την ημερομηνία έκδοσής τους.

Πάρε τηλ. στην εξυπηρέτηση πελατών: 8001182000 γιά να μάθεις λεπτομέρειες. Απ' την ως τώρα εμπειρία μου, αν δεν είσαι αγενής, θα κάνουν το παν να σ' εξυπηρετήσουν.

Δημοσ.

Ρε παιδια κ εμενα μια απο τα ιδια..Εχω στειλει με ταχυμεταφορες εδω και 3μησι εβδομαδες δεμα(με αντικαταβολη).Το δεμα παραδωθηκε μετα απο 2 μερες αλλα ακομα να παρω τα λεφτα.Πηγα κ ρωτησα κ μου ειπαν να περιμενω..:mad: Αλλα μου κανει εντυπωση.Ειναι λογικο τοσες εβδομαδες καθυστερηση??

Δημοσ.

Μακρια απο Ελτα ρε παιδια,μακρια.

Απο εξωτερικο πολλες φορες τα κρατανε στο τελωνειο ακομα και 2 μηνες[μου εγινε 2 φορες].Τα δεματα για να φτασουν κανουν απο 3 εως 7 μερες.Δεν αξιζει.Καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω να τα στειλεις με κουριερ.

Ξερεις τι στοιχιζει να στειλεις με courier ενα δεμα, ειδικα αν ειναι και βαρυ? μπορει και περισσοτερα απ την αξια του δεματος...

Φιλε Φοιβο, ως τι τα εστειλες τα δεματα? Ρωτησες πόση ειναι η αποζημιωση και πότε ακριβως την εισπραττεις?

Παντως δε καταλαβαινω γιατι στελνετε με αντικαταβολη. Ποιο ευκολα δεν ειναι η καταθεση του ποσου σε τραπ. λογ/σμο?

Δημοσ.

Ξερεις τι στοιχιζει να στειλεις με courier ενα δεμα, ειδικα αν ειναι και βαρυ? μπορει και περισσοτερα απ την αξια του δεματος...

Φιλε Φοιβο, ως τι τα εστειλες τα δεματα? Ρωτησες πόση ειναι η αποζημιωση και πότε ακριβως την εισπραττεις?

Παντως δε καταλαβαινω γιατι στελνετε με αντικαταβολη. Ποιο ευκολα δεν ειναι η καταθεση του ποσου σε τραπ. λογ/σμο?

Νομιζεις οτι ολοι εχουν εμπιστοσυνη στον πωλητη?

Δημοσ.

Mα αν πωλητης ειναι αναξιοπιστος η αντικαταβολη δε θα σε σωσει. Το πακετο μπορει να περιεχει πετρες ;)

ΠΙστεψε με,μερικοι,νιωθουν ασφαλεια με αυτο τον τροπο.

Οπως και να εχει φτασαμε σε σημειο να αγοραζουμε με αποστολες,μονο αντικειμενα αξιας κατω των 100 ευρω[αν το χασεις δεν τρεχει και μεγαλο προβλημα]

Δημοσ.

Ναι αυτο λεω, κακως νιωθουν αυτην την ασφαλεια. Θα το παρουν μεν με αντικαταβολη αλλα μπορει να μην δουλευει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τί γίνεται μωρέ με αυτήν την κωλο-υπηρέσια επιτέλους; Πότε θα τους πουλήσουν να ησυχάσουμε επιτέλους;

Εμένα μου έχουν στείλει ένα συστημένο γράμμα από Ελλάδα προς εξωτερικό και υποτίθεται θα έκανε μια βδομάδα να φτάσει στον προορισμό. Έχουν περάσει 11 μέρες και ακόμα το tracking number δείχνει ότι δεν έχει φύγει καν από τη Θεσσαλονίκη. Είναι άραγε όντως έτσι ή δεν ενημερώνουν την υπηρεσία Track & Trace; http://212.205.82.71/trackandtrace/Default.asp

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Είναι όντως ο φάκελος ακόμα Ελλάδα; Δεν στέλνουν ταχυδρομικό σάκο στο εξωτερικό κάθε μέρα; Περιμένουν να μαζευτούν πολλά για να στείλουν; Κάθε πότε στέλνουν; Μια φορά το μήνα;

Και δεν μιλάμε για δέμα, αλλά για έναν απλό μικρό φάκελο με φουσκίτσες. Αν τους τηλεφωνήσω σε ποια υπηρεσία τους θα πρέπει να απευθυνθώ; (Μη γαμ'σαν οι παλιόπ'στ'δες $%#$^#$_*!)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...